Assemblin Oy

Siltavuorenrannan Kansallisarkiston rakennusautomaatiojärjestelmät saneerataan

Jaa

Siltavuorenrannan rakennusautomaatiojärjestelmät saneerataan Assemblinin toimesta. Siltavuorenrannan tilat ovat Kansallisarkiston lisätiloja.

Kuva: Kansallisarkisto / Marko Oja 2015
Kuva: Kansallisarkisto / Marko Oja 2015

1990-luvun loppupuolella Siltavuorenranta 16:sta peruskorjattiin Kansallisarkistolle lisätilat. Aikaisemmin tilat toimivat sota-arkistona, josta löytyy melkein 33 kilometriä hyllytilaa keskushallinnon asiakirjoille. Nyt Kansallisarkiston automaatiojärjestelmät saneerataan vastaamaan uutta tekniikkaa.

- Olimme mukana yli 15 vuotta sitten kohteen peruskorjauksessa uusimassa rakennusautomaatiojärjestelmiä. Nyt pääsemme ajanmukaistamaan laitteistot Kansallisarkiston lisätiloihin, toteaa Assemblinin rakennusautomaatioyksikön liiketoimintajohtaja Kari Kumpulainen.

Kohteessa on yli 5 700 m2 ja kohde saneerataan vuoden 2018 aikana.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Kuva: Kansallisarkisto / Marko Oja 2015
Kuva: Kansallisarkisto / Marko Oja 2015
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Assemblin Oy
Assemblin Oy
Sentnerikuja 1
00440 Helsinki

+358 20 198 4640http://fi.assemblin.com/

Assemblin on täyden palvelun asennus- ja palvelukumppani, joka toimii Ruotsissa, Norjassa ja Suomessa. Assemblin suunnittelee, asentaa ja huoltaa LVISAK-järjestelmiä niin toimistoissa, urheiluhalleissa, kauppakeskuksissa, asunnoissa kuin teollisuudessakin. Assemblinin tukena on monipuolisen konsernin voimavarat ja paikallisen yrityksen henkilökohtainen läsnäolo. Liikevaihto on noin 800 miljoonaa euroa, ja meillä työskentelee melkein 6 000 työntekijää yli sadalla paikkakunnalla Pohjoismaissa. Katso lisätietoja: www.assemblin.fi 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Assemblin Oy

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme