Messukeskus

Studian tarjonta laajenee – uutena elinikäisen oppimisen ja työelämän aiheita

Jaa

Suomen suurin opiskelu- ja uratapahtuma Studia esittelee tulevaisuuden opiskelu- ja ammattivaihtoehtoja. Studia avautuu Messukeskuksessa Helsingissä 23.–24.11.2021.

Suomen suurin opiskelu- ja uratapahtuma Studia esittelee tulevaisuuden opiskelu- ja ammattivaihtoehtoja. Studia avautuu Messukeskuksessa Helsingissä 23.–24.11.2021.
Suomen suurin opiskelu- ja uratapahtuma Studia esittelee tulevaisuuden opiskelu- ja ammattivaihtoehtoja. Studia avautuu Messukeskuksessa Helsingissä 23.–24.11.2021.

Studia esittelee tänäkin vuonna monipuolisesti erilaisia jatkokoulutusmahdollisuuksia toisen asteen opiskelijoille. Tämän lisäksi Studia laajenee käsittelemään elinikäisen oppimisen ja kouluttautumisen aiheita. Studiassa on myös entistä enemmän ohjelmaa työelämän kysymyksistä.

Suomen Lukiolaisten Liitto ja Messukeskus myöntävät 4000 euron arvosta stipendejä ansioituneille lukiolaisille tai lukiolaisryhmille. Stipendien saajat päättää hakemusten perusteella Messukeskuksen ja SLL:n edustajista koostuva raati. Lukiolaisstipendit jaetaan Studia-messujen Inspis-lavalla 23.11. klo 13.

Poimintoja Studian ohjelmatarjonnasta:

23.11. klo 11 ja 24.11. klo 13 Jatkuvan oppimisen lavalla: 
”Päivitä osaamistasi työn ohessa”
Miten yhdistää työ ja opiskelut onnistuneesti. Haaga-Helia esittelee joustavia opiskelumahdollisuuksia amk- ja ylempää amk -tutkintoa tavoitteleville.

23.11. klo 10.30 ja 24.11. klo 10.30 Jatkuvan oppimisen lavalla:
”Modernin työnhaun vinkit”
Kuinka virität oman työnhaun valloittamaan nykyajan rekrytointitavat? Duunitori tarjoaa vinkkejä tämän päivän työnhakuun verkostoitumisesta ja ansioluettelon kirjoittamisesta aina työhaastatteluun.  

24.11. klo 13 Inspis-lavalla:
”Vallankahva nuorille! Miten hyvinvointialueista saadaan nuorten näköisiä?”
Mitä ovat hyvinvointialueet? Miksi hyvinvointialueiden pitäisi kiinnostaa nuoria? Mihin asioihin voi vaikuttaa äänestämällä aluevaaleissa? Näihin kysymyksiin etsitään vastauksia Lukiolaisten Liiton leikkimielisessä, eduskuntapuolueiden välisessä kisailussa! Tilaisuuden juontajina toimivat Lukiolaisten Liiton puheenjohtajat vuosilta 2021 ja 2022.

24.11. klo Inspis-lavalla:
”Tunnetko työelämän pelisäännöt?”
SAK:n kaikille avoin monikielinen verkkopalvelu työelämänpelisäännöt.fi on avattu. Verkkopalvelun lisäksi SAK:n edustajat kertovat puheenvuorossaan työelämän oikeuksista ja velvollisuuksista sekä SAK:n maksuttomasta työsuhdeneuvonnasta, joka auttaa työelämän ongelmissa.

Koko ohjelma ja mukana olevat näytteilleasettajat on julkaistu tapahtuman nettisivuilla www.studiamessut.fi

Suomen suurin opiskelu- ja uratapahtuma Studia järjestetään 23.–24.11.2021 Messukeskuksessa Helsingissä. Tapahtuman järjestävät yhteistyössä Messukeskus ja Suomen Lukiolaisten liitto.

Lisätietoja:

Messukeskus Helsinki, tiedottaja Antti Karjunen, p. 050 574 3444, antti.karjunen@messukeskus.com.

www.studiamessut.fi, #studiamessut2021, IG: @studiamessut

Median edustajat voivat akkreditoitua Studia-messuille ennakkoon Messukeskuksen uutishuoneessa www.messukeskus.com/uutishuone. Kuvia edellisistä tapahtumista vapaasti toimitusten käyttöön Messukeskuksen kuvapankista http://mediabank.messukeskus.com.

Avainsanat

Kuvat

Suomen suurin opiskelu- ja uratapahtuma Studia esittelee tulevaisuuden opiskelu- ja ammattivaihtoehtoja. Studia avautuu Messukeskuksessa Helsingissä 23.–24.11.2021.
Suomen suurin opiskelu- ja uratapahtuma Studia esittelee tulevaisuuden opiskelu- ja ammattivaihtoehtoja. Studia avautuu Messukeskuksessa Helsingissä 23.–24.11.2021.
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Messukeskus
Messukeskus
Messuaukio 1
00520 HELSINKI

+358 40 450 3250http://www.messukeskus.com

Messukeskus on ihmisläheinen media ja turvallisuudestaan palkittu tapahtumatalo, joka luo kasvua aitojen kohtaamisten kautta. Suomen suurin tapahtumajärjestäjä tuottaa laadukkaita tapahtumia sekä vuokraa tilojaan ja palvelujaan live-, hybridi- ja virtuaalitapahtumien areenaksi. Messukeskuksen tapahtumissa vieraili vuonna 2019 1,1 miljoonaa vierasta. | Messukeskus – sata vuotta tapahtumien keskipisteessä | www.messukeskus.com | #messukeskus | twitter.com/messukeskus 

Messukeskus Helsinki, Expo and Convention Centre, creates growth through encounters. We are the largest event organiser in Finland producing or hosting 50 exhibitions and one thousand meetings and congresses with 1,1 million visitors annually. We provide a perfect venue with 7 adaptable halls, 40 conference spaces, the 4,400-seater Amfi Hall auditorium, 21 restaurants, a fully renewed event hotel, and all event services, including live, virtual and hybrid events. | Messukeskus – A century in the centre of events | www.messukeskus.com | #messukeskus 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Messukeskus

PulPaper 2022 -tapahtuman start-up-yrityksille suunnattu kilpailu käynnistyi26.11.2021 14:03:33 EET | Tiedote

PulPaper 2022 -tapahtuman start-up-yrityksille suunnattuun kilpailuun voi nyt ilmoittautua. Kilpailu nostaa esiin uusia ja merkittäviä ratkaisuja metsäbiotalouden alalta ja voittaja palkitaan Suomen Messusäätiön rahoittamalla 5000 euron PulPaper Awardilla. Kansainvälinen metsäteollisuuden ammattitapahtuma PulPaper 2022 järjestetään 29.–31.3.2022 Messukeskuksessa Helsingissä.

Kansainvälinen PulPaper 2022 rakentaa huomisen biotaloutta25.11.2021 10:07:12 EET | Tiedote

Metsäteollisuuden PulPaper 2022 -tapahtuman teemana on Building tomorrow’ bioeconomy. Alan ammattilaisille veloituksettomassa PulPaper-tapahtumassa järjestetään yritysten puheenvuoroja Future Squarella sekä PulPaper Conference ja Business Forum, jotka molemmat ovat maksullisia tilaisuuksia. Näyttelyalueella metsäteollisuuden yritykset kohtaavat asiakkaitaan ja esittelevät tuotteitaan. PulPaper 2022 järjestetään 29.–31.3.2022 Messukeskuksessa Helsingissä.

Yhteisöllisyyttä ja osallisuutta edistäneitä lukiolaisia palkittiin Studia-messuilla23.11.2021 13:00:00 EET | Tiedote

Tänään avautuneilla Studia-messuilla jaettiin stipendejä aktiivisille ja ansioituneille lukiolaisille, jotka ovat tehneet huomattavaa työtä koulunsa toiminnan edistämiseksi. 1000 euron arvoiset stipendit menivät Helsinkiin, Loimaalle, Mäntsälään ja Turkuun. Suomen suurin opiskelu- ja uratapahtuma Studia järjestetään Messukeskuksessa Helsingissä 23.–24.11.2021.

MP Pää pyörällä -podcastin rinnalle uusi ohjelma19.11.2021 15:15:00 EET | Tiedote

MP-moottoripyörämessut tukee vahvasti moottoripyörätoimialaa. Tänä vuonna on julkaistu MP-messujen verkkosivuilla ja somessa kymmenkunta MP Pää pyörällä -podcastia moottoripyöräilystä. Podcastien vetäjä, mp-alan moniottelija ja MP-messuista vastaava Niko Kantola isännöi myös uutta MP Pää pyörällä -ajankohtaisohjelmaa, jossa käydään läpi toimialan tärkeimpiä kuulumisia, uutuuksia ja tapahtumia. Ensimmäinen osa on julkaistu ja sen voi katsoa: https://mp.messukeskus.com/mp-paa-pyoralla-ajankohtaisohjelma/.

Cyber Security Nordic 2022: ensimmäiset huippupuhujat vahvistuneet17.11.2021 15:31:43 EET | Tiedote

Cyber Security Nordic 2022 -tapahtuman pääpuhujista on vahvistunut jo Graham Cluley, Marja Dunderfelt, Rik Ferguson ja Mikko Hyppönen. Tapahtuma pureutuu tänäkin vuonna taidolla kyberturvallisuuden politiikkaan, talouteen, todellisuuteen ja tulevaisuuteen. Teemoja avataan sekä yritystalouden että julkishallinnon näkökulmista. Cyber Security Nordic -tapahtuma järjestetään 8.–9.3.2022 Messukeskuksessa Helsingissä nyt neljännen kerran.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme