Sukulan Pop Up huikea menestys – Yli tuhat varausta muutamassa tunnissa

Jaa
Kiinnostus Jyrki Sukulan eilen julkistamaa Sukula 40 Pop Up -ravintolaa kohtaan on hurjaa. Ravintolaan tehtiin muutamassa tunnissa yli 1 000 varausta.
Kuva: Tuukka Koski
Kuva: Tuukka Koski

- Moni ilta alkaa olla jo täynnä, mutta mukaan mahtuu vielä, Sukula rohkaisee.

- Totta kai toivoin, että tällainen iso ponnistus herättäisi ihmisten mielenkiinnon, mutta tämä ylittää kyllä rohkeimmatkin toiveeni ja vetää nöyräksi. Tuntuu siltä, että ihmisillä on näinä aikoina valtavan suuri tarve ravintolakokemuksille, Sukula sanoo. 

Sukula 40 Pop Up -ravintola valtaa Espan ylä- ja alakerran 12.5.–20.6. Sukulan itsensä isännöimässä, mestarin koko uraan keskittyvässä ravintolassa tarjolla on joka ilta yksi kahdeksan ruokalajin menu juomineen. Menu koostuu Sukulan uran rakkaimmista annoksista päivitettynä tähän päivään ja vaihtelee makumaailmaltaan maasta ja tunnelmasta toiseen.

- Ihmisten viestejä lukiessani tunteeni ovat vaihdelleet laidasta laitaan. Pääosin olen ollut valtavan innoissani, mutta kyllä hetkittäin on pukannut myös pientä tuskanhikeä. Odotukset tuntuvat olevan pilvissä, mutta niin pitääkin, Sukula jatkaa.

Ihmiset ovat esittäneet jopa annostoiveita Sukulan pitkän ja värikkään uran varrelta. Esimerkiksi Ravintola Helmen klassista Nakkimetsää on toivottu paljon.

- Tämä alkaa täyttää jo melkein eräänlaisen stadionkeikan tunnusmerkit toivebiiseineen ja hyvä niin. Toiveita saa esittää myös jatkossa. Luen kaikki ja mietin, löydänkö niihin kulman, joka tuntuu raikkaalta, Sukula lupaa.

Sukula 40 on auki 12.5.–20.6. keskiviikosta sunnuntaihin. Arkisin ja lauantaisin kattauksia on ravintolarajoituksista riippuen joko yksi (17) tai kaksi (17 & 20) ja sunnuntaisin yksi (13–17).

Mestari itse lupaa olla paikalla joka ilta.

Varaukset osoitteessa: https://espahelsinki.com

Sukula 40 x Espa
Pohjoisesplanadi 17, 00170 Helsinki
+358 9 6128 5060
sukula40@espahelsinki.com

Lisätiedot: 
Jyrki Sukula, puh. +358 400 464 372, jyrki@sukula.com

Avainsanat

Kuvat

Kuva: Tuukka Koski
Kuva: Tuukka Koski
Lataa
Kuva: Tuukka Koski
Kuva: Tuukka Koski
Lataa
Lataa
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Financier Group



Tavoitteenamme on rakentaa maailmanluokan ravintolayhtiö Helsinkiin. Haluamme luoda paikkoja, joita ihmiset rakastavat vielä vuosikymmentenkin kuluttua.

Uskomme, että ravintolan menestyksen määrittää kolme perusasiaa: ruoka, palvelu ja tunnelma. Työmme keskittyy näiden hiomiseen.

Ravintoloidemme määrä on ja tulee aina olemaan pieni. Paikkojen tyylilaji voi vaihdella, mutta Financier tarkoittaa kaikkialla erinomaista laatua ja erityistä huolenpitoa.

Financier Groupin ravintoloita ovat Palace, Savoy ja Espa, ja osakkaita ovat Helena Puolakka, Eero Vottonen, Jyrki Sukula, Saku Tuominen ja NoHo Partners.

 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Financier Group

Huikea ura tiivistettynä kahdeksaan ruokalajiin – Jyrki Sukulan 40-vuotistaiteilijajuhla valtaa Espan  4.5.2021 17:00:00 EEST | Tiedote

Koko Suomen rakastaman Jyrki Sukulan huikea 40 vuoden ura kokkina ja ruokakulttuurin kehittäjänä tiivistyy Sukula 40 Pop Up -ravintolaan, joka valtaa Espan ylä- ja alakerran 12.5.–20.6. Sukulan itsensä isännöimässä, mestarin koko uraan keskittyvässä ravintolassa tarjolla on joka ilta yksi kahdeksan ruokalajin menu juomineen. Menu koostuu Sukulan uran rakkaimmista annoksista päivitettynä tähän päivään ja vaihtelee makumaailmaltaan maasta ja tunnelmasta toiseen.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye