Espoon kaupunki - Esbo stadEspoon kaupunki - Esbo stad

Slim Millin esiintyminen 26.5. Nuori Espoo Livessä on peruttu

Jaa

Espoon liikunta- ja nuorisopalvelut on perunut Slim Millin esiintymisen Leppävaaran urheilupuistossa lauantaina 26.5. järjestettävässä Nuori Espoo Livessä. Syynä perumiseen ovat artistin sanoitukset, jotka ovat Espoon kaupungin sekä nuorisopalveluiden arvojen vastaiset.

”Kuntalaispalautteen perusteella tutustuin Slim Millin teosten sanoituksiin. Ainoaksi vaihtoehdoksi jäi jo sovitun esiintymisen peruminen. Kappaleiden sanoitukset eivät sovellu maksuttomaan, kaikille suunnattuun Nuori Espoo Liveen. Tapahtumapaikka on keskeinen, paikalla on paitsi nuoria myös lapsia. Kaikki eivät ymmärrä sanoituksia liioitteluna. Toimimme aina heikoimpien ehdoilla, jota tukee nuorisopalveluiden strategia eli Nuori Espoo -tarina. Tästä emme jousta missään palveluissamme”, sanoo liikunta- ja nuorisojohtaja Martti Merra.

Nuori Espoo Live järjestetään toista kertaa Leppävaaran urheilupuistossa. Artisteina tapahtumassa on Nelli Matula, Tuure Boelius, Janna, Aste ja Sini Yasemin. Lisäksi Nuori Espoo Livessä on esillä ja kokeiltavissa paljon kaikenlaista kivaa tekemistä: tanssia, taistelulajeja, sirkusta, footbagia, twerkkausta, taikuutta, stand upia, kuntonyrkkeilyä, katusäbää, rullaluistelua, kaupunkisotaa, pyörätuolimiekkailua, tankojalkapalloa, LaserRun, benjitrampoliini, leijatyöpaja, skeittikoulu, street basket, virtuaalikontti, kiipeilyseinä, Nuori Espoo paku, kuntokontti ja Wibit-rata.

”Odotamme paikalle paljon kävijöitä ja tekemistä on tänä vuonna enemmän kuin koskaan ennen. Nuori Espoo Live on nuorisopalveluiden suurin vuosittainen tapahtuma”, lisää Merra.

Nuori Espoo Livessä on ohjelmaa klo 13-21 ja tapahtuma on maksuton. Ohjelma espoo.fi/nuoriespoo.

Lisätiedot: Liikunta- ja nuorisojohtaja Martti Merra, puh. 043-8249586, martti.merra@espoo.fi

Avainsanat

Tietoja julkaisijasta

Espoon kaupunki - Esbo stad
Espoon kaupunki - Esbo stad
PL 1 / PB 1
02070 ESPOON KAUPUNKI / ESBO STAD

+358 9 816 21http://www.espoo.fi

Espoon kaupungin nuorisopalvelut on nuoria varten. Kuuntelemme nuoria ja mietimme yhdessä, miten voimme toteuttaa parempia, innostavampia ja vetovoimaisempia vapaa-ajanviettomahdollisuuksia yhdessä nuorten itsensä ja yhteistyökumppaneidemme kanssa. Ja sitten toteutamme niitä.

www.espoo.fi/nuoriespoo
#nuoriespoo

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Espoon kaupunki - Esbo stad

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme