Messukeskus

Sijoitus Invest tarjoilee sijoitusvinkkejä konkareille ja vasta-alkajille

Jaa

Sijoitus Invest 2018 -tapahtuma kokoaa sijoitusalan ammattilaiset keskustelemaan ja antamaan neuvoja Helsingin Messukeskukseen 22.–23.11.2018. Tapahtuman ohjelmassa on sekä aktiivisijoittajille että sijoittamisen aloittamista vasta harkitseville suunnattuja puheenvuoroja.

Sijoittamisesta kiinnostuneille vasta-alkajille on luvassa muun muassa neuvoja palkasta ylijääneiden rahojen sijoittamiseen, ohjeita osakesalkkujen rakentamiseen ja paneelikeskusteluja sijoittamisessa menestymiseen. Konkarisijoittajille on puolestaan puheenvuoroja muun muassa Kaakkois-Aasian talouden nykytilasta ja sijoitusmahdollisuuksista, tuleviin pörssiyhtiöihin sijoittamisesta ja sijoitusten verosuunnittelusta.

Pörssitunnelmaa on messuilla luvassa heti avajaisaamuna klo 9.55, kun Nasdaq Helsinki avaa pörssimarkkinat avauskellonsoitolla. Heti avauksen jälkeen jaetaan parhaalle yksityissijoittajalle palkinto Suomen Pörssisäätiön, Kreabin ja Messukeskuksen järjestämässä Yksityissijoittajan valinta 2018 kilpailussa, jossa on äänestetty parasta suurta, keskisuurta ja pientä Helsingin pörssin päälistan yhtiötä. Lisäksi tullaan valitsemaan paras yhtiö First North -listalta. Kilpailussa ehdokkaita arvioidaan parhaan yrityskuvan, sijoituskohteen houkuttelevuuden, luotettavan sijoittajaviestinnän ja toimivan yhtiökokouksen näkökulmasta. Kilpailun tavoitteena on ensisijaisesti nostaa arvostusta yksityissijoittajia kohtaan.

Oppeja ja onnistumisia

Tapahtuman ohjelman teemoihin kuuluvat muun muassa vastuullisuus sijoittamisessa, säästäminen, sijoittamisen aloittaminen sekä alan tulevaisuuden näkymät. Päälavalla pidetään paneelikeskusteluja ja kuullaan kiinnostavimpia puhujia, Pörssilavalla jaetaan pörssiyhtiöiden kuulumisia ja Talouslavalla pohditaan tulevan vuoden talousnäkymiä.

Esiintyjiä saapuu sijoitusalan eri kentiltä puhumaan sijoittamisesta omakohtaisten esimerkkien kautta:

  • Tietokirjailija ja bloggaaja Julia Thurén kertoo siitä, kuinka onnistui säästämään kymmenentuhatta euroa vuodessa luomalla toimivan systeemin järkevälle säästämiselle.
  • Analyysiyhtiö Inderesin toimitusjohtaja ja teknologiasektoria seuraava analyytikko Mikael Rautanen kertoo, kuinka hän rakensi tulevaisuutta kestävän osakesalkun omalle lapselleen ja miksi lapselle säästäminen on kannattavaa.
  • P.Ohatta-blogia pitävä Mika Vikman keskustelee tavoitteellisesta projektistaan jäädä säästämisen ja sijoittamisen avulla eläkkeelle 35-vuotiaana.
  • Yrittäjä ja sijoitusbloggaaja Mika Koivisto kertoo, kuinka on mahdollista pyrkiä miljonääriksi kohtuullisilla sijoituksilla.

Ensi vuoden talous- ja markkinanäkymiin päästään kurkkaamaan Handelsbank Suomen pääekonomisti Tiina Heleniuksen johdolla. JOM Rahastoyhtiön perustajaosakas ja salkunhoitaja Juuso Mykkänen kertoo 15 vuoden kokemuksellaan Kaakkois-Aasian talouksien nykytilasta ja kehitysnäkymistä sekä alueen tarjoamista sijoitusmahdollisuuksista. Nasdaq Helsingin toimitusjohtaja Henrik Husman haastattelee vuonna 2018 Nasdaq Helsinkiin pörssilistalle ja First Northiin listautuneita yhtiöitä.

Tapahtuman koko ohjelma on nähtävillä nettisivuilla www.sijoitus-invest.fi/.

SIJOITUS INVEST on johtava sijoitusalan tapahtuma yksityis- ja ammattisijoittajille. Tapahtumassa vierailee niin aktiivisia yksityissijoittajia kuin aloittelevia sijoittajia.

Tapahtuma on avoinna torstaina 22.11. ja perjantaina 23.11. klo 9–18.

Lisätietoja ja puhujien haastattelupyynnöt: Messukeskus, tiedottaja Antti Karjunen, p. 050 574 3444, etunimi.sukunimi@messukeskus.com

www.sijoitus-invest.fi, #sijoitusinvest2018   

Median akkreditoituminen joko ennakkoon Messukeskuksen uutishuoneessa www.messukeskus.com/uutishuone tai tapahtuman aikana Lehdistökeskuksessa (eteläinen sisäänkäynti, 2. kerros).

Kuvia edellisistä tapahtumista vapaasti toimitusten käyttöön Messukeskuksen kuvapankista http://mediabank.messukeskus.com.

Avainsanat

Tietoja julkaisijasta

Messukeskus
Messukeskus
Messuaukio 1
00520 HELSINKI

+358 40 450 3250http://www.messukeskus.com

Messukeskus edistää suomalaista elinkeinoelämää mahdollistamalla tuloksellisia kasvokkain kohtaamisia messuilla, kokouksissa, kongresseissa ja muissa tapahtumissa. Messukeskus järjestää vuosittain 65 messutapahtumaa ja 1500 kokousta ja kongressia, joihin osallistuu yli miljoona vierasta. Messukeskuksen omistajayritys Suomen Messut Osuuskunta täyttää 100 vuotta vuonna 2019. | Messukeskus – sata vuotta tapahtumien keskipisteessä 

Messukeskus Helsinki, Expo and Convention Centre, promotes Finnish welfare by enabling effective face to face encounters at exhibitions, meetings, conferences and other events. Annually, 65 exhibitions and 1500 meetings and congresses are held at MessukeskusOver one million visitors take part in the events. The Finnish Fair Corporation, the company that owns Messukeskus Helsinki, celebrates its 100th anniversary in 2019. | Messukeskus – A century in the centre of events 

 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Messukeskus

FinnSec 2019 esittelee uudet innovaatiot ja pureutuu turvallisuusjohtamiseen14.6.2019 13:29:39 EESTTiedote

Joka toinen vuosi järjestettävä johtava turvallisuusteknologian ja -palvelujen foorumi FinnSec 2019 on julkaissut ohjelmansa. Tarjolla on tietoa muun muassa digitalisaatiosta, turvallisuusjohtamisesta ja kansainvälisen pelastustoiminnan resurssien hyödyntämisestä. Uudet turvallisuusalan innovaatiot esitellään lyhyissä esittelyissä ensimmäistä kertaa tapahtuman yhteydessä. Road Rescue -näytöksiä tieliikennepelastamisesta voi seurata messualueella molempina messupäivinä. FinnSec 2019 järjestetään 2. – 3.10.2019 Messukeskuksessa Helsingissä.

HIMSS & Health 2.0 European Conference kävijäennätykseen – ” Yhteistyön ja tulevaisuustekemisen riemuvoitto”13.6.2019 20:26:39 EESTTiedote

Suomessa ensimmäistä kertaa järjestetty digitaalisen terveydenhuollon huipputapahtuma HIMSS & Health 2.0 European Conference 2019 päättyi Messukeskuksessa torstaina. Tapahtuma kokosi 3 000 lääketieteen, teknologian ja digitalisaation huippuasiantuntijaa yli 50 eri maasta. Helsinki järjestämispaikkana ylitti kaikki odotukset, tuloksena suuri onnistuminen ja kävijäennätys.

Pakkaus-, elintarvike- ja muovialan ammattitapahtumat Messukeskuksessa keväällä 202011.6.2019 14:58:54 EESTTiedote

Pakkaus-, elintarvike- ja muovialan ammattitapahtumat PacTec, FoodTec ja PlastExpo Nordic kokoavat alojensa ammattilaiset keväällä 2020 Messukeskukseen Helsinkiin. Uuteen tapahtumakokonaisuuteen kuuluvat ensimmäistä kertaa muovialan PlastExpo Nordic sekä graafisen alan Sign, Print & Pack. Tapahtumat järjestetään Helsingissä Messukeskuksessa 11.-12.3.2020 yhteistyössä Suomen Pakkausyhdistyksen, Elintarviketeollisuusliiton ja Muoviyhdistyksen kanssa. Pakkausalan tapahtuma PacTec tuo esille pakkausten merkityksen sekä pakkausteknologian uusimpia mahdollisuuksia ja innovaatioita teemallaan Pakkaus on hyvästä. Pakkaukset ovat keskeisessä roolissa kuluttamissamme tuotteissa, ja uusimman pakkausteknologian hyödyntäminen mahdollistaa myös pakkausten jatkuvuuden ja kestävyyden takaamisen. Osana tapahtumakokonaisuuden ohjelmaa julistetaan innovaatiokilpailun voittajat. Alan yrityksille suunnattu kilpailu käsittelee ajankohtaista teemaa – vastuullisuutta ja materiaalien uusiokäyttöä elintarvike-,

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme