Snellmanin uusi maksapasteijapakkaus auttaa vähentämään ruokahävikkiä
Snellman tuo markkinoille uuden kaksiosaisen maksapasteijarasian, joka auttaa ruokahävikin vähentämisessä. Rasia on jaettu kahteen osaan, jolloin tuotteesta voidaan avata vain puolet kerralla. Tämän ansiosta toinen puoli tuotteesta säilyy käyttökelpoisena pidempään

Ruokahävikin vähentäminen on yksi parhaista keinoista vähentää ruuan vaikutuksia ilmastoon ja ympäristöön. Ruokahävikki on asia, johon meistä jokainen voi vaikuttaa. Tässä Snellman haluaa toimia kuluttajan apuna.
– Haluamme tehdä vastuullisemmista valinnoista ihmisille helppoa. Tarjoamalla parempia elintarvikepakkauksia voimme vaikuttaa ruokahävikin vähentämiseen kotona. Kehittämällä oivaltavia pakkauksia hävikki vähenee automaattisesti ilman, että sitä tarvitsee juuri miettiä, sanoo Snellmanin markkinointi- ja viestintäjohtaja Tommi Fors.
Lihaliemestä parempi maku
Pakkausuudistuksen yhteydessä maksapasteijoiden makua on parannettu lihaliemellä. Uudistettu tuote on nyt myös täysin maidoton. Lihaliemellä on osuus myös hävikin vähentämisessä.
- Hyödynnämme liemen valmistukseen lihaleikkuusta yli jääviä luita ja keitämme niistä itse lihaliemen. Maukkaan liemen perustana ovat liha, luut ja aidot mausteet, tuoteryhmäpäällikkö Johanna Salo kertoo.
Luiden hyödyntämistä varten Snellman investoi viime vuonna liemitehtaaseen, joka toimii biokaasulla, kuten koko Snellmanin tehdas Pietarsaaressa.
Uudistetut maksapasteijat:
- Maksapasteija 2 x 75 g
- Maalaismaksapasteija 2 x 75 g
- Ruohosipulimaksapasteija 2 x 75 g
Avainsanat
Yhteyshenkilöt
Lisätietoja:
Tommi Fors, markkinointi- ja viestintäjohtaja, Snellmanin Lihanjalostus Oy
044-7966513, tommi.fors@snellman.fi
Kuvat
Liitteet
Linkit
Tietoja julkaisijasta
Snellmanin Lihajalostus Oy on pietarsaarelainen perheyritys, joka on valmistanut korkealaatuisia liha-, leikkele- ja makkaratuotteita jo 70 vuotta. Yhtiöllä on tinkimättömät periaatteet valmistaa tuotteita, joissa lihapitoisuus on korkea eikä turhia lisäaineita käytetä. Pietarsaaren tehtaalla työskentelee noin 900 henkilöä. Snellmanin Lihanjalostus Oy kuuluu elintarvikealan Snellman-konserniin.
Tilaa tiedotteet sähköpostiisi
Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.
Lue lisää julkaisijalta Oy Snellmanin Lihanjalostus Ab
Snellmans nya pastejask ett led i arbetet för att minska matsvinnet28.1.2021 08:00:00 EET | Tiedote
Det har blivit dags för Snellman att introducera en ny form av ask för leverpastej – en ask som i sig själv gör en insats för att minska på matsvinnet. Den tudelade förpackningen gör det möjligt att bara öppna halva produkten åt gången. Den andra halvan håller längre och kan avnjutas vid en senare tidpunkt.
Snellman investerar i nytt fryslager – viktig tillväxtfaktor på vägen mot säkrare, effektivare och mer ansvarsfull verksamhet.28.5.2020 10:00:00 EEST | Tiedote
Snellmans Köttförädling inleder byggandet av ett nytt fryslager i Jakobstad. Investeringens värde uppgår till 4 miljoner euro och expansionen väntas bli klar nästa vår. Den höjda fryskapaciteten kommer att drastiskt minska på frysfrakterna runt om i Finland. Det nya lagret byggs i direkt anslutning till den befintliga fabriken. Den interna logistiken och arbetssäkerheten tar samtidigt stora kliv mot det bättre.
Snellman investoi uuteen pakkasvarastoon – tärkeä askel kasvun tiellä osana vastuullista, turvallista ja tehokasta toimintaa.28.5.2020 10:00:00 EEST | Tiedote
Snellmanin Lihajalostus aloittaa uuden pakkasvaraston rakentamisen Pietarsaareen. Investoinnin arvo on noin 4 miljoonaa euroa ja varasto valmistuu ensi keväänä. Uuden varaston myötä varastointikuljetukset ympäri Suomea vähenevät merkittävästi. Uusi varasto sijaitsee suoraan tehtaan yhteydessä. Samalla sisäinen logistiikka ja työturvallisuus paranevat huomattavasti.
SNELLMAN OCH FAZER SAMARBETAR INOM STREET FOOD-PRODUKTER – FÖRMEDLAR INSPIRATION FRÅN GATUKÖKET TILL HEMMEN8.4.2020 12:40:11 EEST | Uutinen
Fazer Bageri och Snellmans köttförädling inleder ett street food-samarbete. Fazers Street Food-produktfamilj får sällskap av skräddarsydda köttprodukter som malet kött för burgare, hot dog-knackkorvar och grillad kebab. Den expanderade produktpaletten riktar sig till både passionerade matentusiaster och helt vanliga hemmakockar.
SNELLMANIN JA FAZERIN STREET FOOD -YHTEISTYÖ TUO INSPIROIVAN KATURUUAN KOTEIHIN8.4.2020 12:39:36 EEST | Uutinen
Fazer Leipomot ja Snellmanin Lihanjalostus käynnistävät street food -yhteistyön. Fazerin Street Food -tuoteperhe saa rinnalleen varta vasten kehitettyjä lihatuotteita, kuten burgerjauhelihan, hot dog -nakkeja ja grillattua kebabia. Tuoteperheellä palvellaan sekä asiaan vihkiytyneitä hifistelijöitä että tavallisia kotikokkaajia.
SNELLMAN TAR ETT AKTIVT GREPP I KAMPEN MOT SPRIDNINGEN AV DJURSJUKDOMAR – SLAKTPRISET PÅ KO STIGER MED UPP TILL 15 C/KG12.3.2020 10:00:00 EET | Tiedote
Från och med den 15 mars höjer Snellman grundpriset på ko med upp till 15 c/kg. Med mjölkgårdarnas investeringsprogram vill företaget uppmuntra producenterna till att hitta lösningar för den egna riskhanteringen, speciellt med sikte på att förebygga spridningen av smittosamma djursjukdomar.
Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.
Tutustu uutishuoneeseemme