Sipoon Wolf ja taksiyrittäjät haastavat hyviin tekoihin, tarjoavat palvelukodin asukkaille lätkämatsin kyytien kera

Jaa

Attendo Joenrannan palvelukodissa odotetaan innolla 14. lokakuuta Wolf Sipoon ja KJT Keravan välistä jääkiekon 2. divisioonan paikallisottelua. Miesten edustusjoukkueelle ilta on myös erityinen, sillä peli-illan kruunaa joukkueen ideoima hyvä teko. Jääkiekkojoukkue ja paikalliset taksiyrittäjät tarjoavat peli-illan ja kyydit jäähallille palvelukodissa asuville. Samalla Wolf Sipoon joukkue haastaa kaikki suomalaiset hyviin tekoihin.

Attendo Joenrannan palvelukodissa odotetaan innolla 14. lokakuuta Wolf Sipoon ja KJT Keravan välistä jääkiekon 2. divisioonan paikallisottelua. Viime kaudella kakkosdivariin nousseelle miesten edustusjoukkueelle ilta on myös erityinen, sillä peli-illan kruunaa joukkueen ideoima hyvä teko.

”Illan vastustajamme Keravan KJT on sopinut paikallisen hoivakodin kanssa, että asukkaat pääsevät katsomaan heidän kotipelejään ilmaiseksi. Pelaajamme Eero Lehvonen pohti, että jollain tavalla tähän haasteeseen pitäisi vastata, vaikka Kerava ei ollut muille varsinaista haastetta esittänyt. Pelaajiemme joukossa on pari taksikuskia ja he tuntevat paikallisen Attendo Joenrannan palvelukodin asukkaat työnsä puolesta hyvin. Aika nopeasti syntyi idea tarjota Joenrannassa asuville ilmainen peli-ilta ja kyydit jäähallille. Koko joukkue syttyi nopeasti tähän ideaan”, kertoo itsekin taksia ajava Wolf Sipoon joukkueenjohtaja Michael Tötterman.

Palvelukodista lauantain jääkiekko-otteluun ilmoittautui saman tien noin 15 jääkiekon ystävää. Työntekijöitä ja avustajia lähtee mukaan 7. Taksi Kaj Forsström, Taksi Jaakko Lehvonen ja Taksi Tom Salminen aloittavat kutsuvieraiden non stop -kyyditykset palvelukodista jäähallille klo 16.45, jotta kaikki ehtivät klo 17.30 alkavaan peliin, jossa aloituskiekon jäähän tiputtaa tällä kertaa palvelukodin johtaja Mervi Natri.

Hyvän mielen tekoon vahvasti vaikuttanut Aapo Lehvonen ei tartu lauantaina itse taksin rattiin, vaan pelaa keskushyökkääjänä Wolfin riveissä.

”Olen pelannut 17 vuotta jääkiekkoa ja tämä tapahtuma on etuoikeus myös meille pelaajille. Haluan haastaa joukkueemme puolesta kaikki suomalaiset hyviin tekoihin. Tämä antaa kaikille osapuolille niin paljon. Toivon, että meidän ja Keravan esimerkkiin tarttuisi aluksi koko sarjamme paikallinen eteläinen lohko ja jatkaisi hyviä tekoja heille sopivalla tavalla, haastaa Aapo Lehvonen.

Paikallisessa lohkossa pelaavat Kellokosken alku, KJT edustus Hyrylästä, HC Vantaa, Harjun Kiekko Lohjalta ja Hoki Klupi Hyvinkäältä sekä KJT Keravan miehet.

”Meillä Joenrannassa asuu vammautuneita nuoria kolmikymppisiä ja muutenkin asukkaiden keski-ikä on viiden kuudenkymmenen välissä. Ottelukutsusta ja kyydeistä on iloittu jo ennakkoon. Joukossa on junnuvuosina itse pelanneita ja jääkiekosta muuten nauttivia, kertoo palvelukodin johtaja Mervi Natri.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Michael Tötterman
joukkueenjohtaja
Sipoo Wolf
p. 050 577 5548
mika.totterman@gmail.com
www.sipoonwolf.fi

Aapo Lehvonen
keskushyökkääjä, Sipoo Wolf
taksikuski, Taksi Jaakko Lehvonen
p. 050 3572 004
aapo.lehvonen@gmail.com

Mervi Natri
palvelukodin johtaja, Attendo Joenranta
p. 044 494 3900
mervi.natri@attendo.fi
www.attendo.fi/joenranta

Tietoja julkaisijasta

Attendo
Attendo
PL 750
00181 HELSINKI

030 634 2000http://www.attendo.fi/

Attendo - johtava hoiva- ja terveyspalveluiden tarjoaja Pohjoismaissa

Attendo on Pohjoismaiden johtava julkisten hoiva- ja terveyspalveluiden yksityinen palveluntuottaja. Yritys on perustettu vuonna 1985, ja olimme ensimmäinen julkisia hoivapalveluja ikäihmisille tarjonnut yksityinen yhtiö Ruotsissa. Ikäihmisille suunnattujen palvelujen lisäksi Attendo tarjoaa hoivapalveluja kehitysvammaisille ja mielenterveyskuntoutujille, sekä apua tarvitseville ihmisille ja perheille. Terveydenhuollon osaamiseemme kuuluu perusterveydenhuolto ja erikoissairaanhoito laaja-alaisesti ympäri Suomen. Meillä on yli 24 000 työntekijää yli 700 toimipisteessä yli 200 kunnassa Ruotsissa, Suomessa, Norjassa ja Tanskassa. www.attendo.fi

 

 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Attendo

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme