Helsingin kaupunki, kaupunginkanslia

Sosiaali- ja terveystoimialalle 17 uutta virkaa

Jaa

Helsingin kaupunginhallitus päätti 4.11. kokouksessaan perustaa sosiaali- ja terveystoimialalle uusia virkoja 1.1.2020 lukien. Perhe- ja sosiaalipalvelut –palvelukokonaisuuden työkykyselvitysyksikköön perustetaan johtavan sosiaalityöntekijän ja yhdeksän sosiaalityöntekijän virat sekä vammaisten sosiaalityöhön sosiaaliohjaajan virka.

Lisäksi sairaala-, kuntoutus- ja hoivapalvelut -palvelukokonaisuuteen HelppiSeniorin asiakasohjauksen yksikköön perustetaan kuusi asiakasohjaajan virkaa. Osa perustettavista viroista tulee työsuhteisten tehtävien tilalle.

Pirkkolan liikuntapuiston jäähallihanke etenee valtustoon

Kaupunginhallitus hyväksyi Pirkkolan jäähallien uudisrakennuksen hankesuunnitelman siten, että hankkeen enimmäislaajuus on 8 236 brm² ja enimmäishinta on 19 400 000 euroa. Lopullisen päätöksen hankkeesta tekee kaupunginvaltuuston.

Uusi jäähalli rakennetaan kahden Pirkkolan liikuntapuistosta puretun jäähallin tilalle. Vanhat hallit asetettiin käyttökieltoon heikkojen sisäilmaolosuhteiden takia keväällä 2018. Uuden jäähallin rakentamisen on tarkoitus alkaa vuonna 2020.

Uusi maanvuokraussopimus mahdollistaa ylipainehallin Vallilanlaakson kentälle talvikausiksi

Kaupunginhallitus päätti muuttaa Kumpulan Nurmikenttä Oy:n kanssa aiemmin tekemäänsä maanvuokrasopimusta siten, että vuokra-alueelle Vallilanlaakson kentällä sijoitetaan ylipainehalli talvikausiksi vuoden 2024 loppuun asti. 

Ylipainehallin koko on 2 816 m² ja se on tarkoitus pystyttää talvisin kuuden kuukauden ajaksi. 

Kaikki kaupunginhallituksen kokouksen päätökset ovat luettavissa päätöstiedotteet-sivulla. Päätöstiedote on luettavissa siihen saakka, kun pöytäkirja ilmestyy. Kaupunginhallituksen pöytäkirjat ovat luettavissa täällä.

Johanna Snellman
Viestintäasiantuntija
P. 040 843 09 15
johanna.snellmann@hel.fi

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Helsingin kaupunki, kaupunginkanslia
Helsingin kaupunki, kaupunginkanslia

PL 1,00099 Helsingin kaupunki

09 310 1641https://www.hel.fi

Kaupunginkanslia on Helsingin kaupungin keskushallintovirasto. Päämäärämme on kaupunki, joka tarjoaa parastaan kaupunkilaisille ja menestyy kiihtyvässä kilpailussa. Uudistamme kaupunkia strategian mukaisesti yhdessä toimialojen kanssa.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Helsingin kaupunki, kaupunginkanslia

Helsinki haluaa panostaa kaupungin torien, kauppahallien ja muiden erityisalueiden kehitykseen uusin keinoin1.10.2020 10:18:58 EESTTiedote

Helsingin vetovoimatekijöihin ja asukkaiden rakastamiin palveluihin kuuluu olennaisesti tori- ja kauppahallitoiminta, jota halutaan kehittämistyöllä vaalia. Jo ennen koronakriisiä näihin toimintoihin kohdistui haasteita ja riskejä, jotka ovat osittain pahentuneet kriisin myötä. Kaupungin tavoitteena on panostaa toimintaedellytysten parantamiseen tulevaisuudessa. Tähän tarkoitukseen kaupunki suunnittelee uuden yhtiön perustamista, johon yhdistettäisiin Helsingin Tukkutorin ja Helsingin Leijona Oy:n organisaatiot. Tavoitteena on torien ja kauppahallien palvelukonseptien ja toimintaedellytysten määrätietoinen kehittäminen.

G20-maiden johtavat kaupungit kokoontuvat – kutsutuista tarkkailijakaupungeista Helsinki Pohjoismaiden ainoa edustaja30.9.2020 12:00:00 EESTTiedote

Urban20 (U20) -verkosto kokoaa yhteen G20-maiden keskeisten kaupunkien lisäksi valittuja muita kaupunkeja ympäri maailmaa. Helsinki on ainoa pohjoismainen kaupunki vuonna 2018 Buenos Airesissa perustetussa verkostossa. Pormestari Jan Vapaavuori osallistuu keskiviikkona 30. syyskuuta alkavaan Saudi-Arabian Riadin isännöimään U20-huippukokoukseen, joka tänä vuonna järjestetään virtuaalisesti. Vapaavuori käyttää kolmipäiväisen tapahtuman aikana puheenvuoron pormestarien huippukokouksen päättävän tapaamisen lisäksi Maailman talousfoorumin sivutapahtumassa.

Helsinki jatkaa näkyvään huumekauppaan ja päihteidenkäyttöön liittyvien akuuttien ongelmien ratkaisemista entistä laajemmalla viranomais- ja järjestöyhteistyöllä30.9.2020 10:00:00 EESTTiedote

Pormestari Jan Vapaavuori kutsui koolle laaja-alaisen keskustelutilaisuuden Helsingin alueella tapahtuvan näkyvän huumekaupan ja päihteiden käytön aiheuttamiin turvallisuusongelmiin liittyen. Tavoitteena on auttaa käyttäjiä ja hillitä käytöstä ympäristölle aiheutuvia haittoja kehittämällä ja jalkauttamalla alkuvuodesta luotua uutta toimintamallia.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme