Helsingin kaupunki, kaupunkiympäristön toimiala

Snellmaninaukiolla alkamassa pintarakenteiden korjaustyöt ensi viikolla

Jaa

Helsingin kaupunki aloittaa pintarakenteiden korjaustyöt Snellmaninaukiolla Kruununhaassa pääsiäisen jälkeen 18. huhtikuuta 2022 alkavalla viikolla. Urakka kohentaa aukion yleisilmettä.

Urakan aikana tehdään graniittisten käytäväkiveysten korjaus sekä katusulanapitojärjestelmän laajennus puistokäytävälle asti. Lisäksi töiden aikana uusitaan aukion nurmikkoa.

Töillä ei ole vaikutusta jalankulkuun, pyöräilyyn, autoiluun eikä joukkoliikenteeseen. Työmaa-alueet rajataan aidoilla, jotta alueella liikkuminen on turvallista. Urakassa ei myöskään ole meluavia, pölyäviä tai muita häiritseviä työvaiheita.

Pintarakenteiden korjaustöitä tehdään arkisin kello 7–18 välisenä aikana. Tavoitteena on, että urakka valmistuu kesäkuussa.

Urakoitsijana toimii VRJ Etelä-Suomi.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Anna Nyyssönen
projektinjohtaja
kaupunkiympäristön toimiala, rakennuttaminen
p. 09 3102 0569
anna.nyyssonen@hel.fi

Urakoitsija:
Tommi Kivinen
työnjohtaja
VRJ Etelä-Suomi Oy
p. 050 302 0776
tommi.kivinen@vrj.fi

Kuvat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Helsingin kaupunki, kaupunkiympäristön toimiala
Helsingin kaupunki, kaupunkiympäristön toimiala

PL 58200, 00099 Helsingin kaupunki

09 310 2611http://www.hel.fi/kaupunkiymparisto

Kaupunkiympäristön toimiala huolehtii Helsingin kaupunkiympäristön suunnittelusta, rakentamisesta ja ylläpidosta, rakennusvalvonnasta sekä ympäristöön liittyvistä palveluista.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Helsingin kaupunki, kaupunkiympäristön toimiala

Helsingin kaupunki kunnostaa lintuvesiä Ruovikosta lentoon -hankkeessa23.5.2022 09:03:38 EEST | Tiedote

Helsingin kaupungilla on käynnistynyt Ruovikosta lentoon -Helmi-hanke, jossa keskitytään lintuvesien ja rantojen elinympäristöjen tilan parantamiseen. Hankkeen aikana tehdään käytännön hoitotoimia, jotka edesauttavat linnustoa ja muuta luonnon monimuotoisuutta. Samalla saadaan arvokasta tietoa järviruo’on talvileikkuusta ja ruokomassan hyödyntämisestä sekä kehitetään eri toimijoiden yhteistyötä. Hanketta rahoitetaan valtakunnallisesta Helmi-elinympäristöohjelmasta.

Rakennusten ja yleisten alueiden jaoston päätöstiedote 19.5.202219.5.2022 19:03:51 EEST | Tiedote

Helsingin kaupunkiympäristölautakunnan rakennusten ja yleisten alueiden jaosto kokoontui torstaina 19.5.2022. Kokouksen päätöstiedote (yhteenveto tehdyistä päätöksistä) on julkaistu kaupungin verkkosivuilla: Päätöstiedote » Päätöstiedote näkyy verkkosivuilla siihen asti kun kokouksen pöytäkirja julkaistaan. Pöytäkirja korvaa valmistuttuaan päätöstiedotteen. Rakennusten ja yleisten alueiden jaoston seuraava kokous on torstaina 9.6.2022.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme