STT Info

STT Info -tiedotejakelu julkaisijoille

Jaa

STT Info auttaa vapauttamaan resursseja yhteystietojen keräämisestä viestinnän suunnitteluun ja toteuttamiseen. Palvelu on yhtä aikaa tiedotejakelu, mediatietokanta ja organisaatiosi oma media. Julkaise sisältöjä uutishuoneeseen tai jaa ne suoraan kohderyhmillesi. STT Infon avulla tavoitat helposti ja kattavasti median, bloggaajat sekä omat kontaktisi.

Tiedotejakelu

STT Infon sopimusasiakkaana voit saada palveluun omat tunnukset ja julkaista tiedotteita itse. Pääset kirjautumaan palveluun tämän sivun oikeassa yläkulmassa olevan kirjautumisikkunan kautta.

Saat tiedotteellesi kattavan ja kohdennetun jakelun. Ylläpidämme mediatietokantaa puolestasi. Kerro oma tarinasi: muotoile tiedote, lisää kuva, video tai grafiikka. Valitse juuri oikeat kohderyhmät ja jakelukanavat.

Tiedotteesi säilyy STT Infon arkistossa ja löytyy verkosta julkaisun jälkeenkin.

Kansainvälisistä jakeluista voit lukea lisää täältä.

Mediatietokanta - sähköpostia suoraan toimituksiin

STT Infon mediakontaktit kattavat median (printti & verkko) sekä bloggaajien yhteystiedot. Medialistoja päivitetään jatkuvasti. Voit tallentaa STT Infoon myös omat kontaktisi: näin kaikki yhteystiedot ovat yhdessä paikassa, ja voit lähettää tiedotteen samalla räätälöidysti kaikille halutuille tahoille.

STT Infon kohdennettu jakelu tarkoittaa sähköpostijakelua valituille toimituksille. Kohdennetun jakelun avulla voidaan tavoittaa tarkoin valikoidut mediat, joille tiedote halutaan toimittaa. Voit jaella tiedotteesi myös suoraan valitsemiesi yksittäisten toimittajien sähköpostiin. Palvelustamme löydät valmiit toimittajalistat.

Uutisjakelu

STT:n uutispalvelua käyttävät useimmat Suomen merkittävät kaupalliset uutismediat. Uutispalvelujakelun avulla tiedote välitetään STT:n uutispalvelun asiakkaille uutisten mukana. Tiedotteen huomioarvo on korkea, ja toimittaja pääsee työstämään tiedotetta suoraan omassa toimitusjärjestelmässään.

Uutispalvelujakelu on tehokkain sähköinen jakelutapa, kun haluat lähestyä uutismediaa. Uutispalvelujakelussa saa lähettää vain uutisellista arvoa sisältävää materiaalia.

Valmis yleisö tiedotteillesi

STT Info on Suomen kattavin tiedotesivusto niin yritysten, valtionhallinnon kuin järjestömaailman toiminnasta.Sivustolla on tuhansia tiedotetilaajia. Freelance-, erikois- ja aikakauslehtien toimittajat, analyytikot sekä muut mediamaailman ja liike-elämän toimijat saavat tiedotteet suoraan sähköpostiinsa. Lisäksi tiedotteet julkaistaan halutessasi Facebookissa ja Twitterissä sekä mm. Kauppalehti Onlinessa.

STT Infon jakelukumppanit ovat Suomessa ja maailmalla arvostettuja taloustiedon välittäjiä, joilla on omilla alueillaan laaja käyttäjäkunta.

Factiva on Reutersin ja Dow Jonesin omistama tietokantapalvelu, joka toimittaa asiakkailleen ajankohtais- ja taustatietoa liike-elämästä ympäri maailman.

LexisNexis on brittiläinen tietokantapalvelu joka sisältää uutisia, toimiala-, yritys- ja maakohtaista tietoa, tutkimuksia, tietoa lakialalta sekä henkilötietoja.

Dialog on amerikkalaisen Thompson Corporationin omistama kansainvälinen tietoportaali, jolla on omaa toimintaa 27 maassa ja joka tuottaa käyttäjilleen n. 17 miljoonaa sivua dokumentoitua tietoa joka kuukausi.

Kauppalehti Online on Suomen johtavan talouslehden verkkopalvelu, jossa tiedotteet ovat suomalaisen talouselämän ja sijoittajien luettavissa päivittäin.

Kertatiedote heti ilman sopimusta

STT Infon kertalähetyspalvelun kautta voit lähettää tiedotteen heti, ilman sopimusta.

Lisätietoa saat soittamalla käyttäjätukeemme tai ottamalla yhteyttä STT Viestintäpalveluihin.

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

STT Info
STT Info
Malminkatu 16 A
00100 Helsinki

09 6958 1286http://www.sttinfo.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista jo ennen kuin ne uutisoidaan? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi yhtä aikaa suomalaisen median kanssa. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta STT Info

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme