Veikkaus

Sorsa lentää Eurooppaan – rakastettu Rakkaudesta lajiin -sarja sai jatkoa

Jaa

Veikkauksen tuottaman Rakkaudesta Lajiin -dokumenttisarjan toinen kausi seuraa Sebastian Sorsan johdolla suomalaisten jalkapalloammattilaisten elämää Euroopassa. 8-osaisen sarjan ensimmäinen jakso on julkaistu ja seuraavat jaksot ilmestyvät joka viikon perjantai osoitteessa veikkaus.fi/rakkaudesta-lajiin. Jaksot nähdään myös JIM-kanavalla huhtikuun alusta lähtien.

- Sarjan missio on kertoa tarinaa siitä, kuinka intohimo on johdattanut suomalaisia urheilijoita heidän elämässään mitä erilaisimpiin paikkoihin, kertoo oman mittavan pelaajauransa syksyllä 2017 lopettanut viisinkertainen Veikkausliiga-mestari Sebastian Sorsa.

Hän kiittelee, että on ollut äärimmäisen mielenkiintoista päästä kurkistamaan ammattilaisten arkeen ja kulissien taakse.

- Tapaamani tähdet ovat kaikki omalla tavallaan kiinnostavia persoonia. Heillä on kuitenkin eräs vahvasti yhdistävä tekijä, jonka sain tuntea konkreettisesti nahoissani: kilpailuvietti. Sain kokea sen erilaisissa mittelöissä, joihin minut vieraana haastettiin ja sen sanon, että ulkomailla pelaavat ovat siellä syystä, kertoo viisinkertainen Veikkausliiga-mestari Sorsa.

Sarja alkoi Veikkausliigasta

Rakkaudesta Lajiin-sarjan ensimmäisen kausi nähtiin kesällä 2018. Tuolloin Sorsa kiersi Veikkausliigaseurojen testeissä try-outeilla ja tutui seurojen paikallisiin erikoisuuksiin. Sarjan uudella kaudella mennään Eurooppaan ja tavataan iso joukko mielenkiintoisia Huuhkaja- ja Helmaripelaajia. Mukana ovat muun muassa hurjassa maalivireessä dominoiva Teemu Pukki sekä Italialaisen jalkapallon jättiläisissä pelaavat AC Milanin Nora Heroum ja Juventuksen Tuija Hyyrynen.

Ensimmäisessä jaksossa Sebastian Sorsa laittaa grillin kuumaksi Saksassa Bayer Leverkusenissa Lukas Hradeckyn ja Joel Pohjanpalon vieraana. Miksi Pohjanpalo päätti jäädä Leverkuseniin ja miten lääketehtaan seurassa kuntoudutaan vakavasta loukkaantumisesta? Entä kumman takapuolta kuumottaa Sorsan ja Hradeckyn välisen pilkkukisan jälkeen? Kaikki näihin vastaus löytyy ensimmäisestä jaksosta joka löytyy täältä.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Veikkauksen mediapalvelu, puh. 09 4370 7000 (kello 8-22), www.veikkaus.fi/yritys

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Veikkaus
Veikkaus
Aku Korhosen tie 2
00440 HELSINKI

09 437 01https://www.veikkaus.fi/yritys

Veikkaus on kotimainen peliyhtiö, ja meillä on erityinen tehtävä. Haluamme, että pelejämme pelataan turvallisesti ja maltilla. Rahapelejämme pelaavat lähes kaikki aikuiset suomalaiset, ja meillä on yli kaksi miljoonaa etuasiakasta. Pelaajien ansiosta yhteiseen hyvään kertyy yli miljardi euroa vuodessa. Pelien tuotoilla tarjotaan mahdollisuuksia parempaan elämään.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Veikkaus