STT

STT-Lehtikuvan palvelimelle hyökätty

Jaa

STT-Lehtikuvan palvelimelle on tehty tietoturva-aukkoa hyödyntävä verkkohyökkäys, jonka seurauksena hyökkääjä on voinut lukea ainakin osaa palvelimella olleita tietoja.

Viestintäviraston mukaan hyökkäyksen kohteena on ollut usea suomalainen organisaatio.

On mahdollista, että hyökkäyksen seurauksena STT:n tekstiviestipalvelun nimiä ja puhelinnumeroita on vuotanut hyökkääjälle. Varmuutta tästä ei ole. Joukossa saattaa olla salaisia puhelinnumeroita.

Tekstiviestipalvelun keskeisiä asiakkaita on informoitu hyökkäyksestä. Kyseinen tietoturva-aukko on tukittu.

Lisätiedot, vastaava päätoimittaja, toimitusjohtaja Mika Pettersson 040 507 8803

Linkit

Tietoja julkaisijasta

STT
STT
Porkkalankatu 20 A
00180 Helsinki

09 695 811https://stt.fi

STT (Oy Suomen Tietotoimisto - Finska Notisbyrån Ab) on media- ja viestintätalo, joka koostuu kolmesta liiketoimintalinjasta: mediapalveluista, viestintäpalveluista sekä kuvamyynnistä.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta STT

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme