Messukeskus

Studia esittelee kansainvälisiä opiskelumahdollisuuksia

Jaa

Marraskuussa järjestettävässä opiskelu- ja uratapahtuma Studiassa on tarjolla kosolti neuvoja ulkomailla opiskeluun, sillä tapahtumassa esittäytyy tänä vuonna ennätysmäärä kansainvälisiä yliopistoja. Erityisesti brittiyliopistot ovat messuilla laajasti edustettuina. Studia järjestetään Messukeskuksessa Helsingissä 27.‒28.11.2018.

Opiskelu- ja uratapahtuma Studia järjestetään Helsingin Messukeskuksessa 27.-28.11.2018.
Opiskelu- ja uratapahtuma Studia järjestetään Helsingin Messukeskuksessa 27.-28.11.2018.

– Brittiyliopistojen voisi kuvailla olevan erityisen kansainvälisiä, sillä niihin tulee opiskelijoita ja professoreita joka puolelta maailmaa. Iso-Britannia tunnetaan osallistuvasta ja interaktiivisesta opiskelutyylistä ja innovatiivisista opetusmetodeista. Lisäksi brittiyliopistot tarjoavat erityisen paljon vapaa-ajanvietettä sekä aktiivisen sosiaalisen opiskelijaelämän. Kaikissa yliopistoissa on lukemattomia järjestöjä, kertoo Iso-Britannian Suomen suurlähettiläs Tom Dodd.

Suosittu opiskelukohde

Suomesta Iso-Britanniaan muuttaa satoja suomalaisnuoria vuosittain ja Iso-Britannia onkin suomalaisille Ruotsin jälkeen toiseksi suosituin opiskelukohde. Parhaillaan Iso-Britannian korkeakouluissa opiskelee noin 2500 suomalaista opiskelijaa joko kokopäiväisen opinto-ohjelman tai suositun Erasmus-vaihto-ohjelman puitteissa. Tämän lisäksi muita suomalaisia opiskelijoita on noin 1500.

– On hyvä tutustua etukäteen paikalliseen lakeihin sekä tapoihin. Brittiyliopistoihin haettaessa on myös hyvä ymmärtää, miten lukukausimaksut toimivat nyt ja Britannian EU-eron jälkeen. EU-kansalaiset, jotka hakevat Englantiin, Walesiin tai Pohjois-Irlantiin opiskelemaan lukuvuodeksi 2019-2020, ovat yhä oikeutettuja saman suuruisiin lukukausimaksuihin kuin paikalliset brittiopiskelijat, Dodd muistuttaa.

Lukuisat brittiyliopistot antamassa neuvoja messuilla

Brittiläisistä yliopistoista Studia-messuilla edustettuina ovat muun muassa University of Essex, University of Southampton, Bristol (UWE) ja Richmond The American International University in London. Paikalla ovat myös Ison-Britannian Suomen suurlähetystö, British Council ja Study UK:n edustajat, jotka vastaavat Britanniassa opiskeluun liittyviin kysymyksiin.

– Ulkomailla opiskelu avaa ovia uusiin mahdollisuuksiin, auttaa ymmärtämään paremmin muita kulttuureja ja antaa ainutlaatuista kokemusta, joka auttaa menestyksekkään uran aloittamisessa. Uusia kokemuksia ja uusien ihmisten tapaamista ei tule koskaan katumaan, vaikka tuntemattomaan astuminen voi olla pelottavaa, rohkaisee Dodd opiskelijoita.

Brittiläisten yliopistojen lisäksi Studiassa voi tutustua myös jatko-opiskelumahdollisuuksiin Virossa, Australiassa, Latviassa, Alankomaissa ja Ruotsissa.

Suomen suurin opiskelu- ja uratapahtuma Studia järjestetään 27.–28.11.2018 Messukeskuksessa Helsingissä. Tapahtuma järjestetään tänä vuonna jo 26. kertaa. Studian järjestää Messukeskus yhteistyössä Suomen Lukiolaisten liiton kanssa. Tapahtuma on avoinna tiistaina 27.11. klo 9–17 ja keskiviikkona 28.11. klo 9–16.

Lisätietoja:
- Messukeskus, tiedottaja Antti Karjunen, p. 050 574 3444, etunimi.sukunimi@messukeskus.com
- British Embassy Helsinki, tiedottaja Emma Lehtomäki, p. 050 081 7243, etunimi.sukunimi@fco.gov.uk

https://studia.messukeskus.com, #studiamessut2018

Kuvia edellisistä tapahtumista vapaasti toimitusten käyttöön Messukeskuksen kuvapankista http://mediabank.messukeskus.com.

Avainsanat

Kuvat

Opiskelu- ja uratapahtuma Studia järjestetään Helsingin Messukeskuksessa 27.-28.11.2018.
Opiskelu- ja uratapahtuma Studia järjestetään Helsingin Messukeskuksessa 27.-28.11.2018.
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Messukeskus
Messukeskus
Messuaukio 1
00520 HELSINKI

+358 40 450 3250http://www.messukeskus.com

Messukeskus edistää suomalaista elinkeinoelämää mahdollistamalla tuloksellisia kasvokkain kohtaamisia messuilla, kokouksissa, kongresseissa ja muissa tapahtumissa. Messukeskuksessa järjestetään vuosittain noin sata messutapahtumaa sekä 2000 kokousta ja kongressia, joihin osallistuu yli miljoona vierasta. Messukeskuksen omistajayritys Suomen Messut Osuuskunta täyttää 100 vuotta vuonna 2019. | Messukeskus – sata vuotta tapahtumien keskipisteessä 

Messukeskus Helsinki, Expo and Convention Centre, promotes Finnish welfare by enabling effective face to face encounters at exhibitions, meetings, conferences and other events. Annually, a hundred exhibitions and 2000 meetings and congresses are held at MessukeskusOver one million visitors take part in the events. The Finnish Fair Corporation, the company that owns Messukeskus Helsinki, celebrates its 100th anniversary in 2019. | Messukeskus – A century in the centre of events 

 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Messukeskus

MP-messut täyttää motoristin viikonlopun22.1.2019 10:58Tiedote

MP 19 -moottoripyörämessut esittelee uudet moottoripyörät ja järjestää motoristeille ohjelmaa 1. – 3.2.2019 Messukeskuksessa Helsingissä. Messuilla esitellään kaikki 2019 uutuusmallit. Koeajoaikoja on varattuna entistä enemmän Euroopan pisimmällä asfaltoidulla koeajoradalla. Ensimmäistä kertaa vietetään MP häitä ja valitaan MP Starsit. Messuilla kruunataan Miss MP19 ja palkitaan Petrol Circus Custom Bike Show'n parhaat pyörät. Ohjelmassa on matkakertomuksia, stunt-ajoa sekä nuorille suunnattu sunnuntai, jolloin koeajot ajetaan mopoilla ja kevytmoottoripyörillä.

Teknologiaa ei ole ilman ihmistä – Teknologia 19 -messujen teema nostaa esille ihmisen ja vastuullisuuden merkityksen teknologian eri aloilla  22.1.2019 10:21Tiedote

Pohjoismaiden johtava teknologiatapahtuma Teknologia 19 järjestetään Messukeskuksessa Helsingissä ensi marraskuussa. Tapahtuman teemana on Ihminen, vastuullisuus ja teknologia, ja se nostaa esille ihmisen tekemän työn ja älyn merkitystä sekä erilaisia vastuullisuus- ja ympäristönäkökulmia tulevaisuuden teknologioiden kehittämisessä.

MP 19 -messujen media-aika 1.2.2019 klo 8.30-10.0021.1.2019 14:25Kutsu

Tervetuloa MP 19 -messujen media-aikaan Messukeskukseen Helsinkiin kuulemaan, mitä uutta MP-messut tarjoaa ja miten alalla menee. Lyhyiden puheenvuorojen jälkeen pääsette tutustumaan kuumimpiin uutuusmoottoripyöriin messuosastoille. Meillä on hyviä uutisia: Moottoripyörien myynti on 2018 noussut pitkästä aikaan. MP Stars -hanke jakaa tukea kilpamoottoripyöräilylle 170 000 arvosta ja MP- messuilla on mukana kaikki moottoripyöräuutuudet!

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme