Turun Messukeskus Oy/Turun Messu- ja Kongressikeskus

SF-Caravan ry ja SF-Caravan Turku ry ovat mukana jatkossakin Caravan Show -messujen järjestämisessä

Jaa

Tiedote 7.9.2017. Matkailuajoneuvon käyttäjien muodostamien yhdistysten valtakunnallinen keskusjärjestö SF-Caravan ry ja Turun Messukeskus ovat sopineet messujärjestämisestä. Jo perinteinen Caravan Show järjestetään yhdessä keskusjärjestön ja Turun Messukeskus Oy:n kanssa. Tehty sopimus on kaksivuotinen. Mukana tapahtumakokonaisuuden järjestämisessä on myös SF-Caravan Turku ry. Yhdistys vastaa laajasta treffitapahtumasta messukentällä tapahtuman aikana.

Caravan Show -tapahtuma on merkittävä kaupantekopaikka alalla ja se tuo länsirannikolle alan harrastajia ympäri maata. Seuraavan kerran suuri kohtaaminen on 12.-14.1.2018.

Yhteistyössä järjestetyllä Caravan Show -tapahtumalla on Turussa pitkät ja menestyksekkäät perinteet. Alan erikoisnäyttelyitä on järjestetty Turussa lähes 30 vuoden ajan.

-Caravan Show on ainoa maamme messutapahtuma, jossa SF-Caravan ry saa tilaisuuden esitellä laajasti jäsenetujaan, palvelujaan, tapahtumiaan ja yhteistyösopimuksiaan sekä omalle jäsenkunnalleen että kaikille leirintämatkailusta kiinnostuneille ihmisille. Uusille, liittyville jäsenille messuilla on aina tarjolla jotakin erityisetua. Liiton asiantuntijoiden pitämät paneelit ja tietoiskut tavoittavat sekä uudet että kokeneet leirintämatkailijat, sanoo toiminnanjohtaja Timo Piilonen SF-Caravan ry:stä.

Yhdistykseen kuuluu yli 63 000 jäsentä.

-Caravan Show -tapahtuman järjestämisajankohta on historian aikana vaihdellut, alan toiveita kuunnellen. Tapahtuma on alan kaupallisille toimijoille merkittävä kauppapaikka, ja tiedämme jo nyt, että tulevan tammikuun tapahtumasta tulee näyttävin ja monipuolisin pitkään aikaan. Osa halleista on jo tässä vaiheessa loppuunmyyty, kertoo Turun Messukeskus Oy:n toimitusjohtaja Hannele Wolf-Mannila.

Viime vuodet tapahtuman ajankohdaksi on valikoitunut tammikuu, jolloin alan kauppa pääsee täyteen vauhtiinsa heti vuoden alussa. Alan harrastajille vuoden alku on puolestaan luonteva paikka tavata mm. kesäisiltä maanteiltä ja leirintäalueilta kohdattuja tuttavuuksia.

-Ulkoalueelle sijoittava treffitapahtuma on maailmanlaajuisestikin erikoinen, talvinen, kohtaamispaikka. Messukeskuksen välittömässä läheisyydessä voi viikonlopun aikana leiriytyä useita satoja vaunukuntia, kuvailee kokonaisuuden järjestelyistä vastaava SF-Caravan Turku ry:n puheenjohtaja Pentti Groth.

www.caravanshow.fi

Tiedote ja kuvia:
http://www.turunmessukeskus.fi/sf-caravan-ry-sf-caravan-turku-ry-mukana-jatkossakin-caravan-show-messujen-jarjestamisessa

Yhteyshenkilöt

Lisätiedot:

toimitusjohtaja Hannele Wolf-Mannila, Turun Messukeskus Oy, puh. 0400 522 595, hannele.wolf-mannila@turunmessukeskus.fi

toiminnanjohtaja Timo Piilonen, SF-Caravan ry, puh. 050 592 6561, timo.piilonen@karavaanarit.fi

Kuvat

Lataa
Lataa
Turun Messukeskuksen kuva-arkisto
Turun Messukeskuksen kuva-arkisto
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Turun Messukeskus Oy/Turun Messu- ja Kongressikeskus
Turun Messukeskus Oy/Turun Messu- ja Kongressikeskus
Messukentänkatu 9-13
20210 Turku

vaihde 02 337 111http://www.turunmessukeskus.fi

Turun Messu- ja Kongressikeskus on messu- ja näyttelytoimintaa harjoittava palveluyritys, jonka liiketoimintaan kuuluvat messujen ohella tilojen vuokraus erilaisia tapahtumia, kongresseja ja messuja varten sekä näihin liittyvän tekniikan ja osaamisen markkinointi.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista jo ennen kuin ne uutisoidaan? Kun tilaat tiedotteemme tältä julkaisijalta, saat ne sähköpostiisi yhtä aikaa suomalaisen median kanssa. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Turun Messukeskus Oy/Turun Messu- ja Kongressikeskus

Åbomässan - en mässa för alla 24-27.8 En allmän mässa med feststämning för alla åldrar24.8.2017 13:05Tiedote

Modeuppvisning à la Försvarsmakten, byafest och debatt om vårdreformen - Åbomässan är en mässa med program för alla oavsett ålder. Bland årets samtalsämnen på programscenerna finns en positiv strukturförändring i Åboregionen och vårdreformen. På aktivitetsområdet finns uppvisningar där man släcker en kemikaliebrand, möjlighet att gå med alpackor, elbilsvisning och en modeshow för hundar. Åbomässan hålls på Åbo Mässcentrum den 24-27 augusti.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme