Storytel Oy

Storytel lanseeraa oman e-kirjojen lukulaitteen

Jaa

Storytel-kirjapalvelu tuo markkinoille uuden e-kirjojen lukulaitteen, Storytel Readerin. Tuotelanseerauksen tavoitteena on tarjota tarinoita rakastaville kuluttajille ja Storytel-kirjapalvelun käyttäjille entistäkin miellyttävämpi lukukokemus kaikissa digitaalisissa formaateissa.

“Uskomme, että voimme nyt vihdoin saada suomalaiset todella lukemaan e-kirjoja. Storytel-kuukausitilaus yhdistettynä Storytel Readeriin tuo tuhannet valikoimassamme olevat e-kirjat suoraan lukulaitteeseen eikä niitä tarvitse ostaa ja ladata yksittäin. Täydellinen valinta heille, jotka haluavat vaihtaa TV-sarjamaratonit vaihteeksi takaisin kirjallisuuteen”, Storytelin maajohtaja Mari Wärri kertoo.

Storytel Reader on kevyt, alle 200 grammaa painava lukulaite, jota on miellyttävä pitää kädessä ja kantaa mukana. Painikkeet tekevät sivujen vaihtamisesta helppoa silloinkin, kun laitetta pidellään vain yhdellä kädellä. Kuusituumainen e-ink-teknologiaa hyödyntävä näyttö mahdollistaa luonnollisen, paperista kirjaa jäljittelevän lukukokemuksen missä tahansa valaistuksessa – niin pimeässä kuin suorassa auringonvalossakin.

Storytel Reader -lukulaitteet tulevat olemaan saatavilla Suomen, Ruotsin ja Tanskan markkinoilla kesällä 2018. Suomessa lukulaitteen kuluttajahinta on 99 euroa. Laite yhdistetään Storytel-kirjasovellukseen, jolloin kaikki Storytelin valikoimassa olevat e-kirjat ovat asiakkaan käytössä ilman rajoituksia.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Jonas Tellander, CEO and Founder, Storytel, puh: +46 (0)70-261 61 36, jonas@storytel.com

Storytel Finland Oy, maajohtaja Mari Wärri, puh. 040 827 6727, mari.warri@storytel.com

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Storytel Oy
Storytel Oy
Hämeentie 19
00500 Helsinki

http://www.storytel.fi

Storytel on digitaalinen kirjapalvelu, jossa käyttäjä voi kuunnella äänikirjoja ja lukea e-kirjoja rajattomasti älypuhelimelle tai tabletille ladattavan mobiilisovelluksen kautta. Ruotsalaisten Jonas Tellanderin ja Jon Haukssonin vuonna 2005 perustama Storytel oli maailman ensimmäinen kirjojen rajattomaan luku-ja kuunteluoikeuteen perustuva mobiilisovellus. Storytelin striimaustuotto kasvoi vuoden 2017 aikana 48 % ja yrityksellä oli maailmanlaajuisesti vuoden loppuun mennessä yli 530 000 maksavaa asiakasta.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Storytel Oy

Kauno- ja tietokirjallisuuden Finlandia-voittajat ovat pian kuunneltavissa myös äänikirjoina5.12.2017 08:30Tiedote

Kaunokirjallisuuden Finlandia-palkinnon voittanut Juha Hurmeen Niemi-romaani sekä tietokirjallisuuden Finlandia-voittaja Riitta Kylänpään Pentti Linkola – ihminen ja legenda -elämäkerta julkaistaan äänikirjoina joulukuussa. Kirjojen kustantajat Teos ja Siltala tuottavat ja julkaisevat äänikirjat yhteistyössä kirjapalvelu Storytelin kanssa. ”Juha Hurmeen Finlandia-voittaja sopii mielestäni aivan erityisen hyvin äänikirjaksi. Sen rytmi ja puheenomainen kerronta toimivat loistavasti tässä formaatissa”, Kustannusosakeyhtiö Teoksen toimitusjohtaja Nina Paavolainen kertoo. Kulttuurihistoriallinen Niemi kuullaan äänikirjana näyttelijä Tomi Alatalon lukemana. Tieto-Finlandia-palkitun ympäristöfilosofi Pentti Linkolan elämäkerran lukee äänikirjaksi näyttelijä Pertti Koivula. Äänikirjat julkaistaan perjantaina 22. joulukuuta, jolloin ne ovat kuunneltavissa Storytel-kirjapalvelussa ja Elisa Kirjassa.

Suomalaiskirjailijoiden äänikirjasarjoista käännökset ruotsiksi, hollanniksi, tanskaksi ja puolaksi24.11.2017 08:00Tiedote

Suomalaisten kirjailijoiden kirjoittamat äänikirjasarjat leviävät maailmalle. Kauhukirjailija Marko Hautalan kirjoittama äänikirjasarja Isä Malakain silmät käännetään ja julkaistaan vuoden 2018 aikana Storytelin digitaalisessa kirjapalvelussa Hollannissa, Tanskassa ja Puolassa. Jännityskirjailija Marko Kilven dekkarisarja Undertaker julkaistaan Ruotsin Storytelissä toukokuussa 2018.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme