STT

STT-Lehtikuva neuvottelee MTV:n ja Radio Novan kanssa

Jaa

STT-Lehtikuva on aloittamassa neuvotteluja MTV:n ja Radio Novan kanssa uutis- ja kuvapalvelusopimusten uudistamisesta. MTV ja Radio Nova ovat irtisanoneet sopimuksensa.

STT-Lehtikuvan tavoitteena on edelleen jatkaa molempien läheisenä yhteistyökumppanina. MTV:n ja Radio Novan asiakkuudet ovat STT-Lehtikuvalle merkittäviä.

Lisätiedot:

Vastaava päätoimittaja, toimitusjohtaja Mika Pettersson 040 5078803

Hallituksen puheenjohtaja Juha-Petri Loimovuori  0500 511036

Yhteyshenkilöt

Tietoja julkaisijasta

STT
STT
Malminkatu 16 A
00100 Helsinki

09 695 811http://www.stt.fi

STT (Oy Suomen Tietotoimisto - Finska Notisbyrån Ab) on media- ja viestintätalo, joka koostuu kolmesta liiketoimintalinjasta: mediapalveluista, viestintäpalveluista sekä kuvamyynnistä.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista jo ennen kuin ne uutisoidaan? Kun tilaat tiedotteemme tältä julkaisijalta, saat ne sähköpostiisi yhtä aikaa suomalaisen median kanssa. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta STT

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme