Basam Books

Sexpo suosittelee uutuuskirjaa, joka opastaa eettiseen polyamoriaan

Jaa

Polyamoria on elämistä intiimissä ihmissuhteessa usean ihmisen kanssa yhtä aikaa, avoimesti, rehellisesti ja kaikkien tietoisella hyväksynnällä ja suostumuksella.

Kahta kauniimmin
Kahta kauniimmin

Franklin Veauxin ja Eve Rickertin Kahta kauniimmin: Opas eettiseen polyamoriaan on yksi kansainvälisesti tunnetuimpia polyamoriaa käsitteleviä teoksia ja ensimmäinen aiheesta suomeksi julkaistu tietokirja. Yhteenlaskien yli neljänkymmentä vuotta polyamorisesti eläneet Veaux ja Rickert opastavat lukijansa lämpimällä ja humoristisella otteella polyamorisen ihmissuhde-elämän kiemuroihin. He käsittelevät moniulotteista aihetta selkeästi ja käytännönläheisesti ja jakavat avoimesti kokemuksiaan polyamoristen ihmissuhteiden iloista ja haasteista.

Kirjoittajat purkavat rakkauteen ja ihmissuhteisiin liittyviä myyttejä ja oletuksia, hälventävät monisuhteisuutta koskevia väärinkäsityksiä ja ennakkoluuloja (ei, polyamoria ei tarkoita samaa kuin polygamia tai swingaus) ja esittelevät lukijalleen monipuolisen valikoiman strategioita ja välineitä eettisten ja toimivien intiimien ihmissuhteiden rakentamiseen. Lukuisat tosielämästä poimitut esimerkkitarinat tarjoavat runsaasti samaistumispintaa. Kahta kauniimminon kattava perusteos polyamoriasta ja erinomainen opas omien ihmissuhdetaitojen kehittämiseen.

Kahta kauniimmin on terveiden ja eettisesti rakennettujen ihmissuhteiden ylistyslaulu! Oli lukija minkälaisessa ihmissuhteessa tahansa, tällä kirjalla on paljon konkreettista opetettavaa. Tästä lähtien tämän kirjan lukeminen taitaa olla kotiläksynä, jos tahtoo alkaa seurustelemaan minun kanssani!”

- Juuso Kekkonen, kirjoittaja, koomikko ja polyaktivisti

Polyamoria – monisuhteisuus yhdistyksen keskeinen arvo on erilaisten ihmissuhteiden arvostaminen. Oikeanlainen ihmissuhde on se mikä toimii kenellekin. Kahta Kauniimmin on uskomaton työkalu ja todellinen ajatusten herättäjä siitä mikä on eettistä, miten niin monesti ihmissuhteita kampittavat odotukset ja sopimukset voi tehdä näkyviksi ja miten myötäilo, avoin ja rehellinen kommunikaation ja yhteistyö auttavat meitä kaikkia suhdemuodosta riippumatta kohti parempia ihmissuhteita.”

- Markus Oja, suomennoshankkeen vetäjä

Teos julkaistaan tammikuussa 2019

Paneelikeskustelu Stadin joulumarkkinoilla 21.12.2018 klo 17-18 Lämpimästi Tervetuloa!

Kahta kauniimmin
Siirry videokanavalle

Avainsanat

Kuvat

Kahta kauniimmin
Kahta kauniimmin
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Basam Books
Basam Books
Meritullinkatu 21
00170 HELSINKI

040 500 8695, asiakaspalvelu@basambooks.fihttps://basambooks.fi

Helsinkiläinen erikoiskustantamo Basam Books on palannut juurilleen filosofian, kaunokirjallisten klassikkojen, runojen ja suurten hahmojen elämäkertojen pariin. Vanha kunnon Basam Books jatkaa tutulla laadusta tinkimättömällä linjallaan ja kustantamon puikkoihin on palannut yli 20 vuotta alalla toiminut kustannusjohtaja Batu Samaletdin. Jatkossa kustannusohjelmaamme kuuluvat vahvasti myös äänikirjat, tavoitteena on tuoda kaikki Basam Booksin mestariteokset kuunneltavaksi myös äänikirjoina!

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Basam Books

Kansalaisaktivismi & Empatia –kirjailta tänään Rosebud-kirjakaupan Kolmen sepän myymälässä28.5.2019 09:40:11 EESTTiedote

Tänään Rosebudin uudessa myymälässä järjestettävässä kirjaillassa pohditaan miten toimia osattomuuden säälittelyn, sivuuttamisen tai kieltämisen sijaan kunnioittavasti, toisten voimavaroja kunnioittaen ja empatiasta käsin. Tapahtumassa mukana ovat pääkaupunkiseudun vähävaraisia vuosien kokemuksella auttaneen Apuna Ry:n perustaja Heidi Jaari sekä empatian tiedettä tutkinut kirjailija Sami Keto.

Kutsu lehdistötilaisuuteen: Basam Books vastaa kustantamoalan muutokseen uudistamalla toimintaansa21.5.2019 21:17:09 EESTTiedote

Kutsumme kirjan tulevaisuudesta kiinnostuneet median edustajat lehdistötilaisuuteen Helsinkiin perjantaina 24.5 klo 10-11. Uudistunut Basam Books vastaa kirja-alan muutokseen painottamalla kustantamoiden asemaa kulttuurisena muutosvoimana ja tarjoamalla muun muassa aineksia omaehtoiseen henkiseen kasvuun sekä hyvinvoinnin, tiedon ja viisauden kartuttamiseen. Tavoite konkretisoituu näitä kehityskulkuja tukevien teosten julkaisemisen lisäksi merkityksellisiä kohtaamisen tiloja tarjoavissa tapahtumissa sekä koulutuksissa.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme