Stark Suomi Oy

STARKin naisjaosto vahvistamaan naisten jääkiekkoa – yhteistyö Kiekko-Espoon naisten liigajoukkueen kanssa alkaa

Jaa

Kiekko-Espoo ja Starkin naisjaosto ovat sopineet yhteistyökumppanuudesta, jonka tavoitteena on rakentaa naisten jääkiekkoa vahvemmaksi. Blues Naiset on Suomen kaikkien aikojen menestynein naisten jääkiekkojoukkue ja hallitseva Suomen mestari. Kauden 2018 – 2019 joukkueesta viisi pelaaja oli voittamassa Suomelle historiallista MM-hopeaa Espoossa. Naisjääkiekkoilijat siirtyvät osaksi Kiekko-Espoon yhteisöä kaudelle 2019 – 2020. Starkin naisjaosto haluaa puolestaan tukea ja rohkaista naisia kohti vastuullisempia työtehtäviä, nostaa naisten osuutta rakennusalalla sekä lisätä alan vetovoimaa naisten parissa.

- Seuran ja Starkin arvot ovat hyvin samankaltaiset, joten voimme lähteä liikkeelle arvopohjalta, sanoo Starkin Riikka Tarkiainen (vas) seurassaan  Kiekko-Espoon huippujääkiekkoilijat Annina Rajahuhta ja Reetta Valkjärvi.
- Seuran ja Starkin arvot ovat hyvin samankaltaiset, joten voimme lähteä liikkeelle arvopohjalta, sanoo Starkin Riikka Tarkiainen (vas) seurassaan Kiekko-Espoon huippujääkiekkoilijat Annina Rajahuhta ja Reetta Valkjärvi.

”Olen valtavan innoissani ja ylpeä tästä kumppanuudesta, toteaa Starkin henkilöstöjohtaja ja Starkin naisjaoston puheenjohtaja Riikka Tarkiainen. Seuran ja Starkin arvot ovat hyvin samankaltaiset, joten voimme lähteä liikkeelle arvopohjalta. Työstämme arjessa paljolti samoja teemoja kuin naisjääkiekkoilijat. Starkin työntekijöistä esimerkiksi 30 % on naisia ja rakentamisen toimialalla reilusti alle 20 %. Naisjaoston toiminnan kautta haluamme rohkaista ja edesauttaa naisia kohti vastuullisempia työtehtäviä ja myös toimialatasolla lisätä rakennusalan kiinnostavuutta työpaikkana. Muutosta luodaan sitkeällä työllä ja vahvan yhteistyön kautta. Tilanne on saman kaltainen naisten jääkiekossa.”

Rakennetaan naisten jääkiekkoa vahvemmaksi - tee oikein, tee yhdessä, tee sydämellä

”Tämä on erinomainen esimerkki arvomaailmojen kohtaamisesta yhteistyössä, sanoo Kiekko-Espoon puheenjohtaja Ami Rubinstein.  Molemmat osapuolet ovat sitoutuneita tekemään töitä tukeakseen naisten menestystä perinteisesti miesvaltaisilla aloilla. Yhteistyön kautta etsimme tapoja kehittää ja parantaa naiskiekkoilun näkyvyyttä, kehittymismahdollisuuksia ja helpottaa naiskiekkoilijoiden arkea.” 


Blues Naisten siirtymisellä osaksi Kiekko-Espoon seurayhteisöä, jossa on jo ennestään Suomen suurimpiin tyttökiekkoseuroihin lukeutuva EKS, luodaan Espooseen saumaton tyttökiekkoilijoiden pelaajapolku kiekkokoulusta naisten edustusjoukkueeseen ja vahvistetaan tyttöjen ja naisten välistä yhteistyötä Suomen parhaan tyttökiekkopolun rakentamiseksi.

Starkin naisjaosto

Starkin naisjaoston tavoitteena on kasvattaa naisten osuutta avain- ja esimiestehtävissä, tukea ja rohkaista naisia kohti vastuullisempia työtehtäviä, sekä lisätä alan kiinnostavuutta työpaikkana. Toiminnan ydinasioita ovat verkostoituminen, perheen ja työn yhteensovittaminen, mentorointi ja itsensä johtaminen sekä urasuunnittelun ja kehittymisen tukeminen. Naisjaosto järjestää teemojen tavoitteita edistävää ohjelmaa, koulutusta, keskustelua ja verkostoitumista. Starkin 1000 työntekijästä noin 300 on naisia.

Lisätietoja:

Riikka Tarkiainen, Stark Suomi Oy, puh. 044 773 0441

Ami Rubinstein, Kiekko-Espoo, puh. 050 402 8400

Kiekko-Espoo seurayhteisö muodostuu 1.500 jääkiekon ja ringeten pelaajasta. Seurayhteisön tavoitteena on tukea lapsia ja nuoria liikunnallisten elämäntapojen oppimisessa sekä tarjota Espoossa kilpaurheiluputken kiekko/ringettekoulusta aikuisten edustusjoukkueisiin sekä tyttöjen että poikien puolella.
www.kiekko-espoo.com

Me Starkissa uskomme, että jokainen työmaa tekee meidät vahvemmaksi. Meitä yhdistää tavallista tukevampi intohimo rakentamiseen, innostus sekä vastuuntuntoinen suhtautuminen asiakkaidemme liiketoimintaan ja tarpeisiin. Rakennustarvikeyritys Stark on palvellut suomalaisia rakentajia jo vuodesta 1868. Olemme Suomen 100. suurin yritys. Starklaisia on noin 1000 ympäri Suomen ja valtakunnallinen 27 myymälän verkostomme sekä verkkokauppa palvelevat ajasta ja paikasta riippumatta  www.stark-suomi.fi.

Avainsanat

Kuvat

- Seuran ja Starkin arvot ovat hyvin samankaltaiset, joten voimme lähteä liikkeelle arvopohjalta, sanoo Starkin Riikka Tarkiainen (vas) seurassaan  Kiekko-Espoon huippujääkiekkoilijat Annina Rajahuhta ja Reetta Valkjärvi.
- Seuran ja Starkin arvot ovat hyvin samankaltaiset, joten voimme lähteä liikkeelle arvopohjalta, sanoo Starkin Riikka Tarkiainen (vas) seurassaan Kiekko-Espoon huippujääkiekkoilijat Annina Rajahuhta ja Reetta Valkjärvi.
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Stark Suomi Oy
Stark Suomi Oy
Vänrikinkuja 2
02600 ESPOO

09 3541 3000http://www.stark-suomi.fi

Me Starkissa uskomme, että jokainen työmaa tekee meidät vahvemmaksi. Meitä yhdistää tavallista tukevampi intohimo rakentamiseen, innostus sekä vastuuntuntoinen suhtautuminen asiakkaidemme liiketoimintaan ja tarpeisiin. Päällimmäisenä meillä on halu auttaa asiakkaitamme löytämään heille sopivat tuotteet, palvelut ja ratkaisut. Rakennustarvikeyritys Stark on palvellut suomalaisia rakentajia jo vuodesta 1868. Olemme Suomen 100. suurin yritys. Starklaisia on noin 1000 ympäri Suomen ja valtakunnallinen 26 myymälän verkostomme sekä verkkokauppa palvelevat ajasta ja paikasta riippumatta www.stark-suomi.fi. Stark kuuluu Pohjoismaiseen STARK Group – konserniin.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Stark Suomi Oy

Starkin yhteistoimintaneuvottelut päättyivät työtehtävien vähennyksiin11.12.2019 15:45:28 EETTiedote

Stark Suomi Oy:n lokakuussa aloittamat yhteistoimintaneuvottelut henkilöstön edustajien kanssa ovat päättyneet. Päätöksensä myötä Stark vähentää enintään 50 työntekijää, joista osalle voidaan tarjota osa-aikaista työtä. Osa irtisanomisista pyritään välttämään luonnollisen poistuman, kuten eläköitymisen avulla. Starkin palveluksessa on noin 1000 työntekijää 26 toimipisteessä sekä ketjuohjauksessa ja jakelukeskuksissa.

STARK Rent konevuokraamo avautuu uudistuneessa Tampere Nekalan toimipisteessä6.11.2019 08:49:00 EETTiedote

Stark avaa tänään Tampereen Nekalaan verkostonsa neljännen konevuokraamon. Vuokraamo sijoittuu myymälän yhteyteen, helposti myös noutoasiakkaita palvelevaan noutopisteeseen. Starkin suurin myymälä Tampereen Nekalassa avautui keväällä uudistuneena. Nekalassa käynnistyi hiljattain myös seudun jakelukeskus, josta alueen kaikki toimitukset hoidetaan. Uudistuksilla tähdätään rakentavan asiakkaan kokonaispalvelun paranemiseen, palvelun sujuvoittamiseen ja asioinnin nopeuttamiseen.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme