Spoon Suomi vahvistaa strategista asemaansa

Jaa

Spoon Suomella on edessään jännittävät ajat, kun Denise Wall liittyi tiimiin Agency Directorina joulukuun puolivälissä.

Nimitys vahvistaa Spoonin Helsingin toimiston asemaa journalismilähtöisen sisällön ja strategiapalveluiden tarjoajana globaaleille ja suomalaisille B2B- ja B2C-asiakkaille.

Wall siirtyy Spooniin Yleltä, jossa hän työskenteli englanninkielisen Yle Newsin toimituksessa ja tuli tutuksi televisiosta, radiosta ja podcasteista. Lisäksi hänellä on aiempaa kokemusta johtavista asemista muiden yritysten markkinoinnissa ja viestinnässä.

”Denise sopii tiimiin täydellisesti, ja olen vakuuttunut, että yhdessä he valtaavat markkinoilta uusia alueita”, sanoo toimistoverkosto People People Peoplen toimitusjohtaja Anders Ribba

Spoon on People People People -verkoston suurin yksikkö. Suomessa Spoon on kuluneiden kuuden vuoden aikana palvellut laajaa asiakaskuntaa ja esimerkiksi useita pörssiyhtiöitä eri toimialoilla. Ainutlaatuiseen tiimiin kuuluu erittäin ammattitaitoisia journalisteja ja luovia lahjakkuuksia eri puolilta maailmaa – Suomesta, Intiasta, Yhdysvalloista, Isosta-Britanniasta ja Venäjältä – jotka kaikki tuovat erilaisia näkökulmia, objektiivisuutta ja faktoihin perustuvaa tarinankerrontaa asiakasviestintään.

”Olemme olleet erittäin tyytyväisiä Spoon Suomen kasvuun ja kehitykseen viime vuosina. Seuraamme mielenkiinnolla, kun Denise vie yritystä uuteen strategiseen suuntaan”, Ribba toteaa.

Wall kertoo odottavansa innolla työskentelyä Spoonin tiimin kanssa.

”He ovat hyvin omistautunut ja kokenut porukka, joka on menestyksekkäästi hyödyntänyt journalistisia taitojaan asiakkaiden viestintää ja strategiatyötä tukevissa palveluissa”, hän sanoo. ”Spoonilla on myös vahvaa osaamista digimarkkinoinnissa ja sen jakelussa, mitä aion vielä kehittää edelleen. Taitava tarinankerronta ja vahva digitaalinen jakelu ovat paras mahdollinen yhdistelmä, joka auttaa yrityksiä saavuttamaan viestintätavoitteensa.”

Wallin tausta toimittajana sekä yritysmarkkinoinnissa ja -viestinnässä takaa sen, että yhtiöllä on uudella vuosikymmenellä ja vauhdikkaasti muuttuvassa maailmassa edelleen vahvasti näkemyksellinen johto.

”Ajat ovat haastavat, mutta meidän visionamme on kasvattaa Spoon Suomea”, Wall huomauttaa. ”Uskomme nykyisen tilanteen tarjoavan meille monia mahdollisuuksia tukea jo olemassa olevia sekä uusia asiakkaita globalisoituneessa liiketoimintaympäristössä, jossa riippuvuussuhteiden määrä lisääntyy jatkuvasti.”

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Spoon Publishing (Finland)
Kalevankatu 4 A 20
00100 HELSINKI

https://spoonagency.com/helsinki/

People People People [peoplepeoplepeople.group]

Spoon on osa People People People toimistoverkosto, johon kuuluvat Spoon, Oh My, The Domain Was Taken, KIT, Spoon Marketing Tech, Sigmar ja Trickle. Yhtiöllä on toimistot Tukholmassa, Göteborgissa, Malmössä, Halmstadissa, Härnosandissa, Piitimessä, Luulajassa, Skellefteåssa, Oslossa, Helsingissä ja Lontoossa.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.