Messukeskus

Studia esittelee kansainvälisiä opiskelumahdollisuuksia

Jaa

Marraskuussa järjestettävässä opiskelu- ja uratapahtuma Studiassa on tarjolla kosolti neuvoja ulkomailla opiskeluun, sillä tapahtumassa esittäytyy tänä vuonna ennätysmäärä kansainvälisiä yliopistoja. Erityisesti brittiyliopistot ovat messuilla laajasti edustettuina. Studia järjestetään Messukeskuksessa Helsingissä 27.‒28.11.2018.

Opiskelu- ja uratapahtuma Studia järjestetään Helsingin Messukeskuksessa 27.-28.11.2018.
Opiskelu- ja uratapahtuma Studia järjestetään Helsingin Messukeskuksessa 27.-28.11.2018.

– Brittiyliopistojen voisi kuvailla olevan erityisen kansainvälisiä, sillä niihin tulee opiskelijoita ja professoreita joka puolelta maailmaa. Iso-Britannia tunnetaan osallistuvasta ja interaktiivisesta opiskelutyylistä ja innovatiivisista opetusmetodeista. Lisäksi brittiyliopistot tarjoavat erityisen paljon vapaa-ajanvietettä sekä aktiivisen sosiaalisen opiskelijaelämän. Kaikissa yliopistoissa on lukemattomia järjestöjä, kertoo Iso-Britannian Suomen suurlähettiläs Tom Dodd.

Suosittu opiskelukohde

Suomesta Iso-Britanniaan muuttaa satoja suomalaisnuoria vuosittain ja Iso-Britannia onkin suomalaisille Ruotsin jälkeen toiseksi suosituin opiskelukohde. Parhaillaan Iso-Britannian korkeakouluissa opiskelee noin 2500 suomalaista opiskelijaa joko kokopäiväisen opinto-ohjelman tai suositun Erasmus-vaihto-ohjelman puitteissa. Tämän lisäksi muita suomalaisia opiskelijoita on noin 1500.

– On hyvä tutustua etukäteen paikalliseen lakeihin sekä tapoihin. Brittiyliopistoihin haettaessa on myös hyvä ymmärtää, miten lukukausimaksut toimivat nyt ja Britannian EU-eron jälkeen. EU-kansalaiset, jotka hakevat Englantiin, Walesiin tai Pohjois-Irlantiin opiskelemaan lukuvuodeksi 2019-2020, ovat yhä oikeutettuja saman suuruisiin lukukausimaksuihin kuin paikalliset brittiopiskelijat, Dodd muistuttaa.

Lukuisat brittiyliopistot antamassa neuvoja messuilla

Brittiläisistä yliopistoista Studia-messuilla edustettuina ovat muun muassa University of Essex, University of Southampton, Bristol (UWE) ja Richmond The American International University in London. Paikalla ovat myös Ison-Britannian Suomen suurlähetystö, British Council ja Study UK:n edustajat, jotka vastaavat Britanniassa opiskeluun liittyviin kysymyksiin.

– Ulkomailla opiskelu avaa ovia uusiin mahdollisuuksiin, auttaa ymmärtämään paremmin muita kulttuureja ja antaa ainutlaatuista kokemusta, joka auttaa menestyksekkään uran aloittamisessa. Uusia kokemuksia ja uusien ihmisten tapaamista ei tule koskaan katumaan, vaikka tuntemattomaan astuminen voi olla pelottavaa, rohkaisee Dodd opiskelijoita.

Brittiläisten yliopistojen lisäksi Studiassa voi tutustua myös jatko-opiskelumahdollisuuksiin Virossa, Australiassa, Latviassa, Alankomaissa ja Ruotsissa.

Suomen suurin opiskelu- ja uratapahtuma Studia järjestetään 27.–28.11.2018 Messukeskuksessa Helsingissä. Tapahtuma järjestetään tänä vuonna jo 26. kertaa. Studian järjestää Messukeskus yhteistyössä Suomen Lukiolaisten liiton kanssa. Tapahtuma on avoinna tiistaina 27.11. klo 9–17 ja keskiviikkona 28.11. klo 9–16.

Lisätietoja:
- Messukeskus, tiedottaja Antti Karjunen, p. 050 574 3444, etunimi.sukunimi@messukeskus.com
- British Embassy Helsinki, tiedottaja Emma Lehtomäki, p. 050 081 7243, etunimi.sukunimi@fco.gov.uk

https://studia.messukeskus.com, #studiamessut2018

Kuvia edellisistä tapahtumista vapaasti toimitusten käyttöön Messukeskuksen kuvapankista http://mediabank.messukeskus.com.

Avainsanat

Kuvat

Opiskelu- ja uratapahtuma Studia järjestetään Helsingin Messukeskuksessa 27.-28.11.2018.
Opiskelu- ja uratapahtuma Studia järjestetään Helsingin Messukeskuksessa 27.-28.11.2018.
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Messukeskus
Messukeskus
Messuaukio 1
00520 HELSINKI

+358 40 450 3250http://www.messukeskus.com

Messukeskus edistää suomalaista elinkeinoelämää mahdollistamalla tuloksellisia kasvokkain kohtaamisia messuilla, kokouksissa, kongresseissa ja muissa tapahtumissa. Messukeskus järjestää vuosittain 65 messutapahtumaa ja 1500 kokousta ja kongressia, joihin osallistuu yli miljoona vierasta. Messukeskuksen omistajayritys Suomen Messut Osuuskunta täyttää 100 vuotta vuonna 2019. | Messukeskus – sata vuotta tapahtumien keskipisteessä 

Messukeskus Helsinki, Expo and Convention Centre, promotes Finnish welfare by enabling effective face to face encounters at exhibitions, meetings, conferences and other events. Annually, 65 exhibitions and 1500 meetings and congresses are held at MessukeskusOver one million visitors take part in the events. The Finnish Fair Corporation, the company that owns Messukeskus Helsinki, celebrates its 100th anniversary in 2019. | Messukeskus – A century in the centre of events 

 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Messukeskus

FinnSec 2019 esittelee uudet innovaatiot ja pureutuu turvallisuusjohtamiseen14.6.2019 13:29:39 EESTTiedote

Joka toinen vuosi järjestettävä johtava turvallisuusteknologian ja -palvelujen foorumi FinnSec 2019 on julkaissut ohjelmansa. Tarjolla on tietoa muun muassa digitalisaatiosta, turvallisuusjohtamisesta ja kansainvälisen pelastustoiminnan resurssien hyödyntämisestä. Uudet turvallisuusalan innovaatiot esitellään lyhyissä esittelyissä ensimmäistä kertaa tapahtuman yhteydessä. Road Rescue -näytöksiä tieliikennepelastamisesta voi seurata messualueella molempina messupäivinä. FinnSec 2019 järjestetään 2. – 3.10.2019 Messukeskuksessa Helsingissä.

HIMSS & Health 2.0 European Conference kävijäennätykseen – ” Yhteistyön ja tulevaisuustekemisen riemuvoitto”13.6.2019 20:26:39 EESTTiedote

Suomessa ensimmäistä kertaa järjestetty digitaalisen terveydenhuollon huipputapahtuma HIMSS & Health 2.0 European Conference 2019 päättyi Messukeskuksessa torstaina. Tapahtuma kokosi 3 000 lääketieteen, teknologian ja digitalisaation huippuasiantuntijaa yli 50 eri maasta. Helsinki järjestämispaikkana ylitti kaikki odotukset, tuloksena suuri onnistuminen ja kävijäennätys.

Pakkaus-, elintarvike- ja muovialan ammattitapahtumat Messukeskuksessa keväällä 202011.6.2019 14:58:54 EESTTiedote

Pakkaus-, elintarvike- ja muovialan ammattitapahtumat PacTec, FoodTec ja PlastExpo Nordic kokoavat alojensa ammattilaiset keväällä 2020 Messukeskukseen Helsinkiin. Uuteen tapahtumakokonaisuuteen kuuluvat ensimmäistä kertaa muovialan PlastExpo Nordic sekä graafisen alan Sign, Print & Pack. Tapahtumat järjestetään Helsingissä Messukeskuksessa 11.-12.3.2020 yhteistyössä Suomen Pakkausyhdistyksen, Elintarviketeollisuusliiton ja Muoviyhdistyksen kanssa. Pakkausalan tapahtuma PacTec tuo esille pakkausten merkityksen sekä pakkausteknologian uusimpia mahdollisuuksia ja innovaatioita teemallaan Pakkaus on hyvästä. Pakkaukset ovat keskeisessä roolissa kuluttamissamme tuotteissa, ja uusimman pakkausteknologian hyödyntäminen mahdollistaa myös pakkausten jatkuvuuden ja kestävyyden takaamisen. Osana tapahtumakokonaisuuden ohjelmaa julistetaan innovaatiokilpailun voittajat. Alan yrityksille suunnattu kilpailu käsittelee ajankohtaista teemaa – vastuullisuutta ja materiaalien uusiokäyttöä elintarvike-,

APCON on fysiikkalajien sulatusuuni - ExtremeRun ja APCON yhdistävät voimansa11.6.2019 07:42:21 EESTTiedote

ExtremeRun-kilpailu täydentää elokuussa järjestettävän fysiikkalajien suurtapahtuma APCONin lajivalikoimaa. Ensimmäinen sisätiloissa järjestettävä ExtremeRun tuo APCONin juoksukisan, jossa reitille rakennetut esteet vaativat juoksukunnon lisäksi ketteryyttä ja voimaa. Muut APCONissa kisattavat lajit ovat fitness ja kehonrakennus, painonnosto, kahvakuulaurheilu, voimanosto, strongman, street workout ja CF throw down. Pohjoismaiden monipuolisin fysiikkalajien tapahtuma APCON järjestetään 23.-25.8. Messukeskuksessa.

Italialainen muotoilutalo Alessi tuo näyttävän pop up -myymälän Habitareen7.6.2019 13:00:00 EESTTiedote

Habitaressa nähdään italialaisen muotoilutalo Alessin osastolla pop up -myymälä, jossa esillä on Alessin historian ikonisten tuotteiden lisäksi myös uusia tuotteita. Osastolla pääsee tutustumaan myös muotoilutalon historiaan. Alessin pääjohtaja Alberto Alessi on myös Habitaren Kansainvälinen Ystävä. Habitare on avoinna Helsingissä Messukeskuksessa 11.– 15.9.2019. Habitaren Kansainvälisenä Ystävänä nähdään tänä vuonna italialaisen muotoilutalon pääjohtaja Alberto Alessi, ja osana yhteistyötä muotoilutalo tuo Habitareen osastolleen myös pop up -myymälän. Osastolla on esillä ikonisia tuotteita Alessin historian varrelta, sekä täysin uusia tuotteita jotka ovat ensimmäistä kertaa esillä Habitaressa. Näytillä sekä ostettavissa ovat muun muassa klassikkotuotteet Alessandro Mendinin suunnittelema pullonavaja ”Anna G”, sekä Philippe Starckin suunnittelema sitruspuristin ”Juicy Salif”. Uusina tuotteina nähdään muun muassa David Chipperfieldin suunnittelema espressopannu ”Moka” ja Michele De Lucc

Matka Workshop Dayssa Suomi ja muu maailma kohtaavat matkailun äärellä7.6.2019 10:00:00 EESTTiedote

Matka Workshop Day Pohjoismaiden suurimpien Matkamessujen yhteydessä on vuosien aikana kasvanut merkittäväksi kansainväliseksi Suomen matkailun osto- ja myyntitapahtumaksi. Päivän aikana yli 250 ostajaa ja lähes 200 myyjää tekee kauppoja eri maiden kohteiden ja palveluntarjoajien kanssa. Matka Workshop Day järjestetään osana MATKA 2020-messuja 15.1.2019 Messukeskuksessa Helsingissä ja osallistumisia päivään myydään nyt. Matka Workshop Dayssa matkailualan myyjät ja ostajat kokoontuvat päivän kestävään tilaisuuteen, jonka tiiviissä tapaamisissa osallistujat voivat myydä merkittävän osan koko seuraavan vuoden tuotannostaan. Päivä on merkityksellinen etenkin Suomen matkailuelinkeinolle, sillä monet matkailutoimialan kansainväliset ostajat saapuvat tilaisuuteen tapaamaan tutustumaan suomalaisiin matkailutuotteisiin- ja palveluihin. Suomen lisäksi paikalla on kuitenkin paljon palveluntarjoajia myös muualta maailmalta. ”Olemme osallistuneet Matka Workshop Dayn ohjelmaan jo useamman vuoden aja

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme