STT

STT-Lehtikuva nimitti toimitukseen uudet päälliköt ja erikoistoimittajat

Jaa

Uusi organisaatio aloittaa syyskuun alussa

STT-Lehtikuvan uutistoimitus siirtyy uuteen organisaatioon syyskuun alussa. Päivittäistä uutistoimintaa johtavat edelleen neljä uutispäällikköä: Merja Könönen, Mimma Lehtovaara, Mia Peltola ja Jaana Vaahtio (perhevapaalla).

Uutispäällikköjä sijaistavat syyskuussa Laura Huuskonen ja loka - joulukuussa Anniina Luotonen.

Uutispäälliköt työskentelevät arkisin yleensä klo 6.30 - 21.00 ja viikonloppuisin klo 8.30 -16.00.

Heidät tavoittaa numerosta 09 695 81 327. Sähköposti toimitukseen kannattaa lähettää osoitteeseen toimitus@stt-lehtikuva.fi. Sitä seurataan vuorokauden ympäri. Kaikki STT-Lehtikuvan henkilökohtaiset sähköpostiosoitteet ovat muotoa etunimi.sukunimi@STT-Lehtikuva.fi.

Uutispäälliköt Twitterissä: @MerjaKnnen, @mimmal, @MiaPeltola, @jaanavaahtio, @LauraHuuskonen, @Anniina­­_Luotone

Toimituksen runkona on kaksi osastoa: 24h-toimitus ja Uutiskuva & urheilu 

24H:n päälliköksi on valittu Laura Kolu ja puoliaikaisiksi varaesimiehiksi Hanna Anttila ja Pauliina Pietilä. Anttilan perhevapaan ajan häntä sijaistaa syys-joulukuussa Vilja Vehkaoja.

24h-toimitukseen kuuluu valtaosa uutisia kirjoittavista ja käsittelevistä toimittajia urheilutoimittajia lukuun ottamatta. Toimitus huolehtii kotimaan, ulkomaan ja kulttuurin yleisuutisoinnista sekä osallistuu politiikan, talouden, oikeus- ja rikosaiheiden uutisointiin yhteistyössä erikoistoimittajien (ks. alla) kanssa.

Päiväaikaan uutistyö tehdään Helsingistä käsin, yöllä Sydneyssä, Australiassa. Sydneyn-toimipisteessä työskentelee työkierrossa yhteensä neljä toimittajaa.

24h-toimituksen johto Twitterissä: @LauraKolu, @HannaHAnttila, @PauliinaPietila, @ViljaVehkaoja

Uutiskuvan & urheilun päällikkönä jatkaa Panu Tuunala. Uutiskuvan varaesimiehenä jatkaa Piia Kiviniemi ja urheilun esimiehenä Kaija Yliniemi. Kiviniemi jää perhevapaalle syyskuussa, ja häntä sijaistaa 31.12.2015 asti Ilona Vihonen. Toimituksessa työskentelevät kaikki Lehtikuvan kuvaajat, uutiskuvauksista vastaavat kuvatoimittajat sekä kaikki STT:n urheilutoimittajat.

Uutiskuvan & urheilun johto Twitterissä: @PTuunala, @piiakk, @kyliniemi, @IlonaVihonen

Uutissuunnittelusta vastaavaksi suunnittelevaksi uutispäälliköksi on nimitetty Piritta Rautavuori (perhevapaalla), jota sijaistaa vuoden loppuun asti uutispäällikkö Mimma Lehtovaara.

Suunnittelevat uutispäälliköt Twitterissä: @mimmal, @PRautavuori

Suoraan uutispäätoimittajan alaisuudessa työskentelee neljä erikoistoimittajaa ja Brysselin-kirjeenvaihtaja. He osallistuvat uutistyön lisäksi myös suunnitteluun. Erikoistoimittajiksi on valittu Olli Kuivaniemi ja Anniina Luotonen (politiikka ja talous) sekä Janne Huuskonen (rikos ja oikeus) ja Niilo Simojoki (ulkomaat). Luotosen työskennellessä uutispäällikkönä 1.10. - 31.12. talouden ja politiikan erikoistoimittajana työskentelee myös Susanna Jääskeläinen. Brysselin-kirjeenvaihtajana jatkaa Annu Marjanen

Erikoistoimittajat Twitterissä: @okuivaniemi, @Anniina­_Luotone, @HuuskonenJanne, @NiiloSimojoki, @JaaskelainenS, @AnnuMarjanen

Ruotsinkielisen FNB:n johdossa jatkaa toimituspäällikkö Jan Snellman, @jansnellman.

STT-Lehtikuvalle myös uusi henkilöstöpäällikkö

STT-Lehtikuvan uudeksi henkilöstöpäälliköksi on valittu Päivi Seppälä, @PaiviSepp. Nykyinen henkilöstöpäällikkö Liisa Purovirta jää lokakuun lopussa eläkkeelle. Seppälän vastuulla ovat koko yrityksen henkilöstöasiat. Lisäksi hän toimii tilaavana toimittajana, joka vastaa toimituksen alue- ja ulkomaan uutisavustajien töistä.

Lisätietoja

vastaava päätoimittaja Mika Pettersson, puh. 040 507 8803

uutispäätoimittaja Minna Holopainen, puh. 040 568 0897

Henkilökuvat ladattavissa seuraavien linkkien kautta:

Uutispäälliköt ja suunnittelevat uutispäälliköt http://91.219.174.19/wshare/wmailer/150713-153139.htm

Toimitusosastojen esimiehet  http://91.219.174.19/wshare/wmailer/150713-153255.htm

Erikoistoimittajat, henkilöstöpäällikkö, FNB:n toimituspäällikkö http://91.219.174.19/wshare/wmailer/150713-153458.htm

Kuvat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

STT
STT
Malminkatu 16 A
00100 Helsinki

09 695 811http://www.stt.fi

STT (Oy Suomen Tietotoimisto - Finska Notisbyrån Ab) on media- ja viestintätalo, joka koostuu kolmesta liiketoimintalinjasta: mediapalveluista, viestintäpalveluista sekä kuvamyynnistä.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista jo ennen kuin ne uutisoidaan? Kun tilaat tiedotteemme tältä julkaisijalta, saat ne sähköpostiisi yhtä aikaa suomalaisen median kanssa. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta STT

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme