Vihdin kunta

Sepänpihan Kotinäyttely toteutuu tavalla tai toisella

Jaa

Sepänpihan Kotinäyttelyn järjestäminen etenee ja Sepänpihan esittelyn parasta mahdollista tapaa vallitsevassa tilanteessa kartoitetaan.

Näkymä Sepänpihan alueelta. Kuva: Vihdin kunta.
Näkymä Sepänpihan alueelta. Kuva: Vihdin kunta.

Vihdin kunnan Sepänpihan Kotinäyttelyä toteuttava organisaatio tiedottaa:

Tällä hetkellä Sepänpihan Kotinäyttelyn järjestäminen etenee. Seuraamme hallituksen linjauksia ja muutamme suunnitelmaa tarvittaessa. Tutkimme muita mahdollisia toteuttamisvaihtoehtoja Sepänpihan esittelemiseksi parhaalla mahdollisella tavalla tänä kesänä.

Pidämme tärkeänä, että alueelle syntyneet innovatiiviset asumisen ratkaisut voidaan esitellä suurelle yleisölle – kehittämishankkeemme tulokset ovat kiinnostavia sekä yksityisihmiselle että eri alojen asiantuntijoille.

Kuvat

Näkymä Sepänpihan alueelta. Kuva: Vihdin kunta.
Näkymä Sepänpihan alueelta. Kuva: Vihdin kunta.
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Vihdin kunta
Vihdin kunta
Asemantie 30
03100 NUMMELA

https://www.vihti.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Vihdin kunta

Kuka on vienyt Vihtiä maailmankartalle? Ehdota hänelle puuta Menestyjien puistoon28.5.2020 14:27:27 EESTTiedote

Nummelassa sijaitsevaan Menestyjien puistoon istutetaan jälleen puita vihtiläisten menestyjien kunniaksi. Koska koronapandemia on aiheuttanut muun muassa kulttuuritilaisuuksien ja kansainvälisten arvokilpailujen peruuntumisia, Vihdin kunta palkitsee tänä vuonna puulla aiempien vuosien menestyjiä urheilun ja kulttuurin saralta. Ehdotuksia puiden saajiksi kerätään kuntalaisilta.

Vihdin kunnan talouden Vihta-tasapainotusohjelman päivittäminen: kysely kuntalaisille ja henkilöstölle22.5.2020 14:44:15 EESTTiedote

Vihdin kunta ottaa vuonna 2019 hyväksytyn Vihta-tasapainotusohjelman uudelleen tarkasteluun ja avaa kyselyn kehittämisideoista kuntalaisille ja kunnan henkilöstölle. Alun perin vuosille 2020–2022 laaditun tasapainotusohjelman arvioidut talousvaikutukset olisivat olleet 11 570 655 euroa. Nyt niin Suomen kuntakentän kuin Vihdin kunnan talousnäkymien heikentyessä äkillisesti koronapandemian takia alkuvuoden 2020 aikana tarvitaan uusia sopeutustoimenpiteitä.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme