Solita

Solitalla nyt yli 660 henkilöstöomistajaa

Jaa
Teknologia-, data- ja designyhtiö Solita on järjestänyt kolmannen henkilöstöantinsa. Solitan työntekijöistä nyt yli 660 kuuluu yhtiön osakkeenomistajiin. Mahdollisuutta sijoittaa yritykseen tarjottiin Solitan kaikille 1600 työntekijälle Suomessa, Ruotsissa, Tanskassa, Belgiassa, Saksassa ja Virossa.

Yhtiö toteutti ensimmäisen henkilöstöantinsa vuonna 2018. Apax Digital Fund, globaalin pääomasijoitusyhtiö Apax Partnersin neuvonantajana toimiva teknologiapainotteinen kasvupääomarahasto, osti enemmistön Solitasta kesäkuussa 2018 auttaakseen yritystä vauhdittamaan kasvua ja laajentamaan toimintaansa kansainvälisesti. Myös yhtiön johto jatkaa osakkeenomistajina.

”Kaikki menestyksemme alkaa aina ihmisistä. Siksi oli erityisen hienoa voida tarjota sijoitusmahdollisuutta kaikille työntekijöillemme maailmanlaajuisesti. Olen todella ylpeä ja iloinen, että yli 660 solitalaista on päättänyt sijoittaa yritykseen, mikä on vahva merkki luottamuksesta ja sitoutumisesta yhteiseen, tulevaan menestykseemme”, kommentoi Solitan toimitusjohtaja Ossi Lindroos.

Solita jatkaa tasaista ja kannattavaa kasvua ja rekrytointeja. Yhtiöllä on tällä hetkellä 20 toimipistettä kuudessa maassa ja se työllistää yli 1600 digitaalisen transformaation ammattilaista, jotka ovat erikoistuneet strategiseen konsultointiin ja palvelumuotoiluun, ohjelmistokehitykseen, dataan ja analytiikkaan sekä pilvi- ja integraatiopalveluihin. Solitan asiakkaita ovat esimerkiksi Kone, Fortum, UPM, S-ryhmä, Colruyt, Proximus, Ponsse ja Fintraffic.Lue lisää Solitasta: www.solita.fi

Avoimet työpaikat Solitassa: https://www.solita.fi/hae-meille/

LISÄTIEDOT

Solita, Ossi Lindroos, toimitusjohtaja

Puh. +358 40 750 7637, ossi.lindroos@solita.fi


Tietoja julkaisijasta

Solita
Solita
Eteläesplanadi 8
00130 Helsinki

029 1703300http://www.solita.fi

Solita on suomalainen teknologia-, data- ja designyritys. Valjastamme ihmisymmärryksen ja älykkäät teknologiaratkaisut palvelemaan parempaa elämää. Olemme muutosvoima, joka luo uusia toimintatapoja, palveluja ja teknologiaratkaisuja uudistaen yrityksiä ja yhteiskuntaa. Solita työllistää jo yli 1500 strategisen konsultoinnin, palvelumuotoilun, ohjelmistokehityksen, AI- ja analytiikkaratkaisujen sekä pilvipalvelujen asiantuntijaa Suomessa, Ruotsissa, Tanskassa, Virossa, Saksassa ja Belgiassa.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Solita

Digitaalinen tuotepassi lisää tuotetiedon läpinäkyvyyttä ja edistää kiertotaloutta26.10.2022 08:00:00 EEST | Tiedote

Solita ja Gaia Consulting loivat yhdessä Suomen Tekstiili & Muoti ry:n ja Teknologiateollisuuden kanssa digitaalisen tuotepassin konseptin, jonka avulla voidaan palvella eri toimialoja ja edistää vihreää siirtymää. Digitaalisen tuotepassin avulla voidaan tulevaisuudessa kerätä tietoa arvoketjun eri vaiheista, kuten tuotteiden valmistamisesta, käytöstä, huollosta ja kierrätyksestä.

Solitan Työ ja onni -tutkimus: Työ tekee joka toisen suomalaisen onnelliseksi – reilu kolmannes kokee silti työnsä kuormittavaksi17.10.2022 08:11:47 EEST | Tiedote

Lähes puolet suomalaisista (46 %) kokee, että nykyinen työ tekee heidät onnelliseksi. Samanaikaisesti reilu kolmannes (34 %) suomalaisista kokee oman työnsä henkisesti kuormittavaksi, ja lähes kolmannes (27 %) on harkinnut viime aikoina työpaikan vaihtamista. Eniten suomalaiset arvostavat työssään merkityksellistä työn sisältöä (43 %), vaikka myös työstä saatu palkka (42 %) on suomalaisille tärkeä. Tulokset käyvät ilmi teknologia-, data- ja designyhtiö Solitan IRO Researchilla teettämästä tutkimuksesta, joka toteutettiin tuhannelle suomalaiselle elokuun lopussa 2022.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme