Aalto EE

Seminaari: Ansaitse peleillä tuloksellisesti ja eettisesti – pelialan gurut saapuvat Helsinkiin

Jaa

Aalto University Developing Entrepreneurshipin (Aalto ENT) ja International Game Developers Association (IGDA) Finlandin järjestämä seminaari tuo Suomeen useita pelialan guruja kertomaan pelialan ansaintalogiikasta. Seminaarissa pelialan legendat John Romero, Maarten Noyons, Michail Katkoff ja Oscar Clark jakavat kokemuksiaan pelien tuloksellisista ja eettisistä ansaintamalleista.

Pelintekijöille, pelialan asiantuntijoille ja korkeakouluopiskelijoille suunnatun seminaarin tavoitteena on yhdessä luominen ja oppiminen. Osallistujat työstävät ansaintamalleja yhdessä esimerkiksi pelien suunnittelun, tuotehallinnan, käyttäjien, etiikan, alustojen ja teknologian näkökulmasta. Myös pelialan ulkopuoliset toimijat ovat tervetulleita seminaariin käymään toimialojen välistä keskustelua ja oppimaan lisää uudelta, innovatiiviselta toimialalta.

Seminaari järjestetään 19.10.2018 Aalto Design Factoryssa Espoon Otaniemessä. Tilaisuudessa pidettäviä esityksiä voi seurata suorana lähetyksenä verkossa ympäri maailmaa.

”Suomen peliala on maailman kärkiluokkaa, mikä on suurelta osin erinomaisen koulutusjärjestelmämme ansiota. Jotta säilytämme tämän aseman, meidän on jatkuvasti käytettävä osaamistamme, opittava uutta ja pysyttävä alan kärjessä. Siksi olenkin erittäin tyytyväinen joukon maailman johtavia pelialan asiantuntijoita tullessa Suomeen jakamaan osaamistaan. Lisäksi on hienoa, että aloite tilaisuuden järjestämisestä tuli Suomen pelinkehittäjien yhteisöltä, joka on mukana myös tapahtuman järjestelyissä. Tämä yhteisö vie pelialaa aivan uudelle tasolle. Seminaaripäivän teema ansainta on aiheena erittäin tärkeä. Suomi tunnetaan yhtenä maailman parhaista pelintekijämaista, ja tapahtuma auttaa osaltaan säilyttämään asemamme myös jatkossa”, toteaa IGDA Finlandin hallituksen puheenjohtaja Vesa Raudasoja.

”Seminaarissa käsitellään alan uusimpia ja hyväksi havaittuja käytäntöjä sekä tutkimus- ja fasilitointimenetelmiä, ja se perustuu Aalto ENT:n Game Executive -ohjelmasta saatuihin tuloksiin. Seminaarin tavoitteena on tarjota osallistujille todella inspiroiva ja valaiseva kokemus. Osallistujat työskentelevät yhdessä pelinkehittäjien ja muiden alan asiantuntijoiden kanssa oikeiden tapausesimerkkien parissa ja työstävät ansaintaan liittyviä aiheita”, toteaa Aalto ENT:n liiketoimintajohtaja Minna Wickholm.

Lisätiedot

www.aaltoent.fi/monetizationingames

Walid O. El Cheikh, Program Manager, Aalto ENT
Puh. 010 837 3718
walid.elcheikh@aaltoee.fi

Minna Wickholm
Business Area Director, Open Enrollment Programs and Networks
Puh.10 837 3723
minna.wickholm@aaltoee.fi

Avainsanat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Aalto EE
Aalto EE
Mechelininkatu 3 C
00100 HELSINKI

010 8373700http://www.aaltoee.com

Aalto University Executive Education Oy

Aalto University Executive Education tarjoaa korkealaatuisia liikkeenjohdon kehittämispalveluja (Aalto EE) ja asiantuntijoiden täydennyskoulutusta (Aalto PRO) sekä palveluita yrittäjyyden kehittämiseksi (Aalto ENT). Monipuolisessa kokonaisuudessa yhdistyvät käytännön osaaminen ja Aalto-yliopiston uusin tutkimustieto.

Yhtiön vahvuuksia ovat globaali toimintamalli ja monipuolinen tarjonta. Suomen ja Singaporen lisäksi tarjoamme ohjelmia globaalisti useissa lokaatioissa. Aalto University Executive Educationilla on kolme arvostettua laatuleimaa eli akkreditointia: AACSB, AMBA ja EQUIS. Se kuuluu näin ollen maailman instituutioista koostuvaan 0,5 prosentin parhaimmistoon.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Aalto EE

Aalto EE panostaa elinikäiseen oppimiseen - Nana Salin rakentamaan uusia rahoittajakumppanuuksia19.3.2019 08:45:33 EETTiedote

Aalto University Executive Education Oy laajentaa korkeatasoisen elinikäisen oppimisen mahdollisuuksia julkisella ja yksityisellä sektorilla vahvistamalla ja kehittämällä uusia rahoitusvaihtoehtoja. Yhä useammin yksilön tai työnantajan oma maksukyky yksin ei mahdollista korkeimman kansainvälisen tason saavuttamista, jolloin rinnakkaisten rahoitusmuotojen rooli on ratkaiseva.

Aalto EE käynnistää Aalto PUBLIC -konseptin julkiseen johtamiseen – painopistealueina ekosysteemit, vaikuttavuus ja talous21.2.2019 11:06:05 EETTiedote

Julkisen sektorin organisaatiot ja niiden johtaminen kohtaavat uusia paineita toimintaympäristön muuttuessa, kilpailun lisääntyessä ja uudenlaisten kumppanuusmallien yleistyessä samalla, kun ikäluokkien pienentymisen myötä resurssiniukkuus lisääntyy entisestään. Ollakseen entistä vahvempi kumppani tässä transformaatiossa Aalto University Executive Education (Aalto EE) käynnisti helmikuussa 2019 uuden Aalto PUBLIC -liiketoimintayksikön.

Mehiläinen valitsi Aalto EE:n kumppanikseen valtakunnalliseen esimiesvalmennusohjelmaan14.12.2018 12:10:10 EETTiedote

Mehiläinen käynnistää valtakunnallisen esimiesvalmennusohjelman tukeakseen esimiesten johtamistaitojen systemaattista kehittämistä koko konsernissa. Aalto University Executive Educationin (Aalto EE) kanssa räätälöitävä valmennusohjelma käynnistetään tammikuussa 2019 ja ensimmäisen vuoden aikana siihen osallistuu yli 500 tulosvastuullista esimiestä eri puolilta Suomea.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme