SOK - Suomen Osuuskauppojen Keskuskunta

Sokos Hotellien päivähuone tarjoaa oman hetken etätöihin tai lepoon

Jaa

Koronakriisi on mullistanut arkemme ja ravistellut muun muassa hotellien toimintaa. Ihmisten uudenlaisten tarpeiden ja hiljentyneiden hotellien yhdistelmä antaa mahdollisuuden ajatella hotellia yöpymisen sijaan myös muunlaisen rauhan tai levon tarjoajana. Tähän tarpeeseen osa Sokos Hotelleista tarjoaa päivähuoneita Suomessa ja Tallinnassa.

Kerroimme jo aiemmin edullisesti hinnoitellusta viikkotarjouksestamme, joka tarjoaa väliaikaisen majoitusratkaisun vaikkapa etätyöskentelyyn tai remontin alta muuttamiseen. Aina ei kuitenkaan ole yöpymistarvetta, joten ratkaisu voi olla päivähuone, joka tarjoaa huolettoman ratkaisun etätyöskentelyyn tai muuhun omaan aikaan, kertoo tuottojohtaja Nina Nieminen SOK Matkailu- ja ravitsemiskaupan ketjuohjauksesta.

Päivähuone on käytössä klo 7.00−18.00 ja sen voi varata yhdelle tai kahdelle hengelle. Päivähuoneen varustukseen kuuluu kahvinkeitin tai hotellin vastaanotosta saatava termoskannu ja muut kahvittelutarvikkeet. Normaalit hotellin palvelut, kuten langaton verkko ja huonepalvelu, ovat myös käytössä.

Päivähuoneen voi varata suoraan hotellista tai Sokos Hotels -myyntipalvelusta. Varauksesta saa Bonusta S-Etukortilla ja S-Card-asiakkaat saavat varauksesta S-pisteitä.

Hotelleissa tehdään kaikki mahdollinen asiakkaiden turvallisuuden takaamiseksi: Siivousta, kuten ovenkahvojen, hissinappuloiden ja muiden pintojen pyyhintää, on tehostettu. Käsien puhtaudesta huolehtiminen tehdään mahdollisimman helpoksi ja turvaväleistä pidetään huolta. Henkilöstö ei tule töihin pienessäkään nuhassa.

Päivähuoneita voi varata seuraavista hotelleista:

Original Sokos Hotel Vaakuna, Helsinki

Original Sokos Hotel Vaakuna, Joensuu

Original Sokos Hotel Kaarle, Kokkola

Solo Sokos Hotel Paviljonki, Jyväskylä

Original Sokos Hotel Vaakuna, Vaasa

Original Sokos Hotel Puijonsarvi, Kuopio

Original Sokos Hotel Kotkan Seurahuone

Original Sokos Hotel Lappee, Lappeenranta

Original Sokos Hotel Ilves, Tampere

Break Sokos Hotel Vuokatti

Original Sokos Hotel Viru, Tallinna

Yhteyshenkilöt

Lisätietoja:
Nina Nieminen, tuottojohtaja, SOK Matkailu- ja ravitsemiskaupan ketjuohjaus, nina.nieminen@sok.fi, 050 388 4453
Jarkko Härmälä, toimitusjohtaja Sokotel Oy, jarkko.harmala@sok.fi, 050 388 4378

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

SOK - Suomen Osuuskauppojen Keskuskunta
SOK - Suomen Osuuskauppojen Keskuskunta
Fleminginkatu 34
00510 Helsinki

http://www.s-ryhma.fi

Sokos Hotels

Sokos Hotels on 50 hotellista koostuva suomalainen hotelliketju. Ketjun kolme eri hotellityyppiä tarjoavat yksilöllisen hotellikokemuksen jokaiselle. Original-hotellit tunnetaan sydämellisestä palvelustaan ja keskeisistä sijainneistaan, Break-hotellit tarjoavat rentouttavaa irtiottoa arjesta ja uniikkien Solo-hotellien korkea laatu näkyy niin palvelussa kuin hotellien puitteissakin.

Sokos Hotels on valittu Suomen vastuullisimmaksi ja luotetuimmaksi hotelliketjuksi useana vuonna peräkkäin. Ketjun hotelleja on Suomessa, Virossa ja Venäjällä.

www.sokoshotels.fi  

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta SOK - Suomen Osuuskauppojen Keskuskunta

Prismoista saa kertakäyttöisiä kasvomaskeja jo nyt – tarjonta laajenee lähiviikkoina26.5.2020 15:17:25 EESTTiedote

S-ryhmän Prismoissa on ollut jo lähes kahden viikon ajan myynnissä kertakäyttöisiä, Suomessa testattuja kasvomaskeja. Seuraavien viikkojen aikana kasvomaskien tarjonta kasvaa kattamaan myös S-marketit, Salet ja Alepat. Valikoima laajenee lähiviikkoina myös kotimaisen valmistajan tuotteisiin. Lisäksi tarjolla on usean eri valmistajan pestäviä kangasmaskeja. Kotimaisia pestäviä kangasmaskeja myyvät myös Sokos-tavaratalot.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme