Kustannusosakeyhtiö Otava

Siri Kolu ja Salla Simukka kirjoittavat yhdessä trilleritrilogian

Jaa

Kustannusosakeyhtiö Otava julkaisee toukokuussa 2019 kirjailijanimi S/S Urstin trillerin Kontakti. S/S Urstin takaa löytyvät kirjailijat Siri Kolu ja Salla Simukka, ja teos on heidän ensimmäinen yhteinen aikuistenromaaninsa.

Kontakti kertoo kahdesta naisesta, joiden välinen yhteys on voimakas, väistämätön - ja tappava. Se aloittaa trilleritrilogian, jonka seuraavat osat ovat Koordinaatti ja Korona.

"Yhdessä kirjoittaminen on ollut meille pitkäaikainen unelma ja on ollut huimaa päästä vihdoin toteuttamaan sitä. Yhteiskirjoittaminen on lisäksi osoittautunut vielä paljon innostavammaksi ja palkitsevammaksi projektiksi kuin olisimme osanneet edes kuvitella", Salla Simukka ja Siri Kolu iloitsevat.

”Siri Kolu ja Salla Simukka ovat sukupolvensa lahjakkaimpia ja tunnustetuimpia kirjailijoita, joiden teokset ovat valloittaneet nuoret lukijat niin Suomessa kuin maailmalla. Se, että he nyt ovat lähteneet kirjoittamaan yhdessä aikuisille lukijoille kokonaista trilleritrilogiaa, on kustantajalle unelmien täyttymys, ja on meille suuri ilo ja kunnia lähteä sitä julkaisemaan”, kommentoi Otavan kaunokirjallisuuspäällikkö Antti Kasper.

Lisätiedot: kaunokirjallisuuspäällikkö Antti Kasper, p. 050 313 2414

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Kustannusosakeyhtiö Otava
Kustannusosakeyhtiö Otava
Uudenmaankatu 10
00120 HELSINKI

Puhelinvaihde 09 15661https://otava.fi/

 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Kustannusosakeyhtiö Otava

Kesän käsityökirjoissa miehet neulovat ja nypläävät18.4.2019 09:37:00 EESTTiedote

Kesän kuumin mies ei olekaan se, joka kokkaa tai kalastaa, vaan se joka neuloo ja nyplää! Suomalaisen pitsinnypläyksen maailmankartalle nostanut Tarmo Thorström on osoitus siitä, mitä voi tapahtua, kun nuori mies astuu ennakkoluulottomasti itselleen täysin vieraalle tontille. Markus Haakana puolestaan avaa neulomisen perustekniikkaa miesten logiikalla teoksessaan Jätkä neuloo. Moreeni julkaisee kevään ja kesän listoillaan yhdeksän käsityökirjaa. Villasukkien lisäksi neulotaan lapasia ja vaatteita, virkataan huiveja ja tutustutaan nypläykseen.

Dosentti Seppo Tiihosen uutuuskirja Vallan kumoukset on väkevä kuvaus valtiojohtamisesta ja Suomen synnystä 1917–19199.4.2019 08:37:00 EESTTiedote

Joulukuun 6. päivänä 1917 julistettu Suomen itsenäinen valtio oli heikko: se oli hallinnollisesti täysin voimaton sitä uhkaavia sisäisiä ja ulkoisia voimia vastaan. Suomalainen kansakunta oli hajalla ja erimielinen. Dosentti Seppo Tiihosen uutuuskirja Vallan kumoukset on vahva kuvaus valtiojohtamisesta ja Suomen synnystä kumousten keskellä.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme