Helsingin kaupunki, sosiaali-, terveys- ja pelastustoimiala

Sosiaali-, terveys- ja pelastuslautakunnan ennakkotiedote

Jaa
Helsingin sosiaali-, terveys- ja pelastuslautakunnan seuraava kokous on tiistaina 14. helmikuuta klo 16. Lautakunnalle esitellään selvitys niistä sosiaali- ja terveystoimen vuoden 2022 sitovista tavoitteista, jotka jäivät toteutumatta. Koronapandemia ja henkilöstövaje vaikeuttivat tavoitteiden saavuttamista.

Terveysasemilla ei päästy ensikontaktissa toteutuneen eikä kiireettömän hoidon tavoitteisiin. Terveysasemien kiireetöntä hoitoa jouduttiin vielä viime vuonnakin vähentämään koronapandemian edellyttämien toimien, kuten koronarokotusten vuoksi. Myös henkilöstötilanne on ollut haastava.

Henkilöstövaje vaikeutti myös kotihoidon liikuntasopimusten ja etähoidon tavoitteiden saavuttamista.

Toimialan vuoden 2022 sitovat tavoitteet, mittarit ja toteuma ovat lautakunnan listan liitteenä.

Talousarvion noudattamisohjeiden mukaan lautakuntien tulee antaa selvitys tavoitteiden toteutumisesta siten, että selvitys voidaan käsitellä kaupunginvaltuustossa ennen tilinpäätöstä.

Lisätietoa: Maria Kahila, suunnittelupäällikkö, puh. 09 310 43087, maria.kahila@hel.fi

Kokouksen esityslista liitteineen on sosiaali-, terveys- ja pelastustoimialan verkkosivuilla. Kokouksen päätöstiedote julkaistaan verkkosivuilla heti kokouksen jälkeen.

Yhteyshenkilöt

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Helsingin kaupunki, sosiaali-, terveys- ja pelastustoimiala
Helsingin kaupunki, sosiaali-, terveys- ja pelastustoimiala
Toinen linja 4A
PL 6000 00099 Helsingin kaupunki

09 310 5015 (vaihde)http://www.hel.fi/sotepe

Hyvinvointia, terveyttä ja turvallisuutta helsinkiläisille yhteistyöllä ja vahvalla osaamisella.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Helsingin kaupunki, sosiaali-, terveys- ja pelastustoimiala

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme