Monimuotoiset perheet -verkosto

Sofia Lindqvist aloittaa Monimuotoiset perheet -verkoston erityisasiantuntijana

Jaa
Monimuotoiset perheet -verkoston erityisasiantuntijana on aloittanut VTM Sofia Lindqvist. Lindqvist siirtyy tehtävään opiskelijoiden mielenterveyttä ja opiskelukykyä edistävän Nyyti ry:n kehittämispäällikön ja vapaaehtoistoiminnan asiantuntijan tehtävistä.

Monimuotoiset perheet -verkoston tavoitteena on vahvistaa perheiden monimuotoisuuden huomioimista lainsäädännössä, lapsi- ja perhepalveluissa, sosiaaliturvassa ja työelämässä. Erityisasiantuntijan keskeisimpiä tehtäviä on palveluihin, ja sosiaaliturvan kokonaisuudistukseen suuntautuva vaikuttamistyö.

– Juuri nyt rakennetaan uusien hyvinvointialueiden palveluita, ja myös sosiaaliturvan kokonaisuudistus on tekeillä. Molemmat uudistukset tarjoavat mahdollisuuksia päivittää perhekäsitystä vastaamaan yhä paremmin nykyperheiden monimuotoisuutta ja edistää näin kaikkien lasten ja perheiden hyvinvointia, Lindqvist iloitsee.

Lindqvist on aiemmin työskennellyt tasa-arvokysymysten parissa ja pitkään Helsingin yliopiston ylioppilaskunnassa sosiaalipoliittisen edunvalvonnan tehtävissä. Koulutukseltaan hän on valtiotieteiden maisteri Åbo Akademista.

Hän seuraa tehtävässä Sara Mäkäräistä. Työt alkoivat 1. maaliskuuta Lindqvistiin saa yhteyden sähköpostilla sofia.lindqvist(@)monimuotoisetperheet.fi sekä puhelimitse 050 375 0831.

Yhteyshenkilöt

Tietoja julkaisijasta

Monimuotoiset perheet -verkosto
Monimuotoiset perheet -verkosto
Hämeentie 29
00500 HELSINKI

http://www.monimuotoisetperheet.fi

Monimuotoiset perheet -verkosto on kymmenen perhejärjestön yhteistyöverkosto. Verkosto tekee vaikuttamistyötä, jotta Suomi olisi parempi paikka ihan kaikenlaisille perheille. Tavoitteena on, että monimuotoiset perheet ovat yhdenvertaisessa asemassa muiden perheiden kanssa lainsäädännössä, lasten, nuorten ja perheiden palveluissa sekä työelämässä.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Monimuotoiset perheet -verkosto

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme