Kasvu Open

StaffPoint Executive ja Kasvu Open aloittavat yhteistyön

Jaa

Johtamisen asiantuntijapalveluihin erikoistunut StaffPoint Executive on Kasvu Openin uusi valtakunnallinen kumppani.

StaffPoint Executiven johtaja Pasi Honkalahti (toinen vas.) kokee, että Kasvu Open tekee valtakunnallisesti
merkittävää pk-yritysten liiketoiminnan jalostamistyötä.
StaffPoint Executiven johtaja Pasi Honkalahti (toinen vas.) kokee, että Kasvu Open tekee valtakunnallisesti merkittävää pk-yritysten liiketoiminnan jalostamistyötä.

Kasvu Openin toimitusjohtaja Jaana Seppälän mukaan StaffPoint Executiven palvelut tarjoavat yrittäjille uudenlaisia keinoja tukea yritysten kasvua. Kumppanuus StaffPoint Executiven kanssa laajentaa ja syventää muun muassa johtamisen teeman käsittelyä Kasvu Openin tuottamissa sparrausohjelmissa ja yritystapahtumissa. 

– Esimerkiksi Interim Management (vuokrajohtajuus-palvelut) on terminä ja palveluna monelle suomalaiselle kasvuyritykselle uusi. Olemme kuitenkin huomanneet, että se kiinnostaa kasvua määrätietoisesti tavoittelevia yrityksiä. Yhteistyössä StaffPoint Executiven kanssa voimme jalkauttaa tietoa johtamista tukevista palveluista kasvuyrityksille, Seppälä sanoo.

StaffPoint Executiven johtaja Pasi Honkalahti kokee, että Kasvu Open tekee valtakunnallisesti merkittävää pk-yritysten liiketoiminnan jalostamistyöt, jossa StaffPoint Executive haluaa ehdottomasti olla mukana. 

– Kasvuyrityksen kehityspolun suunnittelussa on tärkeää huomioida lisäresurssien tarve ja oikeaa-aikaisuus. Näemme merkittävää potentiaalia esimerkiksi Interim- ammattilaisten hyödyntämisessä kasvuloikissa, koska myynnin kehittyminen ja kansainvälistyminen ovat tärkeässä roolissa yhtiön sijoittajien sitouttamisessa. Löydämme Interim-ammattilaisia kasvuyrityksille tilapäiseen tarpeeseen muun muassa CTO, CMO ja CFO – rooleihin, Honkalahti sanoo.

LISÄTIEDOT

Jaana Seppälä
toimitusjohtaja, Kasvu Open
050 304 6794
jaana.seppala@kasvuopen.fi

Pasi Honkalahti
johtaja, StaffPoint Executive
040 844 7707
pasi.honkalahti@staffpoint.fi

StaffPoint Executive on moderni johtamisen kumppani yksilöiden ja yritysten kasvuun. Olemme erikoistuneet johdon ja asiantuntijoiden b-to-b-palveluihin. Autamme asiakkaitamme kasvamaan kriittisillä rekrytoinneilla joko tilapäiseen tai pysyvään tarpeeseen.

Avainsanat

Kuvat

StaffPoint Executiven johtaja Pasi Honkalahti (toinen vas.) kokee, että Kasvu Open tekee valtakunnallisesti
merkittävää pk-yritysten liiketoiminnan jalostamistyötä.
StaffPoint Executiven johtaja Pasi Honkalahti (toinen vas.) kokee, että Kasvu Open tekee valtakunnallisesti merkittävää pk-yritysten liiketoiminnan jalostamistyötä.
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Kasvu Open
Kasvu Open
Kauppakatu 39
40100 Jyväskylä

050 304 6794http://www.kasvuopen.fi

Kasvu Open tarjoaa monipuolisesti palveluja yrittäjille, joilla on kiikarissa liiketoiminnan kehittäminen ja kasvu. Kasvu Openin palveluiden ytimessä on liiketoiminnan sparraus.

Vuonna 2018 Kasvu Openille myönnettiin Tasavallan presidentin kansainvälistymispalkinto sekä European Enterprise Promotion Award, joka on Euroopan komission jakama tunnustus menestyksekkäimmille yritystoiminnan ja yrittäjyyden edistäjille.

Kasvu Openin valtakunnalliset kumppanit ovat: Nordea, Business Jyväskylä, DNA, Keski-Suomen Liitto, KPMG, Varma, AWS, Howspace, Kauppakamari ja Technopolis.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Kasvu Open

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme