Seidat Oy

Startup yritys Seidatin ydintiimiin kovan luokan rekry

Jaa

Kovassa kasvussa oleva Seidat on saanut uuden merkittävän vahvistuksen ydintiimiinsä. Mikko Virtanen on aloittanut yhtiössä CROna. Chief Revenue Officerina Mikko ottaa haltuun yhtiön liiketoiminnan kasvattamisen erityisesti ulkomailla.

“Olen tehnyt valtavasti töitä myynnin materiaalien parissa sekä myyntiorganisaatioiden johtamisessa ja valmentamisessa. Seidat auttaa asiakkaita myynnin, myyntitapaamisten ja materiaalien kehittämisessä, mikä on aihepiirinä lähellä omaa sydäntäni. Seidatilla on myös kunnianhimoiset tavoitteet kasvaa maailman ykköseksi myyntiesitysten SaaS alustan toimijana. Tämä yhdistelmä tekee uuteen haasteeseen lähtemisestä todella houkuttelevaa!”, kertoo Mikko Virtanen

Matkustuskiellot, eristykset ja karanteenit pakottavat yrityksiä muuttamaan liiketoiminnan käytäntöjä. Suomalaisella Seidat Oy:llä on nyt tärkeä tehtävä auttaa yrityksiä tässä muutosprosessissa. “Seidat on myyntitiimeille suunnattu pilvipohjainen palvelu, joka on yksinkertaisuudessaan äärimmäisen toimintavarma ratkaisu etänä tehtävään myyntityöhön. Helppokäyttöisyyden ydin on, että Seidat ei vaadi mitään asentamisia tai kirjautumisia koneelle.”, kertoo yhtiön perustaja ja toimitusjohtaja Paulus Perkkiö. 

“Pyrimme auttamaan yrityksiä tässä haastavassa tilanteessa kaikilla mahdollisilla keinoilla. Olemme pitkään auttaneet etämyynnissä, mutta nyt tuntuu, että tarve on kaikilla samaan aikaan.” kuvailee Perkkiö tilannetta.  Seidatin avulla muutos kasvokkain tehtävästä myyntityöstä etämyyntiin on teknisesti helppoa. Seidat halua haastaa kaikki myyntiä ja markkinointia osaavat vapaat resurssit nyt auttamaan yrityksiä, joilla tilanne ei ole hallinnassa.

Seidatin vuosi on lähtenyt liikkeelle lupaavasti. Yhtiö etenee nyt hyvässä kasvuvauhdissa. Seidatin ratkaisua käytetään jo yli 30 maassa. Tavoitteet nopeaan maailman valloittamiseen  ovat kovat ja uusia tekijöitä etsitään aktiivisesti. Tavoite on olla maailman ykkönen business-presentaatioissa vuonna 2025.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Paulus PerkkiöCEO, Founder

Paulus Perkkiö on saamelainen suurperheen isä. Hän on perustanut yhtiön ja toimii yrityksen toimitusjohtajana.

0503249248paulus@seidat.com

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Seidat Oy
Seidat Oy
Mäkelänkatu 52 B
00510 HELSINKI

050 324 9248https://www.seidat.com

Seidat Oy

Seidat Oy on aloittanut liiketoiminnan vuonna 2015. Yritys työllistää yli 10 henkeä. Seidatin asiakkaana ovat tyypillisesti B2B liiketoimintaa tekevät aineettomia tuotteita tai palveluita myyvät yritykset, kuten pankit, asiantuntijayritykset ja ohjelmistotalot.

Mikko Virtanen:

Mikolla on 20 vuoden monipuolinen kokemus liiketoiminnan kasvattamisesta, kehittämisestä ja organisaatioiden johtamisesta. Mikko on aikaisemmin toiminut Head of Sales roolissa johtaen Tiedon Customer Experience Management yli 500 hengen liiketoiminnan myyntiä ja myynnin kehitystä. Lisäksi Mikko on toiminut mm.  Delivery Executive ja Business Development rooleissa eri liiketoimintoja globaalisti kehittäen. 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Seidat Oy

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme