Helsingin kaupunki, kaupunginkanslia

Sosiaali- ja terveystoimialalle 17 uutta virkaa

Jaa

Helsingin kaupunginhallitus päätti 4.11. kokouksessaan perustaa sosiaali- ja terveystoimialalle uusia virkoja 1.1.2020 lukien. Perhe- ja sosiaalipalvelut –palvelukokonaisuuden työkykyselvitysyksikköön perustetaan johtavan sosiaalityöntekijän ja yhdeksän sosiaalityöntekijän virat sekä vammaisten sosiaalityöhön sosiaaliohjaajan virka.

Lisäksi sairaala-, kuntoutus- ja hoivapalvelut -palvelukokonaisuuteen HelppiSeniorin asiakasohjauksen yksikköön perustetaan kuusi asiakasohjaajan virkaa. Osa perustettavista viroista tulee työsuhteisten tehtävien tilalle.

Pirkkolan liikuntapuiston jäähallihanke etenee valtustoon

Kaupunginhallitus hyväksyi Pirkkolan jäähallien uudisrakennuksen hankesuunnitelman siten, että hankkeen enimmäislaajuus on 8 236 brm² ja enimmäishinta on 19 400 000 euroa. Lopullisen päätöksen hankkeesta tekee kaupunginvaltuuston.

Uusi jäähalli rakennetaan kahden Pirkkolan liikuntapuistosta puretun jäähallin tilalle. Vanhat hallit asetettiin käyttökieltoon heikkojen sisäilmaolosuhteiden takia keväällä 2018. Uuden jäähallin rakentamisen on tarkoitus alkaa vuonna 2020.

Uusi maanvuokraussopimus mahdollistaa ylipainehallin Vallilanlaakson kentälle talvikausiksi

Kaupunginhallitus päätti muuttaa Kumpulan Nurmikenttä Oy:n kanssa aiemmin tekemäänsä maanvuokrasopimusta siten, että vuokra-alueelle Vallilanlaakson kentällä sijoitetaan ylipainehalli talvikausiksi vuoden 2024 loppuun asti. 

Ylipainehallin koko on 2 816 m² ja se on tarkoitus pystyttää talvisin kuuden kuukauden ajaksi. 

Kaikki kaupunginhallituksen kokouksen päätökset ovat luettavissa päätöstiedotteet-sivulla. Päätöstiedote on luettavissa siihen saakka, kun pöytäkirja ilmestyy. Kaupunginhallituksen pöytäkirjat ovat luettavissa täällä.

Johanna Snellman
Viestintäasiantuntija
P. 040 843 09 15
johanna.snellmann@hel.fi

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Helsingin kaupunki, kaupunginkanslia
Helsingin kaupunki, kaupunginkanslia

PL 1,00099 Helsingin kaupunki

09 310 1641https://www.hel.fi

Kaupunginkanslia on Helsingin kaupungin keskushallintovirasto. Päämäärämme on kaupunki, joka tarjoaa parastaan kaupunkilaisille ja menestyy kiihtyvässä kilpailussa. Uudistamme kaupunkia strategian mukaisesti yhdessä toimialojen kanssa.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Helsingin kaupunki, kaupunginkanslia

Helsingin kaupunki etsii tuhansia kesätyöntekijöitä – uusia tehtäviä liittyen Helsinki Biennaaliin ja kaupungin toimivuuden arviointiin21.1.2020 13:07:54 EETTiedote

Suomen suurimman työnantajan Helsingin kaupungin kesätyöhaku on käynnissä. Uusia paikkoja julkaistaan pitkin kevättä. Siisti kesä! -hankkeen 16–20-vuotiaille suunnattu haku ja 16–17-vuotiaiden kesätyöhaku alkaa 24. helmikuuta ja päättyy 9. maaliskuuta klo 16. Kesäväkeä etsitään myös kaupungin omistamiin yhtiöihin ja lisäksi ensimmäistä kertaa Helsinki Biennaaliin sekä kaupungin toiminnan laaduntarkkailuun liittyen. Kesätyöntekijöitä ja -sijaisia palkataan kaupungin toimialoille ja liikelaitoksiin yhteensä noin 4 000.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme