STT

STT-Lehtikuvan yt-neuvottelut päättyneet

Jaa

STT-Lehtikuvan yt-neuvottelut ovat päättyneet. Neuvotteluissa etsittiin enimmillään 28 henkilötyövuoden säästöjä STT-Lehtikuvan talouden tasapainottamiseksi.

Neuvottelujen seurauksena työsuhteita päättyy enintään 22 henkilötyövuoden verran. Suurin osa irtisanomisista kohdistuu toimitukseen.

”Kaupallisen median taloudellinen liikkumavara on ahdas, ja tilanne heijastuu rajusti kaupalliseen uutistoimistoon. Tulevaisuuden uutispalvelua on suunniteltu läheisesti STT:n asiakkaiden kanssa, ja nyt jatkamme tämän suunnittelun perusteella ”, sanoo vastaava päätoimittaja ja toimitusjohtaja Mika Pettersson.

Lisätiedot:

Vastaava päätoimittaja, toimitusjohtaja Mika Pettersson 040 5078803

Hallituksen puheenjohtaja Juha-Petri Loimovuori 0500 511036

Linkit

Tietoja julkaisijasta

STT
STT
Malminkatu 16 A
00100 Helsinki

09 695 811http://www.stt.fi

STT (Oy Suomen Tietotoimisto - Finska Notisbyrån Ab) on media- ja viestintätalo, joka koostuu kolmesta liiketoimintalinjasta: mediapalveluista, viestintäpalveluista sekä kuvamyynnistä.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista jo ennen kuin ne uutisoidaan? Kun tilaat tiedotteemme tältä julkaisijalta, saat ne sähköpostiisi yhtä aikaa suomalaisen median kanssa. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta STT

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme