Vaasan kaupunki - Vasa stad

Simhallens gamla del stängs tillfälligt från och med i morgon 19.9

Dela

En rapport om den konditionsundersökning som gjorts över simhallen blev klar den här veckan. Utgående från den stängs den gamla delen av simhallen. Om det under konditionsundersökningen hade kommit fram något allvarligt, hade användningsförbudet trätt i kraft genast.

-I simhallens hopptorn har det i den konditionsundersökning som gjorts i sommar upptäckts en del mindre omständigheter som äventyrar användarnas säkerhet och som vi vill utreda grundligt. På grund av detta stängs den gamla delen av simhallen helt till dess säkerhetsfaktorerna har retts ut och eventuella reparationer utförts. Simmarnas säkerhet kommer i främsta rummet, berättar fastighetschef Hanna Pekkala.

-Simhallens nya del, dvs. de stora bassängerna, är öppen som normalt också i morgon, påminner chefen för idrottsverksamheten Mika Lehtonen.

Kontakter

Mer information:
Hanna Pekkala, fastighetschef
tfn 040 739 7273

Mika Lehtonen, chef för idrottsverksamheten
tfn 040 718 7034

Länkar

Om

Vaasan kaupunki - Vasa stad
Vaasan kaupunki - Vasa stad
PL / PB 3
65101 Vaasa

+358 6 325 1111http://www.vaasa.fi

Vasa stad

Alltid soliga Vasa är Nordens energihuvudstad som förenar innovativitet, teknologi, högklassiga tjänster, mångsidigt utbildnings- och kulturutbud och positiv energi.

Följ Vaasan kaupunki - Vasa stad

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Vaasan kaupunki - Vasa stad

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum