Lasten Päivän Säätiö / Linnanmäki

Sirkuskarnevaali tuo kesän kaupunkiin

Jaa

Linnanmäen Huvipuiston avajaisia vietetään karnevaalitunnelmissa 27.4.-13.5.2018. Iloinen teemaviikko tuo puistoon upeaa ohjelmaa, kuten nykysirkusta, taikureita ja akrobatiaa. Ohjelmalava Estradille nousee myös tunnettuja tähtiesiintyjiä, joten sirkushuveja on luvassa ihan jokaiselle päivälle.

Talvenmittainen odotus päättyy 27.4. klo 16.00, kun Linnanmäen portit avataan juhlallisin menoin. Huvipuiston alueelle taikuroidaan päivittäin silmänkääntävää ja tajunnanräjäyttävää hupiohjelmaa. Tahtia taustalla päivittäin lyö Sirkusorkesteri ja kiertelevät taiteilijat vievät ihmetyksen valtaan taidokkailla esityksillään. Huvittelijoita viihdyttävät myös jo perinteiksi muodostuneet puujalkahahmot, jättisaippuakuplat ja fillaripianisti.

- Sirkuskarnevaali sopii teemaltaan huvipuistoon aivan täydellisesti. Jo vallitseva Linnanmäen tunnelma yhdistettynä inspiroiviin ja taidokkaisiin nykysirkuksen ja perinteisemmän sirkustaiteen ohjelmanumeroihin on oivallinen alku kiehtovalle kaudelle 2018, Linnanmäen toimitusjohtaja Pia Adlivankin kertoo odottavissa tunnelmissa.

Näyttävän avajaisviikonlopun 27.-29.4. aikana Estradille nousevat mm. Jonna Tervomaa, Kuningasidea sekä Putous-hahmot Ansa Kynttilä ja Tanhupallo! Viikonlopun aikana on mahdollista nauttia myös ArtTeatron ja Hurjaruuthin huikeista nykysirkusesityksistä!

Koko karnevaalien ajan myös Vesitornissa nähdään lisää sirkusesityksiä, kuten hurjia tasapainolautatemppuja! Kinossa lapsille on luvassa takuuvarmasti huvittavia kokemuksia Nukketeatteri Sampon esittäminä. Perheen pienimmille on suunniteltu myös hykerryttävän hauskaa ohjelmaa, kun 7.-11.5. Linnanmäen sirkuskoulun oppilaat opettavat lapsille hauskoja sirkustemppuja.

- Sirkuskarnevaali on iloinen ja eloisa koko perheen tapahtuma, jonka erityisen laaja tapahtumatarjonta yllättää niin perheen pikkutaikurit kuin musiikin ystävätkin. Herkkusuitakaan ei ole unohdettu, sillä puistosta saa ensimmäistä kertaa crepesvaunun rapsakanmakeita tuotteita karnevaalin aikana, kertoo Linnanmäen ohjelmatuottaja Sari Hakolampi.

Teemaviikko huipentuu äitienpäiväsunnuntaina 13.5., kun Estradilla suosituimpia swingin ja popin säveliä esittää Mikko Leppilampi Band ja puistossa tanssitaan ympäri ämpäri Bolly Beat Dancersin tahtiin! Sirkuskarnevaaliin on ilmainen sisäänpääsy joka päivä. Lisää tapahtuman ohjelmasta voit lukea Linnanmäen verkkosivuilta osoitteessa: www.linnanmäki.fi/fi/hupitekemista/tapahtumat 

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Lasten Päivän Säätiö / Linnanmäki
Lasten Päivän Säätiö / Linnanmäki
Tivolikuja 1
00510 HELSINKI

09 773 991http://www.linnanmaki.fi

Lasten Päivän Säätiön ovat perustaneet kuusi lastensuojelujärjestöä: Lastensuojelun Keskusliitto, Mannerheimin Lastensuojeluliitto, Barnavårdsföreningen i Finland, Ensi- ja turvakotien liitto, Parasta Lapsille ja Pelastakaa Lapset. Lasten Päivän Säätiö on jo vuosikymmeniä ylläpitänyt ja kehittänyt Linnanmäen Huvipuistoa kerätäkseen varoja lastensuojelutyölle. Vuoden 2018 lahjoitustavoite on 4,5 miljoonaa euroa. Huvittelemalla Linnanmäellä kaikki asiakkaamme tukevat lastensuojelutyötä. Linnanmäen pääyhteistyökumppanit vuonna 2018 ovat SOK/HOK Elanto, Unilever Finland Oy, Oy Hartwall Ab, MTV Oy sekä Bauer Media Oy. Linnanmäen yhteistyökumppaneina nämä yritykset tukevat omalla panoksellaan arvokasta lastensuojelutyötä.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Lasten Päivän Säätiö / Linnanmäki

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme