Länsi-Uudenmaan hyvinvointialue – Västra Nylands välfärdsområde

Sosiaali- ja terveyspalveluiden ja pelastustoimen omavalvontaohjelma hyväksyttiin

Jaa

Aluehallitus hyväksyi sosiaali- ja terveyspalveluiden ja pelastustoimen omavalvontaohjelman. Omavalvontaohjelman tarkoituksena on palvelujen saatavuuden, laadun, vaikuttavuuden sekä yhdenvertaisuuden toteutuminen hyvinvointialueella.

Omavalvontaohjelman tavoitteena on määrittää ja ohjata Länsi-Uudenmaan hyvinvointialueen järjestämien palvelujen omavalvontaa. Sisäisen valvonnan perusteiden mukaan omavalvonta on sisäisen valvonnan osa-alue, joka tähtää palvelujen laadun ja palvelutasovaatimusten toteutumiseen.

Omavalvonnan tarkoitus on tuottaa palvelujen järjestämisen ja tuottamisen ennakoivaa, toiminnanaikaista sekä jälkikäteistä laadun- ja riskienhallintaa sekä jatkuvuuden varmistamista. Tavoitteena on varmistaa asiakas- ja potilasturvallisuuden toteutuminen. Toiminnan jatkuvaa arviointia ja kehittämistä tehdään asiakkaan näkökulmasta.

Esityslistan päätösasiat hyväksyttiin esitysten mukaisina.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Mia LaihoLänsi-Uudenmaan hyvinvointialueen aluehallituksen puheenjohtaja / Ordföranden för Västra Nylands välfärdsområdesstyrelse

Puh:050 433 6461mia.laiho@eduskunta.fi

Tietoja julkaisijasta

Länsi-Uudenmaan hyvinvointialue – Västra Nylands välfärdsområde
Länsi-Uudenmaan hyvinvointialue – Västra Nylands välfärdsområde
PL 33 / PB 33
02033 Länsi-Uudenmaan hyvinvointialue / Västra Nylands välfärdsområde

https://www.luvn.fi

Länsi-Uudenmaan hyvinvointialue järjestää sosiaali- ja terveyspalvelut sekä pelastustoimen palvelut 1.1.2023 alkaen Espoon, Hangon, Inkoon, Karkkilan, Kauniaisten, Kirkkonummen, Lohjan, Raaseporin, Siuntion ja Vihdin asukkaille.

Twitter: @LUhyvinvointi@LUpelastus

Facebook: @LansiUudenmaanHyvinvointialue@LansiUudenmaanPelastuslaitos

LinkedIn: Länsi-Uudenmaan hyvinvointialue

YouTube: Länsi-Uudenmaan hyvinvointialue

Verkkosivut: www.luvn.fi 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Länsi-Uudenmaan hyvinvointialue – Västra Nylands välfärdsområde

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme