Uudenmaan ELY-keskus

Sillankorjaustöistä muutoksia Vt 7 liikenteelle Porvoon Harabackanin risteyssillan ja Saulin risteyssillan kohdalla

Jaa

Kesäkuussa käynnistyvien Harabackanin ja Saulin risteyssiltojen peruskorjaus aiheuttaa muutoksia liikennejärjestelyihin Vt 7:llä Porvoon kohdalla. Siltojen korjaustyöt valmistuvat kokonaisuudessaan lokakuun loppuun mennessä.

Kuva: Harabackanin risteyssilta.
Kuva: Harabackanin risteyssilta.

Porvoossa sijaitsevien Harabackanin ja Saulin siltojen peruskorjaus aloitetaan kesäkuussa 2022. Siltojen vesieristeet ja päällysteet uusitaan. Kaiteet, tukimuurit ja reunapalkit kunnostetaan. Työt ajoradoilla valmistuvat lokakuussa 2022.

Siltojen korjauksen ajaksi liikenne siirretään kiertotielle viereisille silloille. Käytössä on 3,1 m:n ja 2,8 m:n levyiset ajokaistat ja nopeusrajoitus on 50 km/h.

Työn rakennuttajana toimii Kaakkois-Suomen ELY-keskus. Urakoitsijana kohteessa toimii Destia Oy ja urakan valvonnasta vastaa Rakennuttajatoimisto HTJ Oy.

Karttalinkki siltapaikalle: https://goo.gl/maps/ZRQxAZAU5vjhjMkJA

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Lisätietoja:

Projektipäällikkö Timo Repo, Kaakkois-Suomen ELY-keskus, puh. 0295 021 338

Työmaapäällikkö Olli-Pekka Angeria, Destia Oy, puh. 040 540 5899

Valvontakonsultti Timo Kanto, Rakennuttajatoimisto HTJ Oy, puh. 050 512 5950

Kuvat

Kuva: Harabackanin risteyssilta.
Kuva: Harabackanin risteyssilta.
Lataa
Kuva: Saulin risteyssilta.
Kuva: Saulin risteyssilta.
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Uudenmaan ELY-keskus
Uudenmaan ELY-keskus
Opastinsilta 12 A, 2. krs
00520 Helsinki

0295 021 000http://www.ely-keskus.fi/web/ely/ely-uusimaa

ELY-keskukset ovat valtion viranomaisia, jotka edistävät alueellista kehittämistä hoitamalla valtionhallinnon toimeenpano- ja kehittämistehtäviä alueilla. ELY-keskukset hoitavat elinkeinoihin, työvoimaan, osaamiseen sekä liikenteeseen ja infrastruktuuriin että ympäristöön ja luonnonvaroihin liittyviä tehtäviä. ELY-keskukset kehittävät ja tukevat taloudellista, sosiaalista ja ekologisesti kestävää hyvinvointia.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Uudenmaan ELY-keskus

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme