Helsingin kaupunki, kaupunginkanslia

Sosiaali- ja terveystoimialalle 17 uutta virkaa

Jaa

Helsingin kaupunginhallitus päätti 4.11. kokouksessaan perustaa sosiaali- ja terveystoimialalle uusia virkoja 1.1.2020 lukien. Perhe- ja sosiaalipalvelut –palvelukokonaisuuden työkykyselvitysyksikköön perustetaan johtavan sosiaalityöntekijän ja yhdeksän sosiaalityöntekijän virat sekä vammaisten sosiaalityöhön sosiaaliohjaajan virka.

Lisäksi sairaala-, kuntoutus- ja hoivapalvelut -palvelukokonaisuuteen HelppiSeniorin asiakasohjauksen yksikköön perustetaan kuusi asiakasohjaajan virkaa. Osa perustettavista viroista tulee työsuhteisten tehtävien tilalle.

Pirkkolan liikuntapuiston jäähallihanke etenee valtustoon

Kaupunginhallitus hyväksyi Pirkkolan jäähallien uudisrakennuksen hankesuunnitelman siten, että hankkeen enimmäislaajuus on 8 236 brm² ja enimmäishinta on 19 400 000 euroa. Lopullisen päätöksen hankkeesta tekee kaupunginvaltuuston.

Uusi jäähalli rakennetaan kahden Pirkkolan liikuntapuistosta puretun jäähallin tilalle. Vanhat hallit asetettiin käyttökieltoon heikkojen sisäilmaolosuhteiden takia keväällä 2018. Uuden jäähallin rakentamisen on tarkoitus alkaa vuonna 2020.

Uusi maanvuokraussopimus mahdollistaa ylipainehallin Vallilanlaakson kentälle talvikausiksi

Kaupunginhallitus päätti muuttaa Kumpulan Nurmikenttä Oy:n kanssa aiemmin tekemäänsä maanvuokrasopimusta siten, että vuokra-alueelle Vallilanlaakson kentällä sijoitetaan ylipainehalli talvikausiksi vuoden 2024 loppuun asti. 

Ylipainehallin koko on 2 816 m² ja se on tarkoitus pystyttää talvisin kuuden kuukauden ajaksi. 

Kaikki kaupunginhallituksen kokouksen päätökset ovat luettavissa päätöstiedotteet-sivulla. Päätöstiedote on luettavissa siihen saakka, kun pöytäkirja ilmestyy. Kaupunginhallituksen pöytäkirjat ovat luettavissa täällä.

Johanna Snellman
Viestintäasiantuntija
P. 040 843 09 15
johanna.snellmann@hel.fi

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Helsingin kaupunki, kaupunginkanslia
Helsingin kaupunki, kaupunginkanslia

PL 1,00099 Helsingin kaupunki

09 310 1641https://www.hel.fi

Kaupunginkanslia on Helsingin kaupungin keskushallintovirasto. Päämäärämme on kaupunki, joka tarjoaa parastaan kaupunkilaisille ja menestyy kiihtyvässä kilpailussa. Uudistamme kaupunkia strategian mukaisesti yhdessä toimialojen kanssa.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Helsingin kaupunki, kaupunginkanslia

Kansainvälinen, elävä ja kiehtova – Helsinki linjasi suuntaviivat tapahtumakaupungin kehittämiselle13.11.2019 14:45:00 EETTiedote

Millaista tapahtumakaupunkia Helsingistä kehitetään ja mitä tapahtumilla tavoitellaan? Miten tapahtumajärjestäjiä tuetaan? Helsinki haluaa olla toimiva alusta ja mahdollistaja monipuoliselle ja uutta luovalle kaupunkikulttuurille. Tänään julkistettu Helsingin tapahtumien tiekartta ja siihen liittyvä konkreettinen toimenpidesuunnitelma kiteyttää tapahtumallisuuden roolin, tavoitteet ja kehittämisen tasolle, joka tukee kaupunkistrategian onnistumista.

Helsingin kaupunginhallitus esittää Vantaan ratikasta annetun lausunnon hyväksymistä11.11.2019 18:03:53 EETTiedote

Kaupunginhallitus päätti esittää valtuustolle Vantaan ratikasta annetun lausunnon hyväksymistä sekä Kalasataman Nihtin asemakaavan muutoksen hyväksymistä. Kaupunginhallitus päätti myös antaa lausuntonsa sosiaali- ja terveysministeriölle ikääntyneen väestön toimintakyvyn tukemisesta sekä iäkkäiden sosiaali- ja terveyspalveluista annetun lain muuttamista koskevasta hallituksen esitysluonnoksesta.

Kutsu medialle: Kehittyvä kerrostalo -seminaari 14.11.20198.11.2019 14:56:59 EETKutsu

Kehittyvä kerrostalo -seminaari Aika: 14.11.2019 kello 8.45–12 Paikka: Helsingin kaupungintalo, Pohjoisesplanadi 11–13 Kasvavan Helsingin kestävä rakentaminen perustuu tiiviiseen kaupunkirakenteeseen ja hyviin joukkoliikenneyhteyksiin – Helsingin asunnoista 86 prosenttia on kerrostaloissa. Helsingin kaupungin Kehittyvä kerrostalo -ohjelman tavoitteena on yhteistyöllä lisätä kerrostaloasumisen laatua, houkuttelevuutta ja yksilöllisiä ratkaisuja. Media on tervetullut Kehittyvä kerrostalo -seminaariin Helsingin kaupungintalolle (Pohjoisesplanadi 11–13) torstaina 14. marraskuuta 2019 kello 8.45–12. Seminaarissa kuullaan kokemuksia toteutuneista kerrostaloasumisen kehittämishankkeista sekä uusista hankeideoista. Teemoja ovat muun muassa puurakentaminen, muuntojoustavuus, energiatehokkuus ja terveellisyys. Seminaarin ohjelma liitteenä. Ilmoittautuminen: Anne Hämäläinen, Helsingin kaupunginkanslia, viestintä, anne.hamalainen@hel.fi, puh. 040 849 6065 www.kerrostalo.hel.fi

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme