Helsingin kaupunki, kaupunkiympäristön toimiala

Senaatintorin joulukuusi väistyy valotaideteoksen tieltä

Jaa

Senaatintorin joulukuusi poistetaan perjantaina 29.12. Silloin torilla ruvetaan valmistelemaan Light Paint Box -valotaideteosta, joka on osa Helsingin kaupungin 6.–10.1.2018 järjestämää Lux Helsinki -valofestivaalia.

Jo kymmenettä kertaa järjestettävä Helsinki Lux -valofestivaali muuntaa Helsingin tunnetuimmat rakennukset ja tilat ainutlaatuisiksi kaupunkitaideteoksiksi, joita vuosittain saapuu ihailemaan yli puoli miljoonaa kävijää.

Senaatintorille rakennettavassa Light Paint Box -valomaalausateljeessa kävijät pääsevät osaksi elämyksellistä valomaalauskokemusta.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Juha Raisio
puuasiantuntija
kaupunkiympäristön toimiala
puh. 09 310 38431
juha.raisio@hel.fi

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Helsingin kaupunki, kaupunkiympäristön toimiala
Helsingin kaupunki, kaupunkiympäristön toimiala

PL 2244, 00099 Helsingin kaupunki

09 310 1691http://www.hel.fi/kaupunkiymparisto

Kaupunkiympäristön toimiala huolehtii Helsingin kaupunkiympäristön suunnitteluun, rakentamiseen, ylläpitoon ja valvontaan liittyvistä palveluista. Toimiala aloitti 1.6.2017, jolloin Helsingin kaupunkisuunnitteluvirasto, rakennusvirasto, rakennusvalvontavirasto, kiinteistövirasto, ympäristökeskus, asuntotuotantotoimisto ja Helsingin tukkutori yhdistivät toimintansa.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista jo ennen kuin ne uutisoidaan? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi yhtä aikaa suomalaisen median kanssa. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Helsingin kaupunki, kaupunkiympäristön toimiala

Helsinki Photo Festival – Helsingistä valokuvauksen pohjoinen pääkaupunki5.7.2018 12:58Tiedote

Teurastamon alueella 5.7. avautuva Helsinki Photo Festival tarjoaa monipuolista ohjelmaa, joka tukee nykyaikaista valokuvataidetta ja urbaaneja näyttelyitä. Festivaalin ohjelmaan sisältyy Artist talk -tilaisuuksia, työpajoja, seminaareja, valokuvauskävelyitä ja innovatiivisia valokuvarakennelmia. Teurastamon lisäksi tapahtumia on muun muassa Hermannin puistossa, Kalasatamanpuistossa, Sörnäistenlaiturilla ja Suvilahdessa. Festivaali jatkuu 15.8. saakka.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme