STT

STT-Lehtikuva aloittaa yt-neuvottelut

Jaa

STT-Lehtikuva aloittaa yhteistoimintaneuvottelut nopeasti supistuneen liikevaihdon vuoksi. Taustalla ovat uutistoiminnan asiakasmenetykset.

Liikevaihdon lasku edellyttää merkittäviä rakenteellisia uudistuksia yrityksen toimintaan. Eniten muutosehdotukset kohdentuvat toimitukseen. STT Viestintäpalvelut jää neuvottelujen ulkopuolelle.

Valtaosa STT-Lehtikuvan kuluista on henkilöstökuluja, minkä vuoksi suunnitelmissa on myös henkilöstömäärän supistaminen. Enimmillään henkilöstövaikutus on alustavien arvioiden mukaan 28 henkilötyövuotta.

”STT:n uutistoiminta sopeutetaan asiakkaiden ja omistajien tarpeiden mukaiseksi. Olemme neuvotelleet tiiviisti asiakkaiden kanssa sen luonteesta ja laajuudesta vastaisuudessa”, sanoo STT-Lehtikuvan vastaava päätoimittaja ja toimitusjohtaja Mika Pettersson.

Lisätiedot:
Vastaava päätoimittaja, toimitusjohtaja Mika Pettersson 040 5078803
Hallituksen puheenjohtaja Juha-Petri Loimovuori 0500 511036

Linkit

Tietoja julkaisijasta

STT
STT
Malminkatu 16 A
00100 Helsinki

09 695 811http://www.stt.fi

STT (Oy Suomen Tietotoimisto - Finska Notisbyrån Ab) on media- ja viestintätalo, joka koostuu kolmesta liiketoimintalinjasta: mediapalveluista, viestintäpalveluista sekä kuvamyynnistä.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista jo ennen kuin ne uutisoidaan? Kun tilaat tiedotteemme tältä julkaisijalta, saat ne sähköpostiisi yhtä aikaa suomalaisen median kanssa. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta STT

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme