Suur-Seudun Osuuskauppa SSO

SSO palkitsi jälleen henkilökunnan parhaat onnistumiset sekä pitkään palvelleet

Jaa

Suur-Seudun Osuuskauppa SSO:ssa vuoden 2018 aikana työmerkkipäiviään viettäneitä ja SOK:n merkkien saajia juhlittiin Sokos Hotel Rikalassa tiistaina 12.2.2019. Paikalla olivat työmerkkipäiviään juhlivien lisäksi SSO:n johtoryhmä ja juhlittavien esimiehiä. Tänä vuonna juhlistettiin yli 120 henkilön työuraa SSO:ssa.

Kuvassa Parhaan Palvelun Tiimi 2018: ABC Lohja, kuva: Katja Malmivirta
Kuvassa Parhaan Palvelun Tiimi 2018: ABC Lohja, kuva: Katja Malmivirta

SSO huomioi henkilökuntaansa myös valitsemalla vuosittain Parhaan palvelun työryhmän, työntekijät ja esimiehet. Lisäksi tänä vuonna valittiin Vuoden Positiivisin SSO:lainen sekä Rohkea Rajojen ylittäjä eli henkilö, joka työskentelee useammissa toimipaikoissa ja joka auliisti jakaa tietoaan ja parhaita käytäntöjään.

Vuoden 2018 Parhaan palvelun tiimiksi valittiin ABC Lohja, joka hektisessä työympäristössään pitää yllä loistavaa yhteishenkeä, ja onnistuu ilahduttamaan asiakkaitaan päivittäin. Vuoden mittaan ABC Lohja on saanut todella paljon positiivista palautetta – niin suoraan henkilökunnalle kuin kirjallisestikin muiden muassa Facebookissa. Toimipaikassa vallitsee positiivinen henki ja porukasta löytyy useita huippuluokan palvelun, ravintola-alan sekä kaupan alan moniosaajia.

Paljon onnea palkituille ja iso kiitos!

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Lisätietoja:
SSO, henkilöstöjohtaja Hanna Somersalo, puh. 044 7705 175

Kuvat

Kuvassa Parhaan Palvelun Tiimi 2018: ABC Lohja, kuva: Katja Malmivirta
Kuvassa Parhaan Palvelun Tiimi 2018: ABC Lohja, kuva: Katja Malmivirta
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Suur-Seudun Osuuskauppa SSO
Suur-Seudun Osuuskauppa SSO
Prismantie 2
24800 Halikko

07530301000http://www.sso.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Suur-Seudun Osuuskauppa SSO

SSO palkkaa noin 300 kesätyöntekijää – Tavoitteena tarjota yhtä monta positiivista työkokemusta8.1.2019 14:21:23Tiedote

Suur-Seudun Osuuskauppa SSO työllistää kesällä 2019 noin 300 nuorta. Kaksi kolmannesta SSO:n kesäpesteistä on yli 18-vuotiaille ja tämän lisäksi tarjolla on noin sata S-Kesis-paikkaa 15-17-vuotiaille, joissa nuoret tutustuvat työelämään vähintään parin viikon mittaisella jaksolla. Kokonaisuudessaan S-ryhmä työllistää kesällä ympäri Suomen noin 14 000 nuorta myymälöissä, ravintoloissa ja hotelleissaan. Haku kesätöihin on käynnissä nyt. S-ryhmä on tänäkin vuonna yksi Vastuullinen kesäduuni -kampanjan pääyhteistyökumppaneista: ”Tulevan kesän teema on positiivisuus, kannustaminen ja palautteen anto!”

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme