Vaasan kaupunki - Vasa stad

Stadens idrottsutrymmen öppnas 1.11

Dela

De av Vasa stad administrerade idrottsutrymmena öppnas åter 1.11. Idrottsutrymmena har varit stängda fram till slutet av oktober med anledning av coronasituationen.

De idrottsutrymmen som administreras av Vasa stads idrottsservice är idrottscentret, idrottshallen, idrottsutrymmena i Silveria och Orrnäs skyddsrym. Även kvälls- och veckoslutsanvändningen av skolornas gymnastiksalar lyckas igen fr.o.m. 1.11. Föreningsaktörerna ska följa de aktuella anvisningarna från RFV och Österbottens coronakoordinationsgrupp.

- I lokalerna får högst 10 personer vistas samtidigt.Anvisningarna kommer ännu att specificeras i Österbottens coronakoordinationsgrupp under tisdagen 3.11 enligt den gällande coronasituationen. Det rekommenderas att mask bärs vid ankomst till idrottsutrymmena samt i omklädningsrummen, berättar chefen för idrottsverksamheten Mika Lehtonen.

Även simhallens gym öppnas 1.11. Simhallen är öppen som normalt.

Kontakter

Länkar

Om

Vaasan kaupunki - Vasa stad
Vaasan kaupunki - Vasa stad
PL / PB 3
65101 Vaasa

+358 6 325 1111http://www.vaasa.fi

Vasa stad

Alltid soliga Vasa är Nordens energihuvudstad som förenar innovativitet, teknologi, högklassiga tjänster, mångsidigt utbildnings- och kulturutbud och positiv energi.

Följ Vaasan kaupunki - Vasa stad

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Vaasan kaupunki - Vasa stad

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum