Kuulotekniikka Oy

Signia Active Pro Earbuds-kuulokojeet - Uudet Earbuds-kuulokojeet madaltavat kynnystä hankkia kuulolaitteet

Jaa

Moni pyrkii parantamaan kuntoa ja unen laatuaan älysormuksen tai aktiivisuusrannekkeen avulla. Kuitenkin jos kuulo heikkenee, moni arastelee kuulokojeiden hankkimista usein ulkonäkösyistä. Signia on kehittänyt kuulokojeista mallin, joka näyttää langattomilta kuulokkeilta. Signia Active Pro Earbuds-kuulokojeet laitetaan suoraan korviin, ei korvien taakse. Uudenlainen muotoilu madaltaa kynnystä hoitaa ikäkuuloa, joka on yleinen mutta alihoidettu vaiva. Säätöasetuksia voi ohjata älypuhelimen sovelluksella. Bluetooth-suoratoiston ansiosta voi kuunnella musiikkia, tv-ohjelmia sekä puheluita. Langaton latauskotelo mahtuu taskuun.

Kuulo alkaa heikentyä kaikilla ihmisillä yleensä viidenkymmenen ikävuoden jälkeen. Miehille ikäkuulon alenema kehittyy keskimäärin naisia nopeammin. Silti moni sinnittelee liian pitkään ilman apua, koska ajatusta kuulokojeista arastellaan. Jopa 90 prosenttia lievästä tai keskivaikeasta kuulonalenemasta kärsivistä ei käytä kuulokojeita, vaikka ne helpottaisivat elämää.

– Älysormukset ja -kellot ovat muokanneet ihmisten suhtautumista oman hyvinvoinnin parantamiseen. Puettava teknologia on niin hyvännäköistä, että sitä halutaan käyttää. Jotta ulkonäköhuolet eivät jarruttaisi kuulo-ongelmien hoitoa, Signia on kehittänyt täysin uudenlaiset Earbuds-kuulokojeet. Niitä ei erota langattomista kuulokkeista. Se madaltaa kynnystä kojeiden käyttöön, kertoo Kuulotekniikan toimitusjohtaja Juha Hakala.

Kuule mitä selkäsi takana puhutaan

Huono kuulo vaikeuttaa keskusteluun osallistumista, varsinkin jos ympärillä on hälyä.
Kuulokojeet auttavat suuntaamaan ja tarkentamaan kuuloa haastavissa tilanteissa, kuten kaikuvissa tiloissa ja ryhmäkeskusteluissa. Ne myös aktivoivat kuulohermoa, mikä hidastaa kuulon heikkenemistä.

Active Pro Earbuds-kuulokojeissa on automaattinen kuuntelutilanteiden tunnistus, joka suuntaa mikrofonit oikein. Jos äänenvoimakkuutta, äänenväriä tai suuntaavuutta haluaa itse säätää, sen voi tehdä älypuhelimen Signia App -sovelluksella.

– Mikrofonit voi suunnata vaikka taaksepäin, jos haluaa kuunnella selän takana käytävää keskustelua. Active Pro Earbuds-kuulokojeissa on parannettu puheentunnistus, joka auttaa rajaamaan ylimääräisen hälyn pois. DSP-äänenkäsittelyn ansiosta äänenlaatu on huippuluokkaa. Kun ei tarvitse pinnistellä kuullakseen, voi paremmin nauttia keskusteluista, Hakala kuvailee.

Täydellä latauksella Active Pro Earbuds-kuulokojeita voi käyttää jopa 23 tuntia, sisältäen kaksi tuntia Bluetooth-suoratoistoa. Puhelut, musiikin ja tv-ohjelmien äänen saa ohjattua Bluetoothilla suoraan kuulokojeisiin. Ne on helppo pukea ja riisua. Tarvittaessa niitä voi ladata kesken päivää langattomassa latauskotelossa, joka mahtuu taskuun. Yöksi kotelo laitetaan lataukseen Qi-latausalustalle. Tyylikkäitä värivaihtoehtoja on kolme: musta, valko-ruusukulta ja musta-hopea. Earbuds-kuulokojeet tulee saataville kahdessa eri hintaluokassa huhtikuun aikana.

Yhteyshenkilöt

Kuulotekniikka Oy
Juha Hakala, toimitusjohtaja
puh. 0400 971 748
juha.hakala@kuulotekniikka.com

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Kuulotekniikka Oy
Kuulotekniikka Oy
Ilmalantori 1
00240 HELSINKI

https://www.kuulotekniikka.com

Kuulotekniikka Oy on toiminut kuulokojeiden myyjänä ja maahantuojana vuodesta 1979 lähtien. Erikoisosaamistamme ovat kuulontutkimus, kuulokojeet ja kuulonsuojaus. Palvelemme yksityishenkilöitä, terveydenhuollon organisaatioita ja vakuutusyhtiöitä. Toimipisteemme sijaitsevat Helsingissä, Jyväskylässä, Turussa, Tampereella, Tammisaaressa ja Porvoossa. Kuulotekniikan kuulontarkastukset ovat maksuttomia.