Storytel Oy

Storytel Original -uutuussarjoissa joudutaan outojen tapahtumien pyörteeseen ja rakastutaan tuttuun punanuttuun

Jaa

Storytel julkaisee tällä viikolla kaksi uutta Storytel Original -äänikirjasarjaa. Pasi Jääskeläisen Rakastavaiset joita ei ollut koukuttaa etenkin kirjallisuuden maailmasta kiinnostuneet, ja Katariina Romppaisen Menneitten maja vie romanttiselle reissulle Lappiin.

Pasi Jääskeläisen Rakastavaiset joita ei ollut hemmottelee etenkin kirjallisuuden maailmasta kiinnostuneita, sillä siinä vilisee viittauksia tuttuihin teoksiin ja hahmoihin. Kasper Suunpään uutuusromaani pitäisi saada painoon, muttakäsikirjoituksesta uupuu palasia. Kustantamo lähettää markkinavelho Antero Vipusennoutamaan puuttuvia sivuja. Suurpään sukutilalla Anteroa odottavat kuolemaa tekevä kirjailija ja tätä hoitamaan saapunut nainen. Jokin naisessa vetää Anteroa puoleensa – ja yhä syvemmälle merkillisten tapahtumien kurimukseen. 

Rakastavaiset joita ei ollut on viisto rakkauskertomus sekä yllättävillä käänteillä viritetty ja mustanpuhuva satiiri kirjallisuuden ja sen markkinoinnin maailmasta.

”Yhdistelin itseäni viehättäviä elementtejä – vinksahtanutta romantiikkaa, kummitustarinoita, kirjallisuuspiirien juonitteluja, kirjailijatyön mystiikkaa, rakoilevan psyyken tematiikkaa ja musta huumoria – ja äkkiä näin silmieni edessä rakastavaiset, joita ei ollut, kävelemässä mennyttä maailmaa huokuvassa maisemassa, joka oli yhtä aikaa kaunis ja uhkaava”, Jääskeläinen kertoo siitä, miten sai idean tarinaansa.

Sarjan lukee näyttelijä Eero Saarinen.

Toinen tämän viikon uutuussarjoista, Katariina Romppaisen Menneitten maja,on rempseä romanttinen komedia kolmikymppisestä verovirkailijasta Tessasta, joka rakastuu Lapin-lomallaan joulupukkiin. Pitkäpartainen satuolento antaa Tessalle maailman parasta seksiä, mutta karkaa tiehensä ennen kuin nainen ehtii kurkistaa naamarin taakse. Jännittävässä tarinassa selvitetään, kuka olikaan mystinen mies punaisessa nutussa – ehdokkaita kyllä löytyy, mutta onko yksikään se oikea?

Romppainen on kotoisin Kemijärveltä, eli samoilta kulmilta, jonne Menneitten maja hänen fiktiivisessä kartastossaan sijoittuu. Hän kuvailee suhdettaan Lappiin elämänmittaiseksi ja ikuiseksi.

”Vaikka olen asunut yli puolet elämästäni muualla, Lappi ei ole lähtenyt minusta. Se näkyy ehkä eniten kielessä sekä mustahkossa arjen huumorissa, jota Lapissa viljellään numeroa tekemättä”, hän kertoo.

Menneitten majan lukee näyttelijä Outi Vuoriranta.

Storytel Original -äänikirjasarjat on kirjoitettu suoraan suoraan kuunneltaviksi. Suomen Storytel julkaisee tänä vuonna yhteensä noin 40 äänikirjasarjaa, joista puolet on kotimaisia ja puolet käännettyjä. Sarjat ovat kuunneltavissa vain Storytel-kirjapalvelussa.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Lisätietoa ja haastattelupyynnöt: Kustannustoimittaja Meri Liukkonen, meri.liukkonen@storytel.com, puh. 050 323 7984

Kuvat

Rakastavaiset joita ei ollut -äänikirjasarjan kansikuva
Rakastavaiset joita ei ollut -äänikirjasarjan kansikuva
Lataa
Menneitten maja -äänikirjasarjan kansikuva
Menneitten maja -äänikirjasarjan kansikuva
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Storytel Oy
Hämeentie 19
00500 Helsinki

http://www.storytel.com

Storytel on digitaalinen kirjapalvelu, jossa käyttäjä voi kuunnella äänikirjoja ja lukea e-kirjoja rajattomasti älypuhelimelle tai tabletille ladattavan mobiilisovelluksen kautta. Ruotsalaisten Jonas Tellanderin ja Jon Haukssonin vuonna 2005 perustama Storytel on Pohjoismaiden suurin äänikirjapalvelu ja toimii tällä hetkellä jo 13 eri maassa.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Storytel Oy

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme