Stark Suomi Oy

Seppo Hakanen nimitetty STARKin liiketoimintajohtajaksi

Jaa

Stark on nimittänyt KTM Seppo Hakasen liiketoimintajohtajaksi ja johtoryhmän jäseneksi 6.3. alkaen. Hakanen on toiminut Etelä-Suomen aluejohtajana ja kaupallisen johtoryhmän jäsenenä vuoden 2018 kesäkuusta alkaen, jolloin hän siirtyi Starkille Electroluxin myyntijohtajan tehtävästä. Hakanen raportoi uudessa tehtävässään toimitusjohtaja Harri Päiväniemelle.

Hakasella on mittava kokemus useista kansainvälisistä yrityksistä kuten Elisa, Telia Sonera ja Arrow Finland, joissa hän on toiminut myynnin ja markkinoinnin johtotehtävissä kuluttaja- ja yritysasiakkaille. Starkin Etelä-Suomen aluejohtajana hän on kehittänyt myynnin toimintoja entistä paremmin ammattiasiakkaan tarpeita palvelevaksi.

- Vahvistamme tekemistä tukemaan ja terävöittämään asiakaspalveluamme, sanoo toimitusjohtaja Harri Päiväniemi. Keskitymme myymälöiden ja jakelukeskusten toiminnan parempaan optimointiin strategian mukaisille asiakasryhmille. Seppo Hakanen on tehnyt erinomaista työtä aluejohtajana, ja kehittänyt toimintaa vahvasti strategiamme mukaiseen suuntaan. Hakasen nimitys tukee Starkin tavoitteita ja hänen johdollaan edellytykset kehittää toimintaa entistä vahvemmin asiakaslähtöiseen toimintamalliin paranevat.

- Uusi tehtävä on innostava mahdollisuus kehittää Starkin toimintoja palvelemaan meille tärkeitä asiakasryhmiä, toteaa Seppo Hakanen. Meillä on hyvä ja toimiva strategia ja paljon vahvaa osaamista. Haluan vaikuttaa Starkin palvelujen kehittämiseen strategian tavoitteiden mukaisesti, keskittyen olemaan asiakkaillemme vahva ja tärkein materiaalitoimittaja kaikissa rakentamisen vaiheissa. Vahvistamme alueidemme myymälä- ja noutopihapalveluja ja asiakaspalvelua entisestään, ja hiomme niitä entistä paremmin vastaamaan esimerkiksi meille tärkeiden paikallisten rakennusliikkeiden tarpeita ja tavoitteita, seuraten tarkasti asiakastyytyväisyyttä ja reagoimalla nopeasti.

Starkissa ammattiasiakasta palvelee aina ammattilainen

Starkissa ammattiasiakasta palvelee aina ammattilainen. Kuluttaja on myös erittäin tervetullut ja hän saa ammattilaisen palvelua esimerkiksi korjausrakentamisen projektiinsa. Niin ammattilais- kuin kuluttaja-asiakaskin saa aina avukseen vastuumyyjän, joka huolehtii asiakkaan projektista ja auttaa esimerkiksi suunnittelussa ja materiaalivalinnoissa.

STARK lukuina

Myymälät         26 myymälän valtakunnallinen verkosto, verkkokauppa ja myyntipalvelu
Henkilöstö       1000
Liikevaihto       563 milj. euroa

Lisätietoja:

Harri Päiväniemi, puh. 040 643 1800
Seppo Hakanen, puh.  040 842 1848

Avainsanat

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Stark Suomi Oy
Stark Suomi Oy
Vänrikinkuja 2
02600 ESPOO

09 3541 3000http://www.stark-suomi.fi

Me Starkissa uskomme, että jokainen työmaa tekee meidät vahvemmaksi. Meitä yhdistää tavallista tukevampi intohimo rakentamiseen, innostus sekä vastuuntuntoinen suhtautuminen asiakkaidemme liiketoimintaan ja tarpeisiin. Päällimmäisenä meillä on halu auttaa asiakkaitamme löytämään heille sopivat tuotteet, palvelut ja ratkaisut. Rakennustarvikeyritys Stark on palvellut suomalaisia rakentajia jo vuodesta 1868. Olemme Suomen 100. suurin yritys. Starklaisia on noin 1000 ympäri Suomen ja valtakunnallinen 26 myymälän verkostomme sekä verkkokauppa palvelevat ajasta ja paikasta riippumatta  www.stark-suomi.fi. Stark kuuluu Pohjoismaiseen STARK Group – konserniin.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Stark Suomi Oy

STARK Rent laajenee pääkaupunkiseudulle - konevuokraus rakentajien suosiossa13.2.2019 14:14:17 EETTiedote

Stark on yhdistänyt ensimmäisenä Suomessa laajan, palvelevan konevuokraustoiminnan rautakauppaan ja avaa nyt myös pääkaupunkiseudulle Helsingin Suutarilan myymälän yhteyteen ensimmäisen pääkaupunkiseudun Stark Rent -vuokraamon. Stark-myymälässä sijaitsevassa vuokraamossa on runsas valikoima, joka palvelee alueen rakennusliikkeitä ja samalla kaikkia asiakkaita. Laajan valikoiman konevuokraamossa rakentajia ja kuluttajia palvelevat ammattilaiset.

Vastuullisessa rakentamisessa valinnat tehdään ympäristö ja ympäröivä asutus huomioiden9.11.2018 15:24:55 EETTiedote

Tampereen Kauppakeskus Ratinan rakentamisessa ympäristövastuullisuus oli eräs suunnittelun kulmakiviä. Rakentamisessa tähdättiin vahvasti teknisillä ratkaisuilla myös käytönaikaisen energiankulutuksen vähentämiseen. Ratinan rakennuttaja Sponda hakee kohteelle BREEAM® -ympäristösertifikaattia. STARK toimitti Ratinan Kauppakeskuksen pääurakoitsijalle Aki Hyrkkönen Oy:lle PEFC-sertifioitua sahattua, höylättyä, mitallistettua ja kyllästettyä puutavaraa, Kerto® LVL -kertopuuta sekä vanereita.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme