Helsingin kaupunki, sosiaali- ja terveystoimiala

Sosiaali- ja terveyslautakunnan ennakkotiedote 9.3.

Jaa

Helsingin sosiaali- ja terveyslautakunnan seuraava kokous on tiistaina 13. maaliskuuta klo 16.15 alkaen. Lautakunta käsittelee tässä kokouksessa muun muassa seuraavaa asiaa.

Kallioon monipuoliset palvelut lapsiperheille 

Lautakunnalle esitetään, että se hyväksyisi Kallion perhekeskuksen tarveselvityksen ja hankesuunnitelman. Perhekeskuksen palvelut käynnistyisivät vuonna 2019.

Lautakunta jätti asian edellisessä kokouksessa pöydälle.

Tulevaan perhekeskukseen on tarkoitus koota lasten, nuorten ja heidän perheidensä tarvitsemia sosiaali- ja terveypalveluja kattavasti saman katon alle.

Keskus tarjoasi lapsiperheille laajasti ja monipuolisesti muun muassa äitiys- ja lastenneuvolapalveluja, lapsiperheiden kotipalveluja, sosiaalipalveluja sekä puhe- fysio- ja toimintaterapiapalveluja. Kalliosta tarjoittaisiin myös ruotsinkielisiä lapsiperheiden palveluja. Perhekeskus olisi auki arkisin aamusta iltaan asti.

Perhekeskus on suunnitteilla Kallion terveysaseman entisen tiloihin. Perhekeskuksen sijoittaminen Kallioon tuli mahdolliseksi, kun Kallion terveysasema muutti helmikussa Kalastamaan.

Kallion sijainti on erinomainen julkisten liikenneyhteyksien varrella ja se on esteettömästi saavutettavissa.

Tiloista suunnitellaan monikäyttöiset ja helposti muunneltavat erilaisiin käyttötarkoituksiin ja hyvin toimintaa palvelevat. Neliöitä perhekeskukseen tulee yli 3 000.

Lisätietoa arkkitehti Anne Jaakkola (tila-asiat), p. 040 1704307, anne.jaakkola@hel.fi projektipäällikkö Anna-Kaisa Tukiala (palvelut), p. 09 310 45105, anna-kaisa.tukiala@hel.fi

Kokouksen esityslista liitteineenon sosiaali- ja terveystoimen verkkosivuilla.

Päätöstiedote julkaistaan verkkosivuilla heti kokouksen jälkeen. Lähettäjä: Jaana Juutilainen-Saari, viestintäpäällikkö, p. 050 380 9738, jaana.juutilainen-saari@hel.fi

Yhteyshenkilöt

Jaana Juutilainen-Saari
viestintäpäällikkö
jaana.juutilainen-saari@hel.fi
p. 09 310 42240

Markus Snellman
tiedottaja
markus.snellman@hel.fi
p. 09 310 42619

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Helsingin kaupunki, sosiaali- ja terveystoimiala
Helsingin kaupunki, sosiaali- ja terveystoimiala
Toinen linja 4A
PL 6000 00099 Helsingin kaupunki

09 310 5015 (vaihde)http://www.hel.fi/sote

Sosiaali- ja terveystoimi - hyvinvointia, terveyttä ja sosiaalista turvallisuutta helsinkiläisille.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Helsingin kaupunki, sosiaali- ja terveystoimiala

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme