Messukeskus

Sijoitus Invest tarjoilee sijoitusvinkkejä konkareille ja vasta-alkajille

Jaa

Sijoitus Invest 2018 -tapahtuma kokoaa sijoitusalan ammattilaiset keskustelemaan ja antamaan neuvoja Helsingin Messukeskukseen 22.–23.11.2018. Tapahtuman ohjelmassa on sekä aktiivisijoittajille että sijoittamisen aloittamista vasta harkitseville suunnattuja puheenvuoroja.

Sijoittamisesta kiinnostuneille vasta-alkajille on luvassa muun muassa neuvoja palkasta ylijääneiden rahojen sijoittamiseen, ohjeita osakesalkkujen rakentamiseen ja paneelikeskusteluja sijoittamisessa menestymiseen. Konkarisijoittajille on puolestaan puheenvuoroja muun muassa Kaakkois-Aasian talouden nykytilasta ja sijoitusmahdollisuuksista, tuleviin pörssiyhtiöihin sijoittamisesta ja sijoitusten verosuunnittelusta.

Pörssitunnelmaa on messuilla luvassa heti avajaisaamuna klo 9.55, kun Nasdaq Helsinki avaa pörssimarkkinat avauskellonsoitolla. Heti avauksen jälkeen jaetaan parhaalle yksityissijoittajalle palkinto Suomen Pörssisäätiön, Kreabin ja Messukeskuksen järjestämässä Yksityissijoittajan valinta 2018 kilpailussa, jossa on äänestetty parasta suurta, keskisuurta ja pientä Helsingin pörssin päälistan yhtiötä. Lisäksi tullaan valitsemaan paras yhtiö First North -listalta. Kilpailussa ehdokkaita arvioidaan parhaan yrityskuvan, sijoituskohteen houkuttelevuuden, luotettavan sijoittajaviestinnän ja toimivan yhtiökokouksen näkökulmasta. Kilpailun tavoitteena on ensisijaisesti nostaa arvostusta yksityissijoittajia kohtaan.

Oppeja ja onnistumisia

Tapahtuman ohjelman teemoihin kuuluvat muun muassa vastuullisuus sijoittamisessa, säästäminen, sijoittamisen aloittaminen sekä alan tulevaisuuden näkymät. Päälavalla pidetään paneelikeskusteluja ja kuullaan kiinnostavimpia puhujia, Pörssilavalla jaetaan pörssiyhtiöiden kuulumisia ja Talouslavalla pohditaan tulevan vuoden talousnäkymiä.

Esiintyjiä saapuu sijoitusalan eri kentiltä puhumaan sijoittamisesta omakohtaisten esimerkkien kautta:

  • Tietokirjailija ja bloggaaja Julia Thurén kertoo siitä, kuinka onnistui säästämään kymmenentuhatta euroa vuodessa luomalla toimivan systeemin järkevälle säästämiselle.
  • Analyysiyhtiö Inderesin toimitusjohtaja ja teknologiasektoria seuraava analyytikko Mikael Rautanen kertoo, kuinka hän rakensi tulevaisuutta kestävän osakesalkun omalle lapselleen ja miksi lapselle säästäminen on kannattavaa.
  • P.Ohatta-blogia pitävä Mika Vikman keskustelee tavoitteellisesta projektistaan jäädä säästämisen ja sijoittamisen avulla eläkkeelle 35-vuotiaana.
  • Yrittäjä ja sijoitusbloggaaja Mika Koivisto kertoo, kuinka on mahdollista pyrkiä miljonääriksi kohtuullisilla sijoituksilla.

Ensi vuoden talous- ja markkinanäkymiin päästään kurkkaamaan Handelsbank Suomen pääekonomisti Tiina Heleniuksen johdolla. JOM Rahastoyhtiön perustajaosakas ja salkunhoitaja Juuso Mykkänen kertoo 15 vuoden kokemuksellaan Kaakkois-Aasian talouksien nykytilasta ja kehitysnäkymistä sekä alueen tarjoamista sijoitusmahdollisuuksista. Nasdaq Helsingin toimitusjohtaja Henrik Husman haastattelee vuonna 2018 Nasdaq Helsinkiin pörssilistalle ja First Northiin listautuneita yhtiöitä.

Tapahtuman koko ohjelma on nähtävillä nettisivuilla www.sijoitus-invest.fi/.

SIJOITUS INVEST on johtava sijoitusalan tapahtuma yksityis- ja ammattisijoittajille. Tapahtumassa vierailee niin aktiivisia yksityissijoittajia kuin aloittelevia sijoittajia.

Tapahtuma on avoinna torstaina 22.11. ja perjantaina 23.11. klo 9–18.

Lisätietoja ja puhujien haastattelupyynnöt: Messukeskus, tiedottaja Antti Karjunen, p. 050 574 3444, etunimi.sukunimi@messukeskus.com

www.sijoitus-invest.fi, #sijoitusinvest2018   

Median akkreditoituminen joko ennakkoon Messukeskuksen uutishuoneessa www.messukeskus.com/uutishuone tai tapahtuman aikana Lehdistökeskuksessa (eteläinen sisäänkäynti, 2. kerros).

Kuvia edellisistä tapahtumista vapaasti toimitusten käyttöön Messukeskuksen kuvapankista http://mediabank.messukeskus.com.

Avainsanat

Tietoja julkaisijasta

Messukeskus
Messukeskus
Messuaukio 1
00520 HELSINKI

+358 40 450 3250http://www.messukeskus.com

Messukeskus edistää suomalaista elinkeinoelämää mahdollistamalla tuloksellisia kasvokkain kohtaamisia messuilla, kokouksissa, kongresseissa ja muissa tapahtumissa. Messukeskuksessa järjestetään vuosittain liki sata messutapahtumaa ja 2000 kokousta ja kongressia. Tapahtumiin osallistuu joka vuosi noin 9400 näytteilleasettajaa ja 1,2 miljoonaa kävijää. | Messukeskus Helsinki, Expo and Convention Centre, promotes Finnish welfare by enabling effective face to face encounters at exhibitions, meetings, conferences and other events. In 2017, 75 exhibitions and 2000 meetings and congresses were held at Messukeskus Helsinki. 9 400 exhibitors and 1.2 million visitors took part in the events.  

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Messukeskus

Maataloussektorin Innovaatiopalkinto GrainSenselle15.11.2018 13:00Tiedote

MaatalousKonemessujen yhteydessä jaettava Suomen Messusäätiön rahoittama 5 000 euron arvoinen Agri-INNO-tunnustuspalkinto on myönnetty suomalaiselle tuoteinnovaatiolle GrainSenselle. Tuote on kädessä pidettävä mittalaite, joka analysoi viljanlaadun. GrainSense on merkittävä tekninen innovaatio, joka on jo markkinoilla. Agri-INNO-palkinto jaettiin ensimmäistä kertaa MaatalousKonemessujen avajaisissa 15.11. Messukeskuksessa Helsingissä.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme