STT

STT:lle avustaja Moskovaan

Jaa

STT saa tammikuussa vakituisen avustajan Venäjälle, kun toimittaja Iida Tikka aloittaa työt Moskovassa. Tikka työskentelee sekä STT:lle että MTV Uutisille.

”Venäjän nykyisessä erikoisessa tilanteessa on äärettömän tärkeätä, että tilannetta seurataan asiantuntevin suomalaisin silmin myös paikan päältä. Venäjä-seurantaa on jo lisätty, mutta se ei korvaa läsnäoloa”, sanoo STT:n vastaava päätoimittaja Mika Pettersson.

Iida Tikka on opiskellut Venäjän sisä- ja ulkopolitiikkaa Moskovan yliopistossa. Hän on työskennellyt ja asunut Venäjällä aiemmin myös Petroskoissa, Permissä ja Irkutskissa.

Lisätiedot:

Vastaava päätoimittaja, toimitusjohtaja Mika Pettersson 0405078803    

Linkit

Tietoja julkaisijasta

STT
STT
Malminkatu 16 A
00100 Helsinki

09 695 811http://www.stt.fi

STT (Oy Suomen Tietotoimisto - Finska Notisbyrån Ab) on media- ja viestintätalo, joka koostuu kolmesta liiketoimintalinjasta: mediapalveluista, viestintäpalveluista sekä kuvamyynnistä.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista jo ennen kuin ne uutisoidaan? Kun tilaat tiedotteemme tältä julkaisijalta, saat ne sähköpostiisi yhtä aikaa suomalaisen median kanssa. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta STT

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme