SPONSOR CAPITAL TUKEMAAN DUELL BIKE-CENTER:IN KASVUA

Jaa

Yrityskaupan myötä Sponsor Capital tulee uutena pääomistajana mukaan tukemaan Duell:in kehitystä. Tavoitteena on jatkaa yhtiön kasvua ja edelleen vahvistaa yhtiön kilpailutekijöitä.

Duell Bike-Center konserni on vajaan 50 miljoonan euron liikevaihdolla mm. moottoripyörien ja moottorikelkkojen varaosien ja tarvikkeiden maahantuojana ja jakelijana johtavia toimijoita Suomessa, Ruotsissa, Norjassa sekä Baltian maissa. Duell on kasvanut viime vuosina vahvistamalla tuotevalikoimaansa sekä asiakaspalveluaan.

Suomalaisesta pääomasijoitusyhtiöstä Sponsor Capitalista tulee kesäkuussa 2018 solmitun sopimuksen toteuduttua Duell:in uusi enemmistöomistaja. Kaupan jälkeen Tom Nylund, Stefan Nylund ja Jarkko Ämmälä jatkavat yhtiön kehittämistä merkittävinä vähemmistöosakkaina. Lisäksi yhtiön johdosta Dennis Nylund ja Johan Drapkin tulevat järjestelyssä yhtiön uusiksi osakkaiksi. Sopimus vaatii kilpailuviraston hyväksynnän.

”Mietimme eri vaihtoehtoja ja päädyimme, että paras ratkaisu jatkaa yhtiön kehittämistä on yhteistyö samalla lailla kehittämisestä ajattelevan pääomasijoittajan Sponsor Capital:in kanssa. Järjestelyn tavoitteena on varmistaa aiempaakin vahvemmat resurssit ja yhtiön erinomaisen kehityksen jatkuminen myös tulevina vuosina.”, kertoo Duell:in perustaja Tom Nylund.

”Duellin tavoitteena on jatkaa kehitystä nykyisten ja uusien asiakkaiden ja päämiesten kanssa ja siten jatkaa hallittua kasvuaan Suomessa, Ruotsissa, Norjassa ja Baltian maissa. Tavoitteena on myös pyrkiä löytämään mahdollisia uusia kasvualueita niin nykymarkkinoilla kuin mahdollisesti uusilla markkinasegmenteilläkin.”, linjaa Duell:in toimitusjohtaja Jarkko Ämmälä.

”Duell on oman alansa johtavia yrityksiä Pohjois-Euroopassa. Olemme ylpeitä ja innostuneita päästessämme viemään yhtiötä eteenpäin yhdessä ammattitaitoisen johdon ja henkilöstön kanssa.”, toteaa Sponsor Capitalin partneri Sami Heikkilä.

Yhteyshenkilöt

Tom Nylund
+358-500-924 536

Jarkko Ämmälä
+358-500-565 149

Sami Heikkilä
Sponsor Capital
+358-50-352 8905

Thomas Sandvall
Sponsor Capital
+358-44-337 7664

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Sponsor Capital Oy
Sponsor Capital Oy
Mannerheimintie 4
00100 HELSINKI

09 680 3300http://www.sponsor.fi

Sponsor Capital on vuonna 1997 perustettu suomalainen pääomasijoittaja. Sponsor Capital hallinnoi 375 miljoonan euron pääomasijoitusrahastoja. Toimintansa aikana Sponsor Capital on sijoittanut lähes 30 suomalaiseen yritykseen. Sponsor Capital tekee pääosin enemmistösijoituksia keskisuuriin suomalaisiin yrityksiin, joilla on erinomainen johto, vahva markkina-asema sekä ennustettava kassavirta. Sponsor Capital toimii vastuullisesti, pitkäjänteisesti, tulosorientoituneesti ja aina uskoen yrittäjähengen tärkeyteen. Suuret suomalaiset instituutiot sijoittavat pääomiaan Sponsor Capitalin kautta. Lisätietoja: www.sponsor.fi


Duell Bike-Center
on vuonna 1983 perustettu suomalainen maahantuontiyritys, joka maahantuo ja markkinoi moottoripyörien, moottorikelkkojen, mopojen ja mönkijöiden varusteita, tarvikkeita ja varaosia. Yrityksen valikoimaan kuuluu myös urheilu- ja venetarvikkeita. Yhtiö on alansa edelläkävijä ja markkinajohtaja Suomessa ja Ruotsissa. Yhtiön liikevaihto on noin 50 miljoonaa euroa. Lisätietoja: www.duell.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Sponsor Capital Oy