MessukeskusMessukeskus

Studia verkossa -tapahtuma esittelee koulutus- ja uravaihtoehtoja

Jaa

Studia-messut järjestetään tänä syksynä kokonaan verkossa, ja tapahtuma on kävijöille maksuton. Ohjelmassa on puheenvuoroja eri oppilaitoksilta, minkä lisäksi verkkotapahtumassa on myös mahdollista kysyä mieltä askarruttavista asioista. Studia verkossa järjestetään 25.–26.11. osoitteessa studiamessut.fi. Ohjelma on julkaistu ja nähtävillä verkkosivuilla.

Studia verkossa -tapahtuman ohjelmassa esittäytyvät muun muassa Aalto-yliopisto, Jyväskylän yliopisto, Oulun yliopisto, Haaga-Helia -ammattikorkeakoulu, Laurea-ammattikorkeakoulu,Metropolia-ammattikorkeakoulu ja Poliisiammattikorkeakoulu.

Poliisiammattikorkeakoulun (Polamk) esityksessä katsoja viedään opiskelijoiden johdolla tutustumiskierrokselle normaalisti ulkopuolisilta suljetun oppilaitoksen seinien sisäpuolelle. Esityksessä kerrotaan, mitä poliisiopiskelijaksi hakevalta vaaditaan koulutukseen päästäkseen ja millaista poliisiksi opiskelu on.

– Polamkista valmistuneille on tarjolla monipuolinen ammatti, ja opiskelijat pääsevät harjoittelemaan työtä jo koulutuksen aikana. Meillä opiskellaan paitsi lakipykäliä, myös esimerkiksi voimankäyttöä, psykologiaa, ajotekniikkaa, tietojärjestelmiä ja rikostutkintaa. Opintoihin kuuluu myös palkallinen harjoittelu poliisilaitoksella, kertoo opintoasiainpäällikkö Jyrki Haapala.

Voiko opiskelijaksi hakea, jos ei ole käynyt armeijaa? Onko Polamkilla tosiaan oma spa-osasto? Myös näihin kuullaan vastaukset Poliisiammattikorkeakoulun esityksissä keskiviikkona 25.11. klo 13 ja torstaina 26.11. klo 10.

Kuntavaalit ensi vuonna – paneelissa keskustellaan tärkeistä kysymyksistä nuorten kannalta

Suomen Lukiolaisten Liiton järjestämässä paneelissa keskustellaan nuorille tärkeistä teemoista kevään kuntavaaleissa. Juontajina toimivat Lukiolaisten puheenjohtajat 2020 ja 2021.

– Kuntapäättäjien keski-ikä on lähes 54 vuotta. Alle kolmekymppisiä valtuutetuista oli valintahetkellä alle kuusi prosenttia. Tämä porukka päättää meidän kaikkein asioista. Ovatko päätökset nuorten näköisiä ja millainen on nuorelle hyvä kunta? Muun muassa näitä asioita nostamme esille paneelissa, toteaa Suomen Lukiolaisten Liiton puheenjohtaja 2020 Adina Nivukoski.

Paneelissa kohtaavat poliittisten nuorisojärjestöjen puheenjohtajat Brigita Krasniqi (Vihreät nuoret), Hanna Markkanen (Keskustanuoret), Matias Pajula (Kokoomusnuoret), Pinja Perholehto (Demarinuoret), Liban Sheikh (Vasemmistonuoret) ja Frida Sigfrids (RKP-nuoret).

Suomen suurin jatkokoulutustapahtuma Studia verkossa -tapahtuma osoitteessa www.studiamessut.fi 25.11.–26.11.2020. #studiamessut2020, IG @studiamessut

Lisätietoja:

Messukeskus Helsinki, myyntiryhmäpäällikkö Tanja Pasila, p. 050 387 0024, tanja.pasila@messukeskus.com    

Kuvia viime tapahtumasta vapaasti toimitusten käyttöön Messukeskuksen kuvapankista http://mediabank.messukeskus.com.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Messukeskus Helsinki, myyntiryhmäpäällikkö Tanja Pasila, p. 050 387 0024, tanja.pasila@messukeskus.com

Kuvat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Messukeskus
Messukeskus
Messuaukio 1
00520 HELSINKI

+358 40 450 3250http://www.messukeskus.com

Messukeskus on ihmisläheinen media ja turvallisuudestaan palkittu tapahtumatalo, joka luo kasvua aitojen kohtaamisten kautta. Suomen suurin tapahtumajärjestäjä tuottaa laadukkaita tapahtumia sekä vuokraa tilojaan ja palvelujaan live-, hybridi- ja virtuaalitapahtumien areenaksi. Messukeskuksen tapahtumissa vieraili vuonna 2019 1,1 miljoonaa vierasta. | Messukeskus – sata vuotta tapahtumien keskipisteessä | www.messukeskus.com | #messukeskus | twitter.com/messukeskus 

Messukeskus Helsinki, Expo and Convention Centre, creates growth through encounters. We are the largest event organiser in Finland producing or hosting 50 exhibitions and one thousand meetings and congresses with 1,1 million visitors annually. We provide a perfect venue with 7 adaptable halls, 40 conference spaces, the 4,400-seater Amfi Hall auditorium, 21 restaurants, a fully renewed event hotel, and all event services, including live, virtual and hybrid events. | Messukeskus – A century in the centre of events | www.messukeskus.com | #messukeskus 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Messukeskus

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme