Helsingin kaupunki, sosiaali- ja terveystoimiala

Sujuvasti yhteys terveysasemalle

Jaa

Sähköinen yhteydenotto on otettu käyttöön kuudella Helsingin terveysasemalla. Asiakas voi verkkolomakkeella kertoa mihin tarvitsee apua. Terveysasemalta vastataan asiakkaan yhteydenottoon viimeistään seuraavana arkipäivänä.

Sähköinen yhteydenotto on nyt mahdollista Herttoniemen, Kallion, Kivikon, Malmin, Puistolan ja Viiskulman terveysasemilla.  Sama palvelu on jo käytössä Töölön, Vallilan ja Vuosaaren terveysasemilla.

”Kokemukset kolmelta terveysasemalta ovat olleet hyviä, joten haluamme tarjota palvelua laajemmin helsinkiläisille,” kertoo terveysasemien johtaja Olli Huuskonen.

Sähköinen yhteydenotto helpottaa kiireettömissä tilanteissa asiakkaan asiointia. Asiakas voi  olla yhteydessä terveysasemalle silloin kuin se hänelle parhaiten sopii.

Asiakkaat voivat edelleen ottaa yhteyttä terveysasemalle myös puhelimella tai tulla paikan päälle.

Sähköisen yhteydenoton linkki löytyy edellä mainittujen  terveysasemien sivuilta (www.hel.fi/terveysasemat ) ja osoitteesta asiointi.hel.fi.

Palveluun tunnistaudutaan verkkopankkitunnuksella tai mobiilivarmenteella.

Moniammatillinen tiimi tukee asiakasta

Herttoniemen ja Kallion terveysasemien asiakkaat saavat halutessaan 20.9. alkaen oman yhteyshenkilön, joka koordinoi asiakkaan hoitoa. Yhteyshenkilön tavoittaa sähköisesti ja puhelimella. Yhteyshenkilön apuna asiakkaan hoidossa on moniammatillinen tiimi. Tiimeissä on terveydenhoitajia, sairaanhoitajia, lähihoitajia, fysioterapeutteja ja lääkäreitä.

Herttoniemen ja Kallion terveysasemien aukioloajat säilyvät ennallaan ja takaisinsoittojärjestelmä on edelleen käytössä.

Kallion ja Herttoniemen terveysasemat uudistavat palvelujaan ja  valmistautuvat siirtymään osaksi Kalasataman terveys- ja hyvinvointikeskusta.  Uusi terveys- ja hyvinvointikeskus avaa ovensa helmikuussa 2018. 

Lisätietoa

Olli Huuskonen, terveysasemien johtajalääkäri
p. 09 310 42700, olli.huuskonen@hel.fi

Lars Rosengrén, johtava ylilääkäri, projektipäällikkö (terveys- ja hyvinvointikeskukset) 
p. 050 555 7781, lars.rosengren@hel.fi

Yhteyshenkilöt

Jaana Juutilainen-Saari
viestintäpäällikkö
jaana.juutilainen-saari@hel.fi
p. 09 310 42240

Markus Snellman
tiedottaja
markus.snellman@hel.fi
p. 09 310 42619

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Helsingin kaupunki, sosiaali- ja terveystoimiala
Helsingin kaupunki, sosiaali- ja terveystoimiala
Toinen linja 4A
PL 6000 00099 Helsingin kaupunki

09 310 5015 (vaihde)http://www.hel.fi/sote

Sosiaali- ja terveystoimi - hyvinvointia, terveyttä ja sosiaalista turvallisuutta helsinkiläisille.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Helsingin kaupunki, sosiaali- ja terveystoimiala

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme