Attendo

Simossa odotetaan malttamattomana Pete Parkkosta, Neljänsuoraa ja Rossipohjaa

Jaa

17. elokuuta kannattaa ottaa suunnaksi Simo, jossa koittaa jo perinteeksi muodostunut kesäfestari. Viime vuonna palvelukotien järjestämä tapahtuma toi yhteen noin 650 musiikinystävää.

Pete Parkkonen saapuu Simoon viihdyttämään festarikansaa.
Pete Parkkonen saapuu Simoon viihdyttämään festarikansaa.

- Onko tosi, että Pete Parkkonen on tulossa tänne?
Tämän lausahduksen Johanna Kekäläinen on kuullut simolaisten nuorten suusta kesän aikana.

Pete Parkkonen, Neljänsuora ja paikallinen Rossipohja esiintyvät perinteisillä kesäfestareilla 17. elokuuta Simon kesätorilla. Festariaika rajautuu mukavasti iltapäivään, joten koulupäivän päälle ehtii vielä Pete Parkkostakin kuuntelemaan. Attendon palvelukotien järjestämille festareille ovat tervetulleita kaikki, vaikka alun perin perinne luotiin, jotta palvelukodeissa asuvat pääsisivät mukaan festarifiilikseen.

- Olemme jakaneet ja lähettäneet festarijulisteita Simon lisäksi Utajärveä, Ylivieskaa, Sallaa, Enontekiötä, Raahea ja väliin jääviä paikkakuntia myöten. Aiempina vuosina kaukaisimmat kävijät ovat tulleet Muoniosta, kertoo järjestelyistä vastaava Attendo Simon palvelukodin johtaja Johanna Kekäläinen.

Simon kunnan suhtautuminen lämmittää Kekäläisen mieltä.

- Kunta on tullut loistavasti vastaan ja auttanut käytännön järjestelyissä ja asioiden setvimisessä, kiittelee Kekäläinen.

- Kunta tukee hyvin mielellään tällaisia hyviä musiikkitapahtumia, jotka on tarkoitettu kaikille. On hienoa, että meillä on kesäfestari, jota voisimme yhdessä jatkossakin järjestää. Lisäksi tällainen päivätapahtuma sopii hyvin ja päihteettömyys on hyvä asia, koska kunnan järjestämät tapahtumatkin ovat yleensä päihteettömiä. Festarit lisäävät ihmisten yhdessäoloa, sosiaalisuutta ja kaikenlaista hyvinvointia, hyvän musiikin ja hyvien esiintyjien parissa, sanoo Simon vapaa-aikatoimen johtaja Soile Vakkala.

Festariohjelmaan on tullut aiemmin tiedotettuun pieni aikataulumuutos, sillä suosittu Neljänsuora esiintyy jo klo 12.30.

Viime vuonna Kuivaniemelle tuli noin 650 musiikinystävää, joten suurta, ihmisiä yhdistävää tapahtumaa on lupa tällekin vuodelle odottaa.

Lämpimästi tervetuloa Simon kesäfestareille!


Aikataulu
Aika: perjantaina 17.8.2018
klo 11.15–12.15 Rossipohja
klo 12.30–13.30 Neljänsuora
klo 14.30–15.30 Pete Parkkonen

Paikka: Simon kesätori, Lanssitie, Simo

Päihteettömään tapahtumaan on kulujen kattamiseksi 20 euron pääsymaksu ja lipun hintaan sisältyy keittoruoka.

Toimitukset pääsevät sisään tapahtumaan maksutta joko ilmoittamalla tulosta: johanna.kekalainen@attendo.fi tai näyttämällä mediakortin tapahtumapaikalla.

Attendo Simon palvelukodin järjestämiä festareita tukevat myös paikalliset yrittäjät.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Johanna Kekäläinen
palvelukodin johtaja, Attendo Simo
p. 044 494 4996
johanna.kekalainen@attendo.fi

Kuvat

Pete Parkkonen saapuu Simoon viihdyttämään festarikansaa.
Pete Parkkonen saapuu Simoon viihdyttämään festarikansaa.
Lataa
Neljänsuoraa pääsee kuulemaan perjantaina puoli yhdestä alkaen.
Neljänsuoraa pääsee kuulemaan perjantaina puoli yhdestä alkaen.
Lataa
Paikallisen Rossipohjan esiintyminen avaa festarit.
Paikallisen Rossipohjan esiintyminen avaa festarit.
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Attendo
Attendo
PL 750
00181 HELSINKI

030 634 2000http://www.attendo.fi/

Attendo – Pohjoismaiden johtava hoiva- ja terveyspalveluiden tarjoaja

Attendo on Pohjoismaiden johtava julkisten hoiva- ja terveyspalveluiden yksityinen palveluntuottaja. Yritys on perustettu vuonna 1985, ja olimme ensimmäinen julkisia hoivapalveluja ikäihmisille tarjonnut yksityinen yhtiö Ruotsissa.  Ikäihmisille suunnattujen palvelujen lisäksi Attendo tarjoaa hoivapalveluja kehitysvammaisille ja mielenterveyskuntoutujille, sekä apua tarvitseville ihmisille ja perheille. Suomessa tarjoamme myös terveys- ja hammaslääkäripalveluja. Meillä on yli 24 000 työntekijää yli 700 toimipisteessä yli 200 kunnassa Ruotsissa, Suomessa, Norjassa ja Tanskassa. www.attendo.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Attendo

Attendo keskeyttää tehostetun palveluasumisen hoivakoti Vänrikissä toistaiseksi12.3.2019 15:15:48 EETTiedote

Attendo on päättänyt keskeyttää tehostetun palveluasumisen toiminnan Siilinjärvellä sijaitsevan ikäihmisten hoivakoti Vänrikissä henkilöstöpulan takia. Järjestelystä on sovittu yhdessä Siilinjärven kunnan ja Kuopion kaupungin kanssa, joiden asumisyksiköihin tehostetun palveluasumisen asukkaat siirtyvät hallitusti. Hoivakodissa on lisäksi kevyemmän tuen tarpeessa olevia asukkaita, joiden osalta arki Vänrikissä jatkuu normaalisti.

Attendo Pelimannin toiminta keskeytetty väliaikaisesti – korjaavat toimenpiteet on jo aloitettu8.2.2019 22:44:19 EETTiedote

Länsi-Suomen aluehallintovirasto on antanut tänään 8.2.2019 päätöksen, jolla Attendo Pelimannin toiminta on väliaikaisesti keskeytetty. Asukkaat jäävät Attendo Pelimanniin siten, että Kuussote-kuntayhtymä vastaa toistaiseksi toiminnasta ja Attendo vuokraa koko henkilöstön kuntayhtymän käyttöön. Lisähenkilöstöä vuokrataan tarvittaessa myös Kuusiolinna Terveys Oy:ltä, jonka alihankkijana Attendo on toiminut. Korjaavat toimenpiteet on käynnistetty ja Attendo pyytää anteeksi virheitä toiminnassaan.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme