Vihdin kunta

Sepänpihan Kotinäyttely toteutuu tavalla tai toisella

Jaa

Sepänpihan Kotinäyttelyn järjestäminen etenee ja Sepänpihan esittelyn parasta mahdollista tapaa vallitsevassa tilanteessa kartoitetaan.

Näkymä Sepänpihan alueelta. Kuva: Vihdin kunta.
Näkymä Sepänpihan alueelta. Kuva: Vihdin kunta.

Vihdin kunnan Sepänpihan Kotinäyttelyä toteuttava organisaatio tiedottaa:

Tällä hetkellä Sepänpihan Kotinäyttelyn järjestäminen etenee. Seuraamme hallituksen linjauksia ja muutamme suunnitelmaa tarvittaessa. Tutkimme muita mahdollisia toteuttamisvaihtoehtoja Sepänpihan esittelemiseksi parhaalla mahdollisella tavalla tänä kesänä.

Pidämme tärkeänä, että alueelle syntyneet innovatiiviset asumisen ratkaisut voidaan esitellä suurelle yleisölle – kehittämishankkeemme tulokset ovat kiinnostavia sekä yksityisihmiselle että eri alojen asiantuntijoille.

Kuvat

Näkymä Sepänpihan alueelta. Kuva: Vihdin kunta.
Näkymä Sepänpihan alueelta. Kuva: Vihdin kunta.
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Vihdin kunta
Vihdin kunta
Asemantie 30
03100 NUMMELA

https://www.vihti.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Vihdin kunta

Talvisodan päättymisen 80-vuotismuistopäivän vietto perjantaina 13.3.2020 Vihdissä3.3.2020 14:30:30 EETTiedote

Vihdissä muistetaan talvisodan päättymistä 13.3.2020, jolloin tulee kuluneeksi 80 vuotta sodan päättymisestä. Kirkossa pidetään muistohartaus kello 11. Hartauden jälkeen sankarihaudoilla on seppelten lasku ja juhlallisuudet jatkuvat ohjelmallisella lounastilaisuudella Nummelan seurakuntakeskuksessa (Kappelitie 5, Nummela). Rintamaveteraaneille ja heidän puolisoilleen on mahdollisuus kuljetukseen.

Elixir ja Vihti yhteistyöhön: yli sata valmennusvideota kuntalaisten vapaaseen käyttöön30.1.2020 07:25:00 EETTiedote

Vihdin kunta on tuottanut yhteistyössä Elixirin kanssa sarjan videomuotoista neuvontaa. Videoita julkaistaan vuonna 2020 yhteensä yli 100 liittyen eri teemoihin ja niissä esiintyvät alojensa huiput. Videoissa esiintyvät alojensa huiput, kuten hiihtäjä Sami Jauhojärvi, kilpauimari Matti Mattsson, valmentaja Jukka Jalonen ja juoksija Lasse Viren. Vihdissä vinkkejä antavat Veikka Gustafsson, Satu Aarnio (ent. Tuomisto) ja Lassi Hurskainen yhdessä paikallisten toimijoiden ja harrastajien kanssa.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme