STT

STT hakee kasvua visuaalisesta viestinnästä ja strategisen mediaviestinnän palveluista

Jaa

STT hakee kasvua mediaviestinnän suunnittelun ja ennakoinnin, kansainvälisen mediaviestinnän sekä visuaalisen viestinnän palveluissa. Erityisesti viestintä- ja kuvaliiketoiminnan yhteisissä mahdollisuuksissa on kasvuodotuksia.

Liiketoimintapäällikkönä huhtikuun alussa aloittanut Maunu Anhava vastaa STT Viestintäpalveluiden sekä Lehtikuvan myynnistä yritys- ja yhteisöasiakkaille. Näiden aiemmin STT-konsernissa omina liiketoimintalinjoinaan toimineiden osastojen yhdistyminen näkyy asiakkaille vuoden 2018 aikana siten, että he saavat tarvittaessa yhdestä paikasta sekä mediaviestinnän että visuaalisen viestinnän palveluja.

”Kumppanimme saavat entistä kattavammin STT:n osaamista ja palveluita, niin mediaviestinnässä kuin kuvallisessa viestinnässäkin. Esimerkiksi Lehtikuvan kuvallisen viestinnän asiantuntijat palvelevat jatkossa aiempaa enemmän myös STT Viestintäpalveluiden asiakkaita. Kuvien lisäksi voimme tarjota apua mm. julkaisu- ja tekijänoikeuskysymyksissä”, Anhava kertoo. 

Tiedotejakelun hyvä kehitys jatkuu myös kansainvälisesti

www.sttinfo.fi -tiedoteportaali teki viime vuonna kävijäennätyksen: sivustolla oli vuoden 2017 aikana n. 919 000 käyttäjää (muutos edellisvuoteen + 84 %). Yksittäisten tiedotteiden lukijoita sivustolla oli 822 046 (+ 43 %). STT Viestintäpalvelut jatkaa STT Info -tiedotejakelupalvelun kehittämistä yhdessä pohjoismaisten kumppaniensa kanssa.

Tammikuussa 2018 STT Viestintäpalvelut lanseerasi pohjoismaisten kumppaniensa TT:n, NTB:n ja Ritzaun kanssa uuden tiedotejakelupalvelun. Perinteisen sähköpostijakelun lisäksi tiedotteen voi nyt lähettää suoraan Ruotsin, Tanskan ja Norjan uutistoimistojen sekä isoimpien medioiden toimitusjärjestelmiin. Kansainvälisen kumppaninsa Business Wiren kautta STT Viestintäpalvelut tuo asiakkailleen uusia lisäpalveluita vielä vuoden 2018 aikana.

STT:n vuonna 2017 lanseeraama viestinnän suunnittelun ja ennakoinnin palvelu STT Pro on käytössä jo kymmenillä strategista mediaviestintää tekevillä yrityksillä ja organisaatioilla. ”Kun viestijälle avautuu STT Prosta näkymä median suunnittelutietoihin, viestinnän ajoitusta on mahdollista suunnitella strategisemmin, ”, STT Pron tuoteomistaja Jani Koskinen kuvaa.

Tuoreita nimityksiä STT:llä

Maunu Anhava on nimitetty liiketoimintapäälliköksi, Tasja Salin STT Viestintäpalveluiden asiakaspäälliköksi, Marjukka Melender STT Viestintäpalveluiden asiakaspalvelupäälliköksi, Olli Vesala STT Info -tiedotejakelupalvelun tuottajaksi, Jani Koskinen STT Pron tuoteomistajaksi, Johanna Oksanen Kuvahallinnan ja kumppanuuksien päälliköksi.

Yhteyshenkilöt

Linkit

Tietoja julkaisijasta

STT
STT
Porkkalankatu 20 A
00180 Helsinki

09 695 811https://stt.fi

STT Viestintäpalvelut on strategisen mediaviestinnän asiantuntija. Palveluvalikoimaan kuuluu viestinnän suunnittelun ja ennakoinnin palvelu STT Pro, STT Info -tiedotejakelu ja uutishuone. Lisää tietoa www.sttinfo.fi -sivuston kävijöistä täällä.

Lehtikuva on Suomen johtava kuvatoimisto. Uutiskuvistaan tunnettu ja palkittu Lehtikuva palvelee median lisäksi markkinoinnin ja viestinnän ammattilaisia yrityksissä ja organisaatioissa. Kuvituskuvissa Lehtikuva panostaa laadukkaaseen kotimaiseen ja pohjoismaiseen tuotantoon.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta STT

Eduskuntavaalien tulosilta Pikkuparlamentissa1.4.2019 07:11:00 EESTTiedote

STT osallistuu eduskunnan Pikkuparlamentissa sunnuntaina 14. huhtikuuta median edustajille pidettävän eduskuntavaalien tulosillan järjestelyihin. Puolueiden puheenjohtajat ovat tilaisuudessa toimittajien tavattavina. Turvajärjestelyjen takia tilaisuuteen voivat osallistua vain ennakkoon akkreditoituneet toimittajat ja kuvaajat. HUOM! Pressikortti tai eduskunnan mediakortti eivät riitä. Akkreditointi on alkanut ja päättyy perjantaina 5.4.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme