Stark Suomi Oy

STARK Tampere Nekala avautuu uudistuneena - yhteyteen avataan myös alueen uusi jakelukeskus

Jaa

Stark Tampere Nekala on uudistettu Starkin tuoreen konseptin mukaisesti palvelemaan entistä paremmin noutavaa asiakasta ja rakennusliikkeitä. Myymälän ja noutopihan avajaisia vietetään 8.4. Nekalaan sijoittuu myös Tampereen seudun uusi jakelukeskus, HUB Tampere, josta jo nyt hoidetaan kaikki alueen toimitukset.

”Uskomme alueen markkinaan, ja kehitämme siksi palvelujamme Tampereella parantamalla ja nopeuttamalla ammattiasiakkaan asiointia myymälässä ja noutopihalla, kertoo toimitusjohtaja Harri Päiväniemi. Jatkamme myös jakelukeskustoimintamallin laajentamista ja kehittämistä niin Tampereella, kuten muissakin kasvukeskuksissa. Jakelukeskusmallilla pystymme entistä paremmin palvelemaan meille tärkeitä asiakasryhmiä.”

Tampereen Nekalassa sijaitseva Stark on yhtiön suurin myymälä. Merkittävä muutos nähdään myymälän lisäksi noutopihalla.

”Tampereen Stark Nekalaa rakennetaan seudun rakennusliikkeiden ykkösostopaikaksi. Tampereella rakennetaan vilkkaasti ja lähdemme siitä, että rakentavan asiakkaan palvelut paranevat uudistuksen myötä; noutavan asiakkaan asiointiaika lyhenee ja noutopihan asiakaspalvelu vahvistuu. Kolmen hallin tilalla on nyt yksi halli ja ammattiasiakkaiden jakelu on jakelukeskuksen avulla erotettu noutopihasta” sanoo yksikönpäällikkö Janne Merikoski.

Hyviä tuloksia aiemmista konseptiuudistuksista – rakentajan tarpeet edellä

Nekalan remontissa otetaan mallia Helsingin Stark Suutarilan lippulaivamyymälästä, jonka täysremontin jälkeisiä avajaisia juhlittiin viime vuoden toukokuussa.

”Suutarilan yksikön palvelu on parantunut ja toiminta nopeutunut muutoksen jälkeen. Asiakkailta kerätty palaute puhuu puolestaan. Konsepti on käytännöllinen ja asiakkaan kannalta toimiva. Tätä samaa tavoittelemme myös Tampereella", Harri Päiväniemi toteaa. "Jatkamme verkoston kehittämistä ja investointeja myös muualla Suomessa, rakentaja-asiakkaan tarpeet vahvana kärkenä."

Uuden konseptin mukaisia pienempiä kehityshankkeita ja kevennettyjä myymäläkohtaisia parannuksia toteutetaan parhaillaan myös muualla Starkin verkostossa. Remontoidut myymälät avautuvat rakentamisen sesonkiin myös mm. Vantaan Martinlaaksossa sekä Seinäjoella, jossa on investoitu noutopihan parantamiseen ja myymälän laajentamiseen.

Lisätietoja:
Harri Päiväniemi, Stark Suomi Oy, puh.+358 40 643 1800
Janne Merikoski, STARK Tampere Nekala, puh +358 447 730 463


Avainsanat

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Stark Suomi Oy
Stark Suomi Oy
Vänrikinkuja 2
02600 ESPOO

09 3541 3000http://www.stark-suomi.fi

Me Starkissa uskomme, että jokainen työmaa tekee meidät vahvemmaksi. Meitä yhdistää tavallista tukevampi intohimo rakentamiseen, innostus sekä vastuuntuntoinen suhtautuminen asiakkaidemme liiketoimintaan ja tarpeisiin. Päällimmäisenä meillä on halu auttaa asiakkaitamme löytämään heille sopivat tuotteet, palvelut ja ratkaisut. Rakennustarvikeyritys Stark on palvellut suomalaisia rakentajia jo vuodesta 1868. Olemme Suomen 100. suurin yritys. Starklaisia on noin 1000 ympäri Suomen ja valtakunnallinen 27 myymälän verkostomme sekä verkkokauppa palvelevat ajasta ja paikasta riippumatta www.stark-suomi.fi. Stark kuuluu Pohjoismaiseen STARK Group – konserniin.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Stark Suomi Oy

Starkin yhteistoimintaneuvottelut päättyivät työtehtävien vähennyksiin11.12.2019 15:45:28 EETTiedote

Stark Suomi Oy:n lokakuussa aloittamat yhteistoimintaneuvottelut henkilöstön edustajien kanssa ovat päättyneet. Päätöksensä myötä Stark vähentää enintään 50 työntekijää, joista osalle voidaan tarjota osa-aikaista työtä. Osa irtisanomisista pyritään välttämään luonnollisen poistuman, kuten eläköitymisen avulla. Starkin palveluksessa on noin 1000 työntekijää 26 toimipisteessä sekä ketjuohjauksessa ja jakelukeskuksissa.

STARK Rent konevuokraamo avautuu uudistuneessa Tampere Nekalan toimipisteessä6.11.2019 08:49:00 EETTiedote

Stark avaa tänään Tampereen Nekalaan verkostonsa neljännen konevuokraamon. Vuokraamo sijoittuu myymälän yhteyteen, helposti myös noutoasiakkaita palvelevaan noutopisteeseen. Starkin suurin myymälä Tampereen Nekalassa avautui keväällä uudistuneena. Nekalassa käynnistyi hiljattain myös seudun jakelukeskus, josta alueen kaikki toimitukset hoidetaan. Uudistuksilla tähdätään rakentavan asiakkaan kokonaispalvelun paranemiseen, palvelun sujuvoittamiseen ja asioinnin nopeuttamiseen.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme