Espoon kaupunki - Esbo stad

Sosiaali- ja terveyslautakunnan päätöksiä 16.6.2021

Jaa

Sosiaali- ja terveyslautakunta käsitteli kokouksessaan keskiviikkona 16.6.2021 mm. vammaispalvelu- ja sosiaalihuoltolain mukaisten kuljetusten hankinnan periaatteita ja Suur-Espoonlahden terveysasematoiminnan väestöjakoa

Vammaispalvelu- ja sosiaalihuoltolain mukaisten kuljetusten hankinnan periaatteet

Sosiaali- ja terveyslautakunta päätti jättää asian pöydälle. Pöydällepanon aikana lautakunnalle valmistellaan arviointi ns. monituottajamallin vaikutuksista (ml. kustannukset) sekä vaihtoehdot valtuuston päättämän Taloudellisesti kestävä Espoo -ohjelman kuljetuspalveluita koskevien linjausten toteutuksesta. Pöydällepanon aikana kaupungin on varmistettava kuljetuspalveluiden saatavuus ja turvallisuus kaikissa tilanteissa. Lisäksi pöydällepanon aikana järjestetään lautakunnan iltakoulu, johon kutsutaan lautakunnan lisäksi myös kaupunginhallituksen puheenjohtajisto, kulkukeskuksen ja vammaispalveluiden edustajat sekä keskeisiä sidosryhmiä keskustelemaan kuljetuspalveluiden tulevaisuudesta.

Suur-Espoonlahden terveysasematoiminnan väestöjako

Sosiaali- ja terveyslautakunta päätti, että Suur-Espoonlahden terveysasemapalvelujen väestövastuualueen jakoa muutetaan siten, että Kivenlahden väestön terveysasemapalvelut siirretään Espoonlahden terveysasemapalvelujen väestövastuulle 1.6.2024 alkaen.

Lautakunta kehotti jatkovalmistelussa varmistamaan, että Kivenlahden väestölle on jatkossakin tarjolla tarvittavia lähipalveluita väestön (erityisesti ikäihmiset) tarpeiden mukaisesti ja että kulkuyhteydet alueen sisällä varmistetaan.

Lue esityksestä lisää lautakunnan esityslistalta.

Vammaispalvelujen henkilökohtaisen avun palvelusetelin sääntökirjan päivittäminen

Esittelijä veti vammaispalvelujen henkilökohtaisen avun palvelusetelin sääntökirjan päivittämisen ennen lautakunnan kokousta esityslistalta pois, sillä on huomattu, että esitetyssä laskennassa on pieni virhe. Tämän vuoksi asia tuodaan uudelleen valmisteltuna päätettäväksi lautakunnan kokoukseen 25.8.2021

Muut esityslistan asiat lautakunta päätti esitysten mukaisesti.

Lautakunnan kokouksen pöytäkirja julkaistaan tarkastamisen jälkeen espoo.fi-verkkosivuilla.

Sosiaali- ja terveyslautakunnan esityslista.

Yhteyshenkilöt

Lisätiedot
-perusturvajohtaja Sanna Svahn, p. 050 544 6535, sanna.svahn@espoo.fi
-lautakunnan puheenjohtaja Saara Hyrkkö, p. 040 719 7604, saara.hyrkko@eduskunta.fi
-lautakunnan sihteeri, hallintopäällikkö Elina Yli-Koski, p. 046 877 1962, elina.yli-koski@espoo.fi

Tietoja julkaisijasta

Espoon kaupunki - Esbo stad
Espoon kaupunki - Esbo stad
PL 1 / PB 1
02070 ESPOON KAUPUNKI / ESBO STAD

+358 9 816 21http://www.espoo.fi

Verkostomainen viiden kaupunkikeskuksen Espoo on vastuullinen ja inhimillinen edelläkävijäkaupunki, jossa kaikkien on hyvä asua, oppia, tehdä työtä ja yrittää ja jossa espoolainen voi aidosti vaikuttaa.

Twitter: @Espoonsote     
Facebook: Espoon sote - Hyvinvointia Espoossa

Espoon kaupunki Twitterissä 
Espoon kaupunki Facebookissa

 

 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Espoon kaupunki - Esbo stad

Espoon sosiaali- ja terveystoimen kehittämisjohtajaksi Tommi Kuukka2.7.2021 10:08:29 EEST | Uutinen

Espoon sosiaali- ja terveystoimen kehittämisjohtajaksi on valittu kauppatieteiden maisteri Tommi Kuukka. Tehtävää haki 51 hakijaa, joista kuusi haastateltiin. Kehittämisjohtaja vastaa sote-palvelujen kehittämiskokonaisuudesta sekä digitaalisen ja teknologisen potentiaalin hyödyntämisestä kuntalaisten hoidossa ja prosessien hallinnassa. Kehittämisjohtaja on sosiaali- ja terveystoimen johtoryhmän jäsen.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme